• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer guzel nina dobrev

En sevdiğim resimleri :17: Nina & Ian
300249_217597434966614_165669860159372_662932_1376078481_n.jpg

300564_219591828100508_165669860159372_670348_2130527110_n.jpg

Hiç bir çekiciliğini göremedim ben güzel bi kız değil bence çok daha güzel esmerler var

Çok güzel kız bence çok fotojenik bir yüzü var. Fiziği zaten muhteşem

ben begenıyorum bu kızı.ilk vampır gunluklerınde gormustum.esmer dedınmıydı ben ordayım zaten. yalnız bulgar olmasına rağmen gram slav tipi yok kızda. bu kızın kanında türklük yoksa bende merve değilim.kafa yapısı yuz yapısı olduğu gıbı oradakı türk kızlarını andırıyor.bende bulgarıstan gocmenıyım bılıyorum cunku.Çok hoş.:1:

ben begenıyorum bu kızı.ilk vampır gunluklerınde gormustum.esmer dedınmıydı ben ordayım zaten. yalnız bulgar olmasına rağmen gram slav tipi yok kızda. bu kızın kanında türklük yoksa bende merve değilim.kafa yapısı yuz yapısı olduğu gıbı oradakı türk kızlarını andırıyor.bende bulgarıstan gocmenıyım bılıyorum cunku.Çok hoş.:1:

genelde o taraflardan sarısın yada sarıya yakın kızlar cıkıyor bizde bosnagız mesela ama ben esmerimdir..bu kızın yuz hatları cok guzel ve makyajsız cok daha guzel bir kız narin ince bende cok bebeniyorum bu tarz kızları

Çok fotojenik,Güzel bir kız.Ayrıca beli ve saçları muhteşem ötesi bişey:53:

genelde o taraflardan sarısın yada sarıya yakın kızlar cıkıyor bizde bosnagız mesela ama ben esmerimdir..bu kızın yuz hatları cok guzel ve makyajsız cok daha guzel bir kız narin ince bende cok bebeniyorum bu tarz kızları

dogrudur olabılır.ama bulgarıstan genel olarak slavlasmıs turkler oldugu ıcın bu kızın oyle olabılme ıhtımalı cok yuksek.

Benimki pek beğendiği için kendisini ufaktan çekememekteyim :19:

Back