Esma ve Dua tecrübelerimizi paylaşalım

Gunde kac kez okuyordun canım

Canim ya kebir i ne kadar okudun

Canim ya kebir i ne kadar okudun
Ya Kebir'in ebcedi 232'dir ve öyle okudum yani her esmanın okunma sayısı vardır buna da Ebced denir,ama siz isterseniz 500 okursunuz yada 1000 okursunuz,mesela borçları ödemek için Ya Selamül Kebir okunur sayısıda ikisinin ebcedinin toplamı okunur,ama bir arkadaşım 1000 kere okudu ve tüm borçlarını bitirdi.

Ya Hayy esması tüm organları iyileştiren,enerji veren,aurayı temizleyen,hücreleri yenileyen harika bir esmadır.Ayrıca İsmi Azamın halkalarından biridir.Ya Musavvir dişiliği simgeler ve tüm dişilik hormonlarını ve organlarını çalıştırır,düzenler.Ya Halık yoktan var eden demektir.Ya Rahim esması da kadınsal organlara çok iyi gelir.Çocuk olması için:
Ya Hayy 324 ya Musavvir 336 Ya Halık 731 ya Rahim 258 hergün art arta okuyun.Muhteşem esmalardır.

Ya Aliyy esması ikizler ve aslan burçları için harka bir kısmet açıcı bir esmadır,bu esma 2 ay sonra etkisini göstermeye başlar,çünkü önce üzerinizdeki negatif enerjileri temizler ve auranızı arındırır,sonra yıldızınızı yükseltmeye başlar,ya Nur esması ile öneririm.Çünkü Ya Nur esması yıldızınızı hep dişi tutar,size nazar değip yıldızınızın düşmesine engel olur,nazar yıldızınızı düşürüp kısmetinizi kapatır.Benim tavsiyem Ya Aliyyu Ya Nur esmasını1001 kere okumanız.Ya Fettah esması size heybet verir sizi güçlü ve dediğini yaptıran birisi yapar.Ayrıca fetheden özelliğinde olduğu için gönülleride fethedersiniz,hayatınızdaki maddi ve manevi tüm blokajları tamamen kırar yok eder.Herkesin gözünde çok saygın bir insan olursunuz.Yengeç burcu veya yükseleni yengeç burcu olanların esması da Ya Şekur esmasıdır.Ya Şekur yengeç burçlarının hayatını bir mucizeyle değiştirecek kadar güçlüdür.Akrep ve koçlar için harika bir esma söyleyim Ya Vahidül Ahad okunması,canınız istediği kadar okuyabilirsiniz.Ya Latif esmasını tüm burçlara öneririm geniş bir açılımı vardır,hem çok sevilirsiniz hemde rızık için tüm kapıları açar ve tüm dilekleriniz olmaya başlar,ayrıca sizi daha da dişi yapar.Bu arada pek bilinmez ama güzellik ve incelik verir,çok kibar,çok kadınsı ve çok sabırlı olursunuz.

Evet canım onları okuyorum vesile olur inşallah
Cok teşekkürler

Ya Latiyful Ganiy diye okursanız daha da güçlü olur arkadaşlar,41 gün böyle okuyun derim.Evlilik içinde Ya Muiydül ya Bais 1001 kere okursanız kısmetiniz,şansınız ve kaybettiğiniz tüm güzel şeyleriniz geri gelir,hatta gençliğiniz,güzelliğiniz bile geri gelir.Ya Muid sizden giden ne varsa geri getirir.

Masallah baya anliyorsunuz esmalardan

Canım bu esmaları tecrube ettin mi sen?

Canım bu esmaları tecrube ettin mi sen?
Ya Bais esmasını tecrübe ettim,Ya Baisu esmasını okuduğumda özgüvenli oldum ve rahatlık özgüvenli ve bereketli bir dönemim oldu,ya Muid esmasını tecrübe etmedim,ama eden arkadaşlarım bu gibi etkileri olduğunu söylediler.Ya Latif esması bence çok güçlü ve bir kaç esmayla yanyana geldiğinde o esmanın gücünü de çoğaltıcı etkiye sahip olduğunu farkettim.ya latiyful ganiyy (daha fazla maddi lütuflar veren,lütuf deyince çok geniş kapsamlı iyilik,hediye,ihsan oluyor.)

Bu arada ara ara kelime-i tevhid okumuşumdur.Günde en az 5000 la ilahe illallah okuduğunuzda sürekli,başladıktan 1 hafta sonra hastalıklarınız geçmeye başlıyor,eviniz kirlenmiyor,saat ikiye kadar tüm ev işleriniz çarçabuk bitmeye başlıyor,hiç kimseye ihtiyacınız olmuyor kendi kendinize yetiyorsunuz,herkes tarafından çok seviliyorsunuz,rüyalarınız salihleşiyor,çok değişik hayretler içinde kalacağınız rüyalar görüyorsunuz"size hayatınızı değiştirecek ayetler ve esmalar öneriliyor dervişler ve Veliler tarafından",evinizin içi ve kokusu değişiyor,sürekli çiçek kokuları alıyorsunuz,kimse hakkında hiç kötü düşünmüyorsunuz ve kimseye kızmıyorsunuz,hiçbirşeye üzülmemeye başlıyorsunuz,hayvanlar sürekli size yaklaşıyor seviyorlar sizi,hep bir huzur hissediyorsunuz,vesveseleriniz ve panik ataklarınız geçmeye yada dinmeye başlıyor,sinirlenmeleriniz ve kasvetliliğiniz bitiyor veee en önemlisi Hz Hızır'la karşılaşmalarınız başlıyor(nasıl diye soracaksınız,kendisi ara ara karşınıza çıkıyor anlamıyorsunuz,fakat bir süre sonra onun olduğunu net bir şekilde anlıyorsunuz,nasıl ibadet etmenizi ve neler okumanız gerektiğini,dileklerinizin olması için neler yapmanız gerektiğini size gerçekte yada rüyada size söylüyor,bazen ipuçları size bırakıyor bir zaman sonra bu kim, nasıl oldu derken onun olduğunu anlıyorsunuz).Bir zaman sonra rüyalarınız değişiyor bol bol hayvanlar görüyorsunuz o hayvanlar sizin nefsiniz.Ne demiş İbn Arabi "nefsini bilen Rabbini bilir".Nefsi dizginleyen bir zikirdir "la ilahe illallah",öyle bir huzurlu olursunuz ki anlatılması ve tarifi imkansızdır,zikirden sonra içinizden bir dilek geçer,o dileğin olmasının vakti gelmiştir ve içinizden geçmiştir,o yıllarca ettiğiniz olmasını beklediğiniz dilek şak diye olur şaşırırsınız.Çok şaşırtıcı,mucizelerle dolu,hayranlık uyandırıcı ve hayatınızı tamamen değiştirecek bir zikirdir"la ilahe illallah"zikri.Newplanet arkadaşım sormuşsun Günces arkadaşa neler yaşadın tecrübelerini paylaşırmısın diye,anlatması ve tarifi mümkün değilki ,ben biraz anlatmaya çalıştım,ama diyorum ki hergün 5000 zikredin ve sadece yaşayın,sonra birdenbire salavatta okumaya başlarsınız,sonra birden evinizin içi bir kamyon dolusu gül varmış gibi kokmaya başlar,bazen lalelerin kokusu,bazan portakal çiçeklerinin kokusu,evde hep kuran okuyan bir ses,bu ses nereden geliyor diye aranmaya başlarsınız,size kimse kötülük yapamaz,yapmaya çalışanlar uzaklaşır sizden,diyorum ya anlatılmaz yaşanır.Okuyun ve yaşayın.Maddi sıkıntılarınız düzelmeye başlar daha neler neler yaşarsınız...

Cnm akrep ve koç burçlarına nasıl iyi geliyor yani hangi açılardan ya vahidul ahad esması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…