Esma'ül Hüsna Dua Grubu 🌼

Mesela 489 ya fettah yazıyor 489 çarpı 30 mı okuyacağım bir haftada yada sadece 489 defa mı okuyacağım

Hepsini Okudum tek tek isimlerini dualarını zikrettim Allah kabul etsin hep birlikte oldu sevincini yaşatsın şükrümüzü arttırsın inşallah. Hepinizin ağzına sağlık Allah razı olsun arkadaşlar ❤

Canım mazeretliyken okuyabiliyor muyuz?
Evet canım esma olduğu için okunabilir
Bende katılabilir miyim
Haftaya eklerim sizi de
Dualar gerçekten çok uzun bi daha ki haftada bence kısa ve öz olmalı bu şekilde zor oluyor :)

Evet dua konusunda katılıyorum bende senin duanı okurken dün kendi kendime ne güzel kısa yazmış dedim

Aslında dualarımızı çok ayrıntılı ayrıntılı yazıyoruz ama sonuçta gönlümüzden geçen dua belli :) önümüzdeki hafta hatta sadece isim yazarak yapalım diye düşündüm :) Hani esmaları okuduktan sonra o isimdeki arkadaşın gönlündeki duasına hediye ederiz zaten Rabbim biliyor hepimizin gönlünü

O da olur canım

Mesela 489 ya fettah yazıyor 489 çarpı 30 mı okuyacağım bir haftada yada sadece 489 defa mı okuyacağım
Yok canım şöyle Senin herkesi okudukların toplam 489 ya fettah ediyor bir haftada.

Her bir arkadaş için tek tek, isimleri ve dualarını da zikrederek;
16 Ya Fettah
10 Ya Rahman
8 Ya Rahim okuyacağız.

Kendimiz için ise;
25 Ya Fettah
8 Ya Rahman
26 Ya Rahim okuyacağız :)

Ben toplamda ne kadar ettiğini göstermek amacıyla toplam zikir adetlerini de yazmıştım

Mesela diyelim ki benim için okuyorsun 16 ya fettah, 10 ya rahman, 8 ya rahim okuyorsun benim için ve benim duamı okuyorsun benimle alakalı duan bitmiş oluyor

Kendin için okuyosun diyelim ki, o zamanda 25 ya fettah, 8 ya rahman, 26 ya rahim okuyorsun kendinle alakalıda duanı okuyorsun senin kendine okuyacağında bitmiş oluyor.

Evet dua konusunda katılıyorum bende senin duanı okurken dün kendi kendime ne güzel kısa yazmış dedim
Bi arkadaş daha vardı numune gibi bizimkiler kısacık kalmış
Evet bencede öyle de olabilir ismen birbirimize dua etmek maksat

Çok çok iyi olur.
Çok uzun dualar var zor oluyor. İsmen dua edelim. Sonuçta rabbim kalbimizdekini biliyor.

29 arkadaşıma ve kendime okudum listeyi tamamladm Allahm şu mübarek günlerde hepimize hayırlısını nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…