Esma ve Dua tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar ısyerımde bıldıgınız ruh hastası bir mesai arkadaşım var .Benimle ilgili arkamdan konuşuyor yalan söylüyor cevrsınde zorbalık yaptığı başla kısolerde var ama ondan korkuyorlar .Bu işyerınden ayrılsa herkes rahat edecek .Daha önce okuyarak tecrübe ettıgınız bir Esma var mı
Hasbunallahi ve nigmel vekil bela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Sabah akşam her aklınıza geldiğinde en 10 kere okuyun.

Arkadaşlar ısyerımde bıldıgınız ruh hastası bir mesai arkadaşım var .Benimle ilgili arkamdan konuşuyor yalan söylüyor cevrsınde zorbalık yaptığı başla kısolerde var ama ondan korkuyorlar .Bu işyerınden ayrılsa herkes rahat edecek .Daha önce okuyarak tecrübe ettıgınız bir Esma var mı
"Allahümme innâ nec‘alüke fî nühûrihim ve ne‘ûzü bike min şürûrihim: Allahım! Senin korumanı onlara karşı siper ediniyoruz. Onların şerlerinden sana sığınıyoruz." (Ebû Dâvûd, Vitir 30)
Bunu günlük 300 defa 21 gün okuyun

Ben cok bunaldigim bir dönem neredeyse soluksuz sürekli zikir kuran ve namaza adamıştım kendimi. Gece yarısı da teheccüd... Allaha o kadar siginmistim ki...artik O vardi ya, Onu bulmuştum ya, bütün hayatımdaki istekler gözümde anlamsizlasmisti... o dönem 1 ay içinde imkansız olan şey oldu. Ben reddettim..6 ay içinde daha fazlası oldu. Tekrar reddettim... Her şerde bir hayır vardır. Benim başıma gelen şer benim için hayırlara vesile olmuş ve beni çok yoğun bir siddetle Allaha yöneltmişti... rüyalarım bile çok guzellesmisti... hamdolsun. Ya şekur. O hissiyatları tekrar yaşayabilsem yine keşke...
Ne güzel ❤️ keşke konu tekrar aktif olsa burada hâlâ aktif olmanızı isterdim sanırım 🙂

Back
X