Eşlerinizin hesabınızdan haberi varmı:)

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)

Hesap silip aktiflestirme nasıl oluyormus bilmiyordum :) esimin siteden haberi var cunku yanindayken de giriyorum ama ne yazdigimdan haberi yok o da alip karistirmaz zaten. Nickimi bile bilmez neme lazim.:KK45:
Kısa süreli kapatmıştım yani ama tamamen sildi diye biliyor eşim:))

Merhaba gunaydin elbette biliyor ve bazen ikileme düştüğümde kızlara bi soralım bakalım diye tehdit edip yazılanları okuttugum bile vardır ☺saklanabilir birsey değil ki ne gerek var bu da sizin hakkınız yani..
Kendi aşırı derece kıskanç olunca bide benim nickde isimler de yazıyor evlendigimizn ilk ayi cahillikten bi konu açmıştım cinsellikle ilgili epey kızdı özelimiz o diye :)) bide ablasıyla ilgili biseyler de yazmış olunca tabi ;) bende utanmıştım :D

Ay bende hergün bi özet geçiyorum eşime buradan. “Bak şu kadınlar çok ilginç, bak şöyle bi olay var tartışma çıktı” diye. Beni bildiği yetmiyor, nickleriyle bazı hatunlarıda biliyor :)
Anlayışlı olması güzel ama ben anlatamıyorum burda sadece bayanların arasında konuşmalar olduğunu:))

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
E senin eşin tel karıştırmasa da bulur ki kaç tane beyza ve hüseyin var ki nick değiştir konu adını hatırlamazsa bulamaz ben evliyken uzun bir süre gizliydi yani kk biliyordu üye olduğumu biliyordu ama nick bilmiyordu ilk ayrılmaya karar verdiğimizde sanırım ana sayfadan keşfetti konu açacağımı nasıl tahmin etti bilmiyorum bana aylar sonra söyledi bu sensin değil mi diye

E senin eşin tel karıştırmasa da bulur ki kaç tane beyza ve hüseyin var ki nick değiştir konu adını hatırlamazsa bulamaz ben evliyken uzun bir süre gizliydi yani kk biliyordu üye olduğumu biliyordu ama nick bilmiyordu ilk ayrılmaya karar verdiğimizde sanırım ana sayfadan keşfetti konu açacağımı nasıl tahmin etti bilmiyorum bana aylar sonra söyledi bu sensin değil mi diye
Ben nişanlıyken açmıştım hesabımı biliyordu da sitenin nasıl bisey olduğunu falan pek bilmiyordu evlendigimizde bazı konular olduğundan dolayı gizli saklı giriyodm:D aynı evde olduğun adamdan nereye kadar saklıycan e posta adresi kayıtlıydı şifremi bilmiyordu onuda tahmin edip girmiş ne var ne yok incelemiş şuan gizli sekmeden giriyorum :D vicdan yaptım şimdide icim rahat etmiyor :D

Kullanici adinizi degistirin
Ben desifre olmamak icin adimi mavi sacli yaptim. Saclarim mavi mi tabikide degil:KK48: esiniz yada nisanliniz bilirse nickinizi o zaman burda hicbirsey yazamazsiniz ozgurce. Fikir soramazsiniz kimseye. Ailesini yada esinizi elestiremezsiniz. Gorumce belasi yazip utanmaniz gibi surekli utanirsiniz bence kesin degistirin kullanici adini ve resminizi

Bende eşinden bişey saklayamayanlardanım. Üye olduğumu laf arasında söylemiştim ama bu kadar aktif olduğumu yorumlar yazdığını bilmiyor.
Aslında söylerim de şimdi dayanamayıp bazı konulara yaptığım yorumları okursa biraz sorun olabilir:olamaz:
Sahi silebiliyor muyuz tlf dan? :KK53:

Bak şimdi yaptığını beğendin mi?
Sabah sabah merak ettim bütün eski konularını okuyup gelcem:deli:

Ben nişanlıyken açmıştım hesabımı biliyordu da sitenin nasıl bisey olduğunu falan pek bilmiyordu evlendigimizde bazı konular olduğundan dolayı gizli saklı giriyodm:KK70: aynı evde olduğun adamdan nereye kadar saklıycan e posta adresi kayıtlıydı şifremi bilmiyordu onuda tahmin edip girmiş ne var ne yok incelemiş şuan gizli sekmeden giriyorum :KK70: vicdan yaptım şimdide icim rahat etmiyor :KK70:
Boşver canım yapma o girip bakarken vicdan yaptı mı :bicak:

Kullanici adinizi degistirin
Ben desifre olmamak icin adimi mavi sacli yaptim. Saclarim mavi mi tabikide degil:KK48: esiniz yada nisanliniz bilirse nickinizi o zaman burda hicbirsey yazamazsiniz ozgurce. Fikir soramazsiniz kimseye. Ailesini yada esinizi elestiremezsiniz. Gorumce belasi yazip utanmaniz gibi surekli utanirsiniz bence kesin degistirin kullanici adini ve resminizi
Baktinizmi :))

Eşim; siteye girdiğimi, yorum yaptığımı, takip ettiğimi bilir ama kullanıcı adımı bilmez. İlgilenmez bu konuyla. Telefonumu da karıştırdığını hiç görmedim daha. Öyle şeylere kafa yormaz.
Bence siz bu hesabı unutun tekrar kullanmayın yani yeni bir hesapta devam edin kullanmaya. Eşim, annem, en yakınlarım dahil kimsenin kullanıcı adımı bilmesini istemezdim.

Bende eşinden bişey saklayamayanlardanım. Üye olduğumu laf arasında söylemiştim ama bu kadar aktif olduğumu yorumlar yazdığını bilmiyor.
Aslında söylerim de şimdi dayanamayıp bazı konulara yaptığım yorumları okursa biraz sorun olabilir:olamaz:
Sahi silebiliyor muyuz tlf dan? :KK53:
Telefondan neyi silebiliyor muyuz dediniz anlamadım:)

Back
X