eşlerinizle herşeyi paylaşırmısınız

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.119
39
arkadaşlar..eşlerinizle aranızda birbirinizin bilmediği sırlarınız varmı..yoksa herşeyi paylaşırmısınız..sizce herşeyi anlatmalımıyız onlara ne dersiniz.......

cok sevindim allah bozmasin, olur bazen boyle seyler, her evlilikte oluyor.
cevabimi da verimm, esimle hemen hemen herseyi paylasirim ama bazi ozel seyler vardir ya hani, onlari da ya annemle ya da en yakin arkadasimla paylasirim.

paylaşılması gerekenleri paylaşırım arkadaşlarrr..
eee mutlakaki eşimin bilmediği sırlarım vardır....
bilmesinde zaten eşime anlatırsam bunun neresi sır olurki değilmi amayerimseniben

canım cevabım hayırrrr herşeyi paylaşmam eşim çok anlayışlı sevgi dolu ve çokkkk iyi bir insan olmasına rağmen hayırrrrr çünkü böle olması gerektiğine inanıyorum eşler birbirlerinin herşeyine vakıf olmamalı.....

ne kadar anlayışlı biri olsada sadece bilmesi gereken şeyleri zaten onunla paylaşırım fakat benimde sırlarım vardır söylemediğim

Eşimden hiç birşey saklamam herşeyı konuşuruz oda aynı şekılde ben sadece arkadaşlarımla paylaştıklarımı hanı bayan bayana konuşulan konular vardırya bı tek onları anlatmam oda arkadaşlarımın özelı olduğu için eşıme anlatmam ama gerı kalan herşeyı paylaşırım

valla benim eşim herseyimi bilir eski erkek ark. larım dahil.. bedne onun herseyini bilirimm... yada öle sanıyom aaaa içime kurt düştüüüüüü:):):

hiç çekinme herseyimi paylaşırımmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…