esmer guzel nina dobrev

yüzü bana eda taşpınarı andırıyor,beğenmiyorum hiç

eda taşpınar çirkin bir kadın mı sence peki. Bence türk kızlarına hiç benzemiyor, bildiğin güney slav kızıdır.
Her kara kaşlı gözlüye türk tipi diyeceksek ohoo

yüzü bana eda taşpınarı andırıyor,beğenmiyorum hiç
Aynen bende Eda Taşpınar'a benzetiyorum yüzünü.Ama Taşpınar daha kart duruyor (yaşından dolayı sanırım) ikisininde fiziğini beğeniyorum sadece.

Nina benzeri kız olabilir benimde bir arkadaşım andırıyor neden saç şekli ve rengi ayrıca yüz küçüklüğü aynı sırf bu yüzden.benzetilen kişilerde bence o yüzden benziyor yoksa aşırı bir benzerlik kesinlikle yok ayrıca bu kız tam yaşının gerektirdiği gibi sade ve doğal bir yüze sahip beğenmeyenler genellikle sadeliğini sevmiyor zaten bir iddası yok yüzünde ama yüz hatları gayet yerli yerinde bir kız Nina'nın tek eksiği var bence o da makyajı taşıyamaması çok doğal bir tip çünkü çok çocuksu bu gerçekte bir kusur değil avantaj bile olabilir ama kız ünlü ya o yüzden insanlar daha çok süs bebekleri görmek istiyor ve Nina buna kesinlikle uygun değil ama eminim bu kızın göz ya da saç rengi farklı olsa çok daha fazla hayran toplayacaktı türkiyede çünkü türkler açık renk göz ve saçın hayranı.bu da Nina'dan bir kaç kare.

ben de şarkıcı inna ya çok benzetiyorum.sürekli karıştırıyorum ikisini.isimleri de benziyo zaten.
türk kızına da çok benziyo.sokakta görsem anlamam yabancı olduğunu.

birine acayip benzetiyorum ama çıkaramadım

kesinlikle cok doğal bir okadar da güzel bir kız bende cok begeniyorum bütün ünlüler böyle doğal olabilse keske :)

bazıları burnunu beğenmiyo ama bence cok seker bende burnumu böle istiyorum estetik öncesi resmini gösterip bu tarz istiyorum diyesim var :))

sıradan bi kız. ben ondan güzelim valla . tabi bence

Vampir Günlüklerinde ilk izlediğimde çok sıradan gelmişti ama insan baktıkça beğeniyor bu kızı. Şuan sorsalar bana göre doğallığı, tatlılığı, fiziği boyu bir çok ünlüyü cebinden çıkartır.
Yüz hatları inanılmaz güzel, minicik dolgun dudaklar, güzel kalınlık ve şekilde kaşlar, güzel gözler, minik burun ve yüz..
Hem çok seksi hem de çok masum olabiliyor..
Ne giyinse de yakışıyor maşallah, boyu fiziği her şeyi tam.
Oyunculuk olarak da çok çok beğeniyorum oynadığı iki karakterinde hakkını veriyor..

bu kızda anlamadığım bi iticilik var, minyonluğu çok sinir bozucu geliyor ama bi yandan da hoş

Ben yüz olarak nedense beğenemedim bu kızı hiç:26:

çok güzel bi kız
kaşı gözü beli yüzü... herşeyi cizilmiş gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…