- 7 Mart 2007
- 247
- 942
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Arkadaşlar esmaları okumak çok güzel,ama bir esma seçiyorsun yada o esmayı okumak içinden geliyor,dilek dileyerekden değilde ben Allah rızası için okumayı tercih ettim çoğu zaman;o zaman okudukça esmayı o esmanın daha farklılıklarını yaşamaya başlıyorsun.Mesela Ya Cami Ya Vedud diye okuduğumda daha mutlu olmaya başladım ve maddiyat olarak sıkışdığımda bir sürü kapılar açılmaya başladı,dileklerim olmaya başladı,eşim biraz daha bana nazik olmaya başladı,kötü insanları uzaklaştırdı benden benim için iyi olacak insanlar bana yaklaşmaya başladı,kötü insanların gerçrk yüzlerini gösterip uzaklaştırdı benden,bence Ya Vedud'un Ya Cami esması ile okunduğunda koruyucu bir özelliği olduğunu da keşfettim.Mesela esmaların faydalarını paylaştığınızda o size verilen güzel şeyler yaşsnöaz sanıyorsunuz ya o sırlar alınıyor,bu sefer daha farklı güzellikler yaşıyorsunuz.Esas sırları esmaları okuduğunuzda dilek için değilde Allah Rızası için okuduğunuzda yaşamaya başlıyorsunuz.Ya Gani esmasında tekrar yaşamadım,ama sanki bir müddet bu esmayı okumalıymışım gibiydi,ondan sonra istesemde okumaya devam edemedim bir sebep çıkıyor ve hep yarım bırakıyordum,bence bu durumda Allahu tealadan.Ya Vedud esmasını okuyanlar sizler neler yaşadınız,arkadaşlar hangi esmaları okuduysak paylaşalım daha iyi olmazmı,ne kadar sıkıntısı olan arkadaşlar var bir nebze manevi olarak birbirimize destek olmuş olmazmıyız sizce,bence öyle.Ya Vedud esmasını 1000 kere okuyanların neler yaşadığını çok merak ediyorum,ben paylaştım.Ya Fettah esmasınıda çok okuyan olmuş,geçenlerde bayağı bu bölümü okudum Ya Fettah esmasıda çok okunmuş,neler yaşadınız,maddiyat ve manevi olarak paylaşırsanız bende sizlerle tecrübeletimi paylaşmaya devam ederim dostlar.
Son düzenleme: