- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
çok tatlılar![]()
aynı dızı setınde olup sevgılı olmakta moda oldu yaa.tamam guzel bır kız ama ian'ın yanında daha bı ıddıalı kız yakısır.yanı cocuk dehşet![]()
genelde o taraflardan sarısın yada sarıya yakın kızlar cıkıyor bizde bosnagız mesela ama ben esmerimdir..bu kızın yuz hatları cok guzel ve makyajsız cok daha guzel bir kız narin ince bende cok bebeniyorum bu tarz kızları
Ben çok türk tipinde olduğunu düşünmüyorum esmer diye sırf. Çünkü fiziği avrupai bacak boyu uzun beli ince orantılı göbek hiç yok türk kadınları göbekli oluyor genelde Nina kalçalı ama orantılı yani fiziği gayet avrupai sadece yüz olarak baz alınırsa evet benziyor diyebiliriz. Herneyse bence Ian'la çok yakışıyorlar hem ten ve fiziki olarak hemde kişilik olarak. Dizide berbat değil lütfen yani süper bir dizi sürükleyeci ve meraklandırıcı izlemedende atmayın lütfen önyargılılıkta bir yere kadar.
![]()
Bu yakışıklı adamlar neden genelde çirkin kadınlara aşık olurlar acaba:97: güzellikten ne kadar yoksun bi kadın böyle:97: