Esma'ül Hüsna Dua Grubu 🌼

beni de ekler misiniz bebeğim hasta şifa için

Ben de katılırım tabi nasıl olacağını anlamadım ama
Her hafta bir yada iki tane esmayı her arkadaşımız için okuyacağız canım mesela diyelim ki ya fettah ve ya cami esmasını okuyacağız. ya fettah 489 ya cami 114 zikir sayıları. Kişi sayımıza bölüp herkes için bölünecek sayı kadar okuyacağız :) tabii zikir sayıları az olursa esma sayısını arttırabiliriz

Esma'ül Hüsna Grubu

1-) namaste21
2-) Life light
3-) muhursuzpusula
4-) Tavuk_suyu_
5-) B Bademmm388
6-) Pembe Lotus
7-) Mucizemm222
8) Dream Theater
9-) Saksi_Degilim_Ben
10-) Aktif Lora
11-) @Mavi askkk
12-) @i006
13-) S Sabr-Sukur-Dua
14-) Krew
15-) miyomim
16-) Maliko
17-) @karyaa48

Arkadaşlar Pazartesi günü itibariyle başlıyoruz inşallah :) Herkes bana özelden ismini ve duasını gönderebilir mi acaba ?

Şuan ilk olarak ya fettah, ya rahman, ya rahim olarak düşündüm.

Ya Fettah : 498
Ya Rahman: 298
Ya Rahim: 258

Yani toplamda 1 haftada 1054 zikir ediyor her birimizin tek tek yapacağı. Ama 1 haftalık süre olduğu için günde 150-200 arası bile zikretsek çok kolaylıkla biter diye düşünüyorum Siz ne dersiniz ?

Canım benide ekler misin

Canm mrb bu 3 esmayı 1 hafta süreyle mi bitirecegz öyleyse bende katılabilirim eklersen cok kalabalık da değil cabuk bitiririz inş
Evet canım bu 3 esmayı 1 haftada bitiricez, diğer hafta başka 2 3 esma yaparız haftalık sayıyı çok arttırmadan Yani her hafta herkese dua edilmiş olacak Ekliyorum hemen

Canım benide ekler misin
Ekliyorum canım

El-Fettah
Her türlü zorlukları kolaylaştıran, darlıktan kurtaran.
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
489 kere

Er-Rahmân
Rahmetiyle muamele eden, esirgeyen.
Ya Rahman: الرحمن
298 kere

Er-Rahim
Merhamet eden, bağışlayan.
Ya Rahim: الرحيم
258 kere

İyi akşamlar arkadaşlar,

12.04.2021 Pazartesi günü itibariyle başlıyoruz inşallah çok heyecanlıyım :) Şuanki sayımıza göre her bir arkadaş için;

25 Ya Fettah
15 Ya Rahman
13 Ya Rahim okuyacağız.

Kendimiz için ise;

14 Ya Fettah
13 Ya Rahman
11 Ya Rahim okuyacağız :)

Yani bir haftada toplam;
489 Ya Fettah
298 Ya Rahman

258 Ya Rahim okumuş olacağız.

Tabiiki dilerseniz yanında farklı dualarda edebilirsiniz, çokta güzel olur eğer fırsatınız olursa okursanızda bildirebilirsiniz hiç farketmez

Hatta bir hafta tamamlandıktan sonra diğer hafta başka esmalarla yine aynı listeyle (girmek yada çıkmak isteyen olursa tabiiki güncelleriz yine ) devam ederiz

Bunun için ben pazartesi güncel listeyi paylaşacağım, ancak sizlerden ricam lütfen isminizi ve duanızı özelden bana atabilir misiniz ? Baya eksik var halen göndermeyen, pazartesi hepsini toparlayıp burada paylaşacağım. Paylaştıktan sonra da dilerseniz okurken bu sayfaya girip arkadaşların dualarını ve isimlerinide okuyarak esmaları okursunuz yada ekran görüntüsü alıp o şekilde de yapabilirsiniz. Ama ben kolaylık olması açısından bu konunun ilk sayfasına da yazacağım herkesin duasını. Mesajlar arasında kaybolmasın diye

O yüzden lütfen dualarınızı bana özelden atar mısınız ?

Esma'ül Hüsna Grubu

1-) namaste21
2-) Life light
3-) muhursuzpusula
4-) Tavuk_suyu_
5-) B Bademmm388
6-) Pembe Lotus
7-) Mucizemm222
8) Dream Theater
9-) Saksi_Degilim_Ben
10-) Aktif Lora
11-) @Mavi askkk
12-) @i006
13-) S Sabr-Sukur-Dua
14-) Krew
15-) miyomim
16-) Maliko
17-) @karyaa48
18) yalutserkan
19-) Cuel
20-) burcusami

Tmm canm Allah razı olsn teşekkürler

Etiket olarak bildirim gelmedi canim yeni gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…