Esma'ül Hüsna Dua Grubu 🌼

Hilal’in duası:

Allahım Hilalin bebeğini hayırlısıyla hayırlı sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün insan sıfatında azaları tam ve sağlıklı annesine babasına vatana millete hayırlı ömrü güzel akıllı uslu başarılı sakin yapılı, sebepsiz yere ağlamaları ve huzursuzluğu olmayan Peygamber Efendimizin ilminde, Hz. Ömer adaletinde, Yûsuf -aleyhisselâm güzelliğinde, Rabbi hebli minessalihin salih bir evlat nasip eyle.
Hilalin bebeği hayırlısıyla normal doğum pozisyonunu alsın ve zamanı gelince doğumu kolay olsun bir avazda kurtulsun sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip eyle Allahım.
Evlat sahibi olamayan mümin kardeşlerime de hayırlı evlatlarla kucaklarını doldur RABBİM inşallah...Velhamdü lillâhi Rabbil’âlemîn. Estagfirullah, estagfirullah, estagfirullah, estagfirullahel’azîm elkerîm ellezî lâ-ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etûbü ileyh.

Günlük belli bir sayıda ekran görüntüsü alıp yapabilirsin canım eğer sayfayı her defasında açmak zor gelirse
Canım mesela şu kişinin şu duası kabul olması için diyeceğim ya uzun uzun yazılmış ya onu diyorum. Onun yerine 50 tesbih daha çekerim. En kısa benim duam olmuş

Ben herkesin duasını bitirdim muhursuzpusula canım. Vesile olduğun için Allah(cc) razı olsun.

Sevgili dua kardeşlerim, bize verilen bu güzel maddi ve manevi bereket günlerinde, Rabbim gönlümüzü, yaşantımızı, zihnimizi, sevdiklerimizi ve bizi sevenleri ferahlatsın hayırlısıyla. Allah hepimizden razı olsun. Yine dualaşalım. ❣ Amin ecmain ya Muin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…