esmer guzel nina dobrev

çok sempatik buluyorum çok doğal kaç ünlü bu kadar rahat olabilir ki

Kuzey Güney deki Simaya bakınca bu kızı görüyorum tam benzemiyorlar ama aynı klasik yüz zaten Nina bana çok sıradan geliyor.

evet gercekten sevgılıler/miş cok yakısıyorlar ..
Nina dobrev turk kızlarına benzıyor . cok sempatik oldugunu dusunuyorum özellıkle ağlarken, bence guzel kız özellıkle katrn.rolunde etkıleyıcı oluyor .. Birde Giyim Tarzına ve saçlarına hayranım cok cok guzel gıyınıyor ..

Son düzenleme:
aynı dızı setınde olup sevgılı olmakta moda oldu yaa.tamam guzel bır kız ama ian'ın yanında daha bı ıddıalı kız yakısır.yanı cocuk dehşet

aynı dızı setınde olup sevgılı olmakta moda oldu yaa.tamam guzel bır kız ama ian'ın yanında daha bı ıddıalı kız yakısır.yanı cocuk dehşet

bende öyle düşünüyordum çünkü ian gördüğüm en yakışıklı erkeklerden nina o kadar güzel değil ianın yanında yani ama yinede yakışıyorlar çünkü nina çok sempatik ve nasıl giyinmesini biliyor imajı sade ama etkileyici o yüzden seviyorum bu çifti...

hoş kız da vampire diaries dizisinde oynadığı için o da ian somerhalder da son derece itici geliyorlar bana. çünkü diziyi berbat buluyorum.

Ben çok türk tipinde olduğunu düşünmüyorum esmer diye sırf. Çünkü fiziği avrupai bacak boyu uzun beli ince orantılı göbek hiç yok türk kadınları göbekli oluyor genelde Nina kalçalı ama orantılı yani fiziği gayet avrupai sadece yüz olarak baz alınırsa evet benziyor diyebiliriz. Herneyse bence Ian'la çok yakışıyorlar hem ten ve fiziki olarak hemde kişilik olarak. Dizide berbat değil lütfen yani süper bir dizi sürükleyeci ve meraklandırıcı izlemedende atmayın lütfen önyargılılıkta bir yere kadar.

türk kadınları genelde göbekli değil basenli oluyorlar armut gibi tam anlamıyla bence ninanın fizik yapısı tipik zayıf türk kadını yapısında yüzü için aynı şeyi düşünmüyorum yüz hatları daha avrupai bence esmer olduğu için türklere benzetiliyor olabilir ninayı çok benzettiğim biri var mimkler olarak özellikle ama yinede tipik türk kadını değil bana göre ve katherina olarak gerçekten muhteşem.

Aslında bakıldığında kızda hiç seksapalite yok fakat doğal bir güzelliği var.
Şirin, masum bir yüz.
Ama çekici ve seksi diyebiliceğim biri değil.

Bu yakışıklı adamlar neden genelde çirkin kadınlara aşık olurlar acaba:97: güzellikten ne kadar yoksun bi kadın böyle:97:

Bu yakışıklı adamlar neden genelde çirkin kadınlara aşık olurlar acaba:97: güzellikten ne kadar yoksun bi kadın böyle:97:

Aynen katılıyorum. Nerde bir yakışıklı var gidip çirkin kadınlarla birlikte oluyorlar. Allah tip vermiş ama zevk vermemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…