- 30 Ocak 2018
- 2.285
- 3.063
- 34
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Teşekkür ederim cevabınız için.Çünkü zikir çektikçe yaşanılan güzellikler bir aciz kullara farklı gelebilir. Şeytan nefsimizi kabartmamiza sebebi olabilir. Ve yaşadıklarımız şeytandan mi allahu tealadan mi ayırt edemeyebilir nefesimizin oyununa gelebiliriz o yüzden bir öğretmene ihtiyaç vardır. Bu yoldan geçmiş bir öğretmen. Allah zikrini sürekli ve aynı sayıda ceken bir insanda belli bir zaman sonra kalp ağrısı göğüs ağrısı gibi şikayetler başlayabiliyor. Kışı doktora gidiyor bir şey bulunmuyor. Ama sıkıntılar hala devam ediyor. Işte bu noktada manevî doktora başvurmak gerekiyor. Zikirin sayısı arttırılması gerekebiliyor. Bu artışın ne kadar olmasının gerektiğini manevi doktor biliyor.gogus ağrısı misal başka sıkıntılarda olabiliyor.o yüzden gerçek ehline basvurmali
Rica ederim canım.Allah ismi çok güzeldir tüm isimleri içinde kapsar,fakat bir hoca gözetiminde olursa iyi olur diye düşünüyorum,çünkü bu isimle hergün çalışan arkadaşlarım var çocukluklarından beri "kimisi herşeyi görüyorum diyor,diğeride insanların günahlarının kokusunu alıyorum"diyor,sürekli bu ismin dersini alan bir ablada "otobüste gidiyordum,birden gözümün önüne bir vizyon geldi önümdeki kazayı herşeyi gördüm,beş dakika sonra da kaza oldu"dedi.Sen okuyorsun anladığım kadarıyla,bir mürşide bağlı olmak lazım,ben bir ara kendi kendime okuyayım dedim gece,"kalk kalk diye gece saat 3'te biri beni uyandırdı,kalktım zifiri karanlık"sonra öğrendim ki bir melek geldiğini ve ibadet etmem için uyandırdığını öğrendim,ama korktum,aslında korkan ben değil nefsimdi biliyorum.Çünkü nefsimizi kontrol altına alabildiğimiz çok güçlü bir esma.
Çünkü zikir çektikçe yaşanılan güzellikler bir aciz kullara farklı gelebilir. Şeytan nefsimizi kabartmamiza sebebi olabilir. Ve yaşadıklarımız şeytandan mi allahu tealadan mi ayırt edemeyebilir nefesimizin oyununa gelebiliriz o yüzden bir öğretmene ihtiyaç vardır. Bu yoldan geçmiş bir öğretmen. Allah zikrini sürekli ve aynı sayıda ceken bir insanda belli bir zaman sonra kalp ağrısı göğüs ağrısı gibi şikayetler başlayabiliyor. Kışı doktora gidiyor bir şey bulunmuyor. Ama sıkıntılar hala devam ediyor. Işte bu noktada manevî doktora başvurmak gerekiyor. Zikirin sayısı arttırılması gerekebiliyor. Bu artışın ne kadar olmasının gerektiğini manevi doktor biliyor.gogus ağrısı misal başka sıkıntılarda olabiliyor.o yüzden gerçek ehline basvurmali
İnsanlara yol gösterecek kadar ilgili ve bilgiliysen benim gibi aciz bir kulun dediğini nasıl anlamadın? Bi hocana sor bakalımmizacıma uymadı derken nasıl yani
Yok ben inanmadım zaten. Sadece kavga etmeden kendi bildiği doğrusunu söylediği için teşekkür ettim. Böyle inanan insanların doğruyu görememe gibi bir özellikleri var. Konuşup kendimi yoramam. Cahiliye devrinde değiliz. Doğru apaçık ortada. Dediği doğru olsaydı kuranda ya da sünnette muhakkak geçerdi. Onlardan örnek vermedi zaten ordan burdan duyduğunu söyledi. Allah herkesi korusun yanlış inanışlardanAllah'ın zarar vermek istediğini hangi şeyh kurtaracakmış kızTövbe haşa Allah'ın cinden periden korumaya gücü yetmeyince hangi şeyhin yetecekmiş Şeyhi kim yaratmış, cini, şeytanı kim yaratmış biraz ya Alim okuyun ya Habir okuyun da algınız açılsın
Kız siz de bunlar çok konuşuyor diye her dediklerini doğru sanmayın,terlikle kovalarım hepinizi valla
Allah'ın zarar vermek istediğini hangi şeyh kurtaracakmış kızTövbe haşa Allah'ın cinden periden korumaya gücü yetmeyince hangi şeyhin yetecekmiş Şeyhi kim yaratmış, cini, şeytanı kim yaratmış biraz ya Alim okuyun ya Habir okuyun da algınız açılsın
Kız siz de bunlar çok konuşuyor diye her dediklerini doğru sanmayın,terlikle kovalarım hepinizi valla
Selamın aleyküm evlat sahibi olmak için önerdiğiniz bir zikir varmı acaba tek başıma okuyabilirmiyim veya okuyabilecegim önerdiginiz bir topik varmıEn güzel isimler Allah'ındır. O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın. Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır." (Araf 180)
"Kendi kendine ,yalvararak ve ürpererek yüksek olmayan bir sesle sabah akşam Rabbini zikret ,gafillerden olma."Araf Suresi 205.Ayet
"Kim de Beni zikretmekten yüz çevirirse şüphesiz onun sıkıntılı bir hayatı olacak ve onu kıyamet günü kör olarak haşredeceğiz." Taha Suresi 124.Ayet
"Ey inananlar Allah'ı çok zikredin." Azhab Suresi 41.Ayet
"Biz dağları onun emrine vermiştik.Akşam sabah onunla beraber tesbih ederlerdi." Sa'd Suresi 18.Ayet
"Ey inananlar Allah'ı çok zikredin." Azhab Suresi 41.Ayet
Çünkü zikir çektikçe yaşanılan güzellikler bir aciz kullara farklı gelebilir. Şeytan nefsimizi kabartmamiza sebebi olabilir. Ve yaşadıklarımız şeytandan mi allahu tealadan mi ayırt edemeyebilir nefesimizin oyununa gelebiliriz o yüzden bir öğretmene ihtiyaç vardır. Bu yoldan geçmiş bir öğretmen. Allah zikrini sürekli ve aynı sayıda ceken bir insanda belli bir zaman sonra kalp ağrısı göğüs ağrısı gibi şikayetler başlayabiliyor. Kışı doktora gidiyor bir şey bulunmuyor. Ama sıkıntılar hala devam ediyor. Işte bu noktada manevî doktora başvurmak gerekiyor. Zikirin sayısı arttırılması gerekebiliyor. Bu artışın ne kadar olmasının gerektiğini manevi doktor biliyor.gogus ağrısı misal başka sıkıntılarda olabiliyor.o yüzden gerçek ehline basvurmali
Aleyküm selamSelamın aleyküm evlat sahibi olmak için önerdiğiniz bir zikir varmı acaba tek başıma okuyabilirmiyim veya okuyabilecegim önerdiginiz bir topik varmı
Olur paylaşırsanız çok sevinir bu arada rabbim evlat isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahAleyküm selamZekeriya peygamberin duası evlat sahibi olmak için ve Allah-u teala onu evlat sahibi yapıyor bunun için bi topik açıp o duayı okuyabilirsiniz, burada paylaşmıştım
Duanın kabulü için birsürü terkip var onlardan paylaşabilirim istersen canım
Allah tez vakitte herkesin gönlüne göre versin bu arada bir haftaya yakındır ya ganiyy çekiyorum belirli bir sayıda kalmadan elimden geldiği kadarıyla Allah a hamd olsun içimdeki huzuru anlatamam ve kus olan arkadaşımla barıştım o aradı hemde kahinvalidemle aramızdan su sizmiyor biraz problem vardı aramızda paramızın bereketi arttı Allah daha güzel şeyleri vesile eder inşallah
Allah sizden de razı olsun bu topigi açarak vesile oldunuz bir nevi birde ya ganiyy çekerken aklımda olmadan agizmdan la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çıkıyorşükürler olsun hergün aynı esma ya da esmaları okumak etkisini daha çabuk görmeyi sağlıyor