E esintisam Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2009 57 1 37 17 Eylül 2010 Konu Sahibi esintisam #1 bostancıda yüzme kursuna gitmek istiyorum gitmek isyen varsa bana eşlik edermi acabavereliniortak
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 24 9 Ekim 2010 Konu Sahibi esintisam #2 esintisam .!.: bostancıda yüzme kursuna gitmek istiyorum gitmek isyen varsa bana eşlik edermi acabavereliniortak Genişletmek için tıkla... Bostancı'da tek bildiğim Altıntepe'de e-5 üzerindeki yer var havuz olarak, başka bir yer de mi var, yoksa oraya mı gitmeyi düşünüyorsunuz. fiyatları yüksek bir yer o yüzden oradan uzak duruyorum bir de yeri ters.
esintisam .!.: bostancıda yüzme kursuna gitmek istiyorum gitmek isyen varsa bana eşlik edermi acabavereliniortak Genişletmek için tıkla... Bostancı'da tek bildiğim Altıntepe'de e-5 üzerindeki yer var havuz olarak, başka bir yer de mi var, yoksa oraya mı gitmeyi düşünüyorsunuz. fiyatları yüksek bir yer o yüzden oradan uzak duruyorum bir de yeri ters.
E esintisam Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2009 57 1 37 28 Ekim 2010 Konu Sahibi esintisam #3 clupsporyum var bana en yakın