esmer guzel nina dobrev

Bu kızın baya baya kalçaları geniş basenli falan ama o kadar güzel görünüyor ki...Belinin inceliği zerafeti. Ölçüleri kaç kaç acaba?

basenleri geniş olduğu için beli o kadar oyuntulu zaten vücududa yağlı olmadığı için hoş.

Esmer güzeli bilmem de... Ben tarzını çok beğendim. Hatta bi kaç kıyafetinden gözlerimi alamadım. :))

Esmer güzeli bilmem de... Ben tarzını çok beğendim. Hatta bi kaç kıyafetinden gözlerimi alamadım. :))

Aynen gerek kırmızı halıda gerekse günlük hayatta çok doğru ve vücuduna yakışan tercihler yapıyor nina. Baktıkça fiziğine hayran oldum. Ölçülerini bilen varsa yazabilir mi? Klasik 90-60-90lardan olmadığı kesin. Yüzü de pek tatlı.

vampire diaries izleyicisi olarak her halini görerek diyorum ki,bu kız gayet normal bi kız yüzü güzü sen ben gibi doğal gösterişsiz yani bir ünlüye göre fazla ünlü bu suratla:)amaaaaaaaaa o bel ne öyle..ben de kendi kendime diyordum ne biçim bel var hanım kızda diye meğer herkesin dikkatini çekmiş,pardon:)))bel kıvrımı muhteşem incecik yaa maşallah..

9fyfH.jpg

IaUxB.jpg

o5AQT.jpg

KbJyo.jpg

8s33q.jpg

qIXM5.jpg
emmanuelle chriqui
Victoria Justice
q6ewX.jpg

BU FORUMDA HER 5 KİŞİDEN 3'Ü NİNA DOBREV'E BENZİYOR OLABİLİR:):):)

Giyim tarzına, fizğine ve saçlarına hayranım..
Cok guzel bir vucudu var cuval gıyse tasıyabılecek kadar guzel maşallah .

yüzleri benzeyebilir ama fiziğinin kimsede olmadığı kesin.
ayrıca yüzü de o benzetilen kadınlardan çok daha güzel.
ninanın kesinlikle farklı bir havası var. diğerleri aşırı sıradan.

Back