- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
-
- Konu Sahibi muhursuzpusula
Bana da gelmedi kimseye gelmiyor sanırım sayfaya girince gördm bende
Etiket olarak bildirim gelmedi canim yeni gordum
Ekliyorum seni de canımBen de katılmak istiyorum
Ben sorcaktim tam, kopyala yapinca olmuo canimAaa etiketlerken her defasında yeniden ekleyeyim o zamanilk sayfadakini kopyala yapıştır yapıyorum olmuyo demekki
Evet şimdi geldi bana etiketEl-Fettah
Her türlü zorlukları kolaylaştıran, darlıktan kurtaran.
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
489 kere
Er-Rahmân
Rahmetiyle muamele eden, esirgeyen.
Ya Rahman: الرحمن
298 kere
Er-Rahim
Merhamet eden, bağışlayan.
Ya Rahim: الرحيم
258 kere
İyi akşamlar arkadaşlar,
12.04.2021 Pazartesi günü itibariyle başlıyoruz inşallah çok heyecanlıyım :) Şuanki sayımıza göre her bir arkadaş için;
24 Ya Fettah
14 Ya Rahman
12 Ya Rahim okuyacağız.
Kendimiz için ise;
9 Ya Fettah
18 Ya Rahman
18 Ya Rahim okuyacağız :)
Yani bir haftada toplam;
489 Ya Fettah
298 Ya Rahman
258 Ya Rahim okumuş olacağız.
Tabiiki dilerseniz yanında farklı dualarda edebilirsiniz, çokta güzel olur eğer fırsatınız olursa okursanızda bildirebilirsiniz hiç farketmez
Hatta bir hafta tamamlandıktan sonra diğer hafta başka esmalarla yine aynı listeyle (girmek yada çıkmak isteyen olursa tabiiki güncelleriz yine) devam ederiz
Bunun için ben pazartesi güncel listeyi paylaşacağım, ancak sizlerden ricam lütfen isminizi ve duanızı özelden bana atabilir misiniz ? Baya eksik var halen göndermeyen, pazartesi hepsini toparlayıp burada paylaşacağım. Paylaştıktan sonra da dilerseniz okurken bu sayfaya girip arkadaşların dualarını ve isimlerinide okuyarak esmaları okursunuz yada ekran görüntüsü alıp o şekilde de yapabilirsiniz. Ama ben kolaylık olması açısından bu konunun ilk sayfasına da yazacağım herkesin duasını. Mesajlar arasında kaybolmasın diye
O yüzden lütfen dualarınızı bana özelden atar mısınız ?
Esma'ül Hüsna Grubu
1-)namaste21
2-)Life light
3-)muhursuzpusula
4-)Tavuk_suyu_
5-) B Bademmm388
6-)Pembe Lotus
7-)Mucizemm222
8)Dream Theater
9-)Saksi_Degilim_Ben
10-)Aktif Lora
11-)Larka
12-)Kontes001
13-) S Sabr-Sukur-Dua
14-)Krew
15-)miyomim
16-)Maliko
17-) @karyaa48
18)yalutserkan
19-)Cuel
20-)burcusami
21-) B bzeynep0
Şimdi farklı şekilde yazdım inşallah etiketler geliyordur :)
Bana da şimdi etiket geldi canım . TamamdırEl-Fettah
489 kere
Er-Rahmân
298 kere
Er-Rahim
258 kere
İyi akşamlar arkadaşlar,
12.04.2021 Pazartesi günü itibariyle başlıyoruz inşallah çok heyecanlıyım :) Şuanki sayımıza göre her bir arkadaş için;
24 Ya Fettah
14 Ya Rahman
12 Ya Rahim okuyacağız.
Kendimiz için ise;
9 Ya Fettah
18 Ya Rahman
18 Ya Rahim okuyacağız :)
Yani bir haftada toplam;
489 Ya Fettah
298 Ya Rahman
Tabiiki dilerseniz yanında farklı dualarda edebilirsiniz, çokta güzel olur eğer fırsatınız olursa okursanızda bildirebilirsiniz hiç farketmez
Hatta bir hafta tamamlandıktan sonra diğer hafta başka esmalarla yine aynı listeyle (girmek yada çıkmak isteyen olursa tabiiki güncelleriz yine) devam ederiz
Bunun için ben pazartesi güncel listeyi paylaşacağım, ancak sizlerden ricam lütfen isminizi ve duanızı özelden bana atabilir misiniz ? Baya eksik var halen göndermeyen, pazartesi hepsini toparlayıp burada paylaşacağım. Paylaştıktan sonra da dilerseniz okurken bu sayfaya girip arkadaşların dualarını ve isimlerinide okuyarak esmaları okursunuz yada ekran görüntüsü alıp o şekilde de yapabilirsiniz. Ama ben kolaylık olması açısından bu konunun ilk sayfasına da yazacağım herkesin duasını. Mesajlar arasında kaybolmasın diye
Esma'ül Hüsna Grubu
1-)namaste21
2-)Life light
3-)muhursuzpusula
4-)Tavuk_suyu_
5-) B Bademmm388
6-)Pembe Lotus
7-)Mucizemm222
8)Dream Theater
9-)Saksi_Degilim_Ben
10-)Aktif Lora
11-)Larka
12-)Kontes001
13-) S Sabr-Sukur-Dua
14-)Krew
15-)miyomim
16-)Maliko
17-) @karyaa48
18)yalutserkan
19-)Cuel
20-)burcusami
21-) B bzeynep0
Şimdi farklı şekilde yazdım inşallah etiketler geliyordur :)
Ben de katılnak istiyorummMerhaba arkadaşlar,
Malum Ramazan geliyor, herkesin yoğun okumaları olur diye Ramazan dönemin daha ufak ufak esmalar okuyalım birbirimize, sonrasında daha fazlasını yapabiliriz inşaAllah :)
Katılmak isteyenleri bekliyorumÖncelikle haftalık yaparız rahat rahat okuruz, herkesin hem duasını hem ismini paylaşacağım ve bir hafta boyunca tüm arkadaşlarımızın duasını bitiririz :)
El-Fettah
489 kere
Er-Rahmân
298 kere
Er-Rahim
258 kere
Esma'ül Hüsna Grubu
1-)namaste21
2-)Life light
3-)muhursuzpusula
4-)Tavuk_suyu_
5-) B Bademmm388
6-)Pembe Lotus
7-)Mucizemm222
8)Dream Theater
9-)Saksi_Degilim_Ben
10-)Aktif Lora
11-)Larka
12-)Kontes001
13-) S Sabr-Sukur-Dua
14-)Krew
15-)miyomim
16-)Maliko
17-) @karyaa48
18)yalutserkan
19-)Cuel
20-)burcusami
21-) B bzeynep0
Tabiiki katılabilirsin canım, ekliyorum senide. Bana özelden ismini ve duanı yazarmısın ? Pazartesi günü topluca paylaşıcamBen de katılnak istiyorumm
Tabiiki ekliyorum canım, sende özelden bana ismini ve duanı yollar mısın ? Pazartesi listeyi paylaşıcamBeni de ekler misin?
Ekliyorum canım, özelden duanı ve ismini yazar mısın ?Bende varım canım
Hemen ekliyorum canımmühürüm pusulam beni de eklermisin inşallah
İsim ve dua listesi sırasını paylaşacaksınız değil mi? Her gün foruma giremeyebilirim ekran görüntüsü alsak daha iyiEl-Fettah
489 kere
Er-Rahmân
298 kere
Er-Rahim
258 kere
İyi akşamlar arkadaşlar,
25 Ya Fettah
15 Ya Rahman
13 Ya Rahim okuyacağız.
Kendimiz için ise;
14 Ya Fettah
13 Ya Rahman
11 Ya Rahim okuyacağız :)
Yani bir haftada toplam;
489 Ya Fettah
298 Ya Rahman
Esma'ül Hüsna Grubu
1-)namaste21
2-)Life light
3-)muhursuzpusula
4-)Tavuk_suyu_
5-) B Bademmm388
6-)Pembe Lotus
7-)Mucizemm222
8)Dream Theater
9-)Saksi_Degilim_Ben
10-)Aktif Lora
11-)Larka
12-)Kontes001
13-) S Sabr-Sukur-Dua
14-)Krew
15-)miyomim
16-)Maliko
17-) @karyaa48
18)yalutserkan
19-)Cuel
20-)burcusami
En kısa zamanda yollayacağım çok takip edemedim kusura bakmayınTavuk_suyu_
Dream Theater
Larka
Krew
miyomim
burcusami
@Renkli Fiyonk
E Ebruazra
Kızlar yarın hatta bu gecede olabilir listeyi paylaşacağım. Sizlerde bana özelden duanızı ve isminizi yazar mısın ? Herkesin duasını tek bir sayfada paylaşacağım