Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzelmiş çok duygulandım okurkenn.... :1hug:
allah mesut etsin..
bu topiğe daha öncede yazmıştım,fekat artık asıl teklifimi almış bulunmaktayım
paylaşıorum hemenn...
sevgilim ve ben ayrı şehirlerdeyiz,ben ona bayramdan sonra yanına gelebilceğimi söylmiştim :hulya:
tabi almış onu bi telaş,şubattan önce istemeden evvel teklif lazım diye akannehir
neyse,zaten dayanamaz bana süpriz yapcagı zaman,hep anlarım ama bu kez anlamazlıktan geldim herşeyi oluruna bıraktım kaydirigubbakcemile5 sadece o anı yaşamak için...
bana yanına gitmeden bi gün önce,yanımda cici kıyafetler bulundurmam için beni uyardı lülülülülülü
nese gittim yanına,hazırlanmış takım elbise felan,yemege gıtcez 19:30 da dedi(yemekte eder sanıorum:)
nese hazırlan kuaför derken hiç ummadıgım bı yerde rezervasyon yaptırmış,masada çiçeklerim beni beklio,mum ışığı şarap eşliğinde harika bi yemek...herşey mükemmel...
sonra ewe gidip rahat bişeyler giyip tekrar çıkcagımızı söyledi...
her şey o an başladı zatenn...
asansörden indik;ewin kapısı açıldı;ew arkadaslarımızla dolu(erasmusla gelen arkadaslara da ülkemızı temsıl edıoruz böylece),yerde yüzlerce mum,balon,fonda leonard cohen "ın my secret lıfe"çalıo(çok sewerızde:)
nese ben şoka gırdım maymun gıbıyım :bbo:
ewe orkestra kurmuş adam,şarkı sustu we onlar yavuz çetin den "köle" yi çalmaya başladı...!
sefgılım dizimin dibinde elinde yüzük kutusu,"benimle ewlenır mısın" diooo???
we ben kopuorumm senağlama
Allah herkesi en az bu kadar şanslı kılsın...
en kötü günümüz böyle olur umarımm...
Kaldımı Böyle Erkekler... Muhteşem Evlenme Teklifi !!! - insanlar türkiye evlenme teklifi muhteşem müthiş romantik duygusal erkek adam
şu linke bi tıklayın isterseniz.. kız çok şanslı çok:1closedeyes:
bu topiğe daha öncede yazmıştım,fekat artık asıl teklifimi almış bulunmaktayım
paylaşıorum hemenn...
sevgilim ve ben ayrı şehirlerdeyiz,ben ona bayramdan sonra yanına gelebilceğimi söylmiştim :hulya:
tabi almış onu bi telaş,şubattan önce istemeden evvel teklif lazım diye akannehir
neyse,zaten dayanamaz bana süpriz yapcagı zaman,hep anlarım ama bu kez anlamazlıktan geldim herşeyi oluruna bıraktım kaydirigubbakcemile5 sadece o anı yaşamak için...
bana yanına gitmeden bi gün önce,yanımda cici kıyafetler bulundurmam için beni uyardı lülülülülülü
nese gittim yanına,hazırlanmış takım elbise felan,yemege gıtcez 19:30 da dedi(yemekte eder sanıorum:)
nese hazırlan kuaför derken hiç ummadıgım bı yerde rezervasyon yaptırmış,masada çiçeklerim beni beklio,mum ışığı şarap eşliğinde harika bi yemek...herşey mükemmel...
sonra ewe gidip rahat bişeyler giyip tekrar çıkcagımızı söyledi...
her şey o an başladı zatenn...
asansörden indik;ewin kapısı açıldı;ew arkadaslarımızla dolu(erasmusla gelen arkadaslara da ülkemızı temsıl edıoruz böylece),yerde yüzlerce mum,balon,fonda leonard cohen "ın my secret lıfe"çalıo(çok sewerızde:)
nese ben şoka gırdım maymun gıbıyım :bbo:
ewe orkestra kurmuş adam,şarkı sustu we onlar yavuz çetin den "köle" yi çalmaya başladı...!
sefgılım dizimin dibinde elinde yüzük kutusu,"benimle ewlenır mısın" diooo???
we ben kopuorumm senağlama
Allah herkesi en az bu kadar şanslı kılsın...
en kötü günümüz böyle olur umarımm...
Kaldımı Böyle Erkekler... Muhteşem Evlenme Teklifi !!! - insanlar türkiye evlenme teklifi muhteşem müthiş romantik duygusal erkek adam
şu linke bi tıklayın isterseniz.. kız çok şanslı çok:1closedeyes:
ne güzel canım yaaa :asigim: Allah mesut etsin.. her aşk böyle mutlu sonla bitse ne olur sanki..bizimki şöyle oldu efendim :) ;
bana " seninle yarın yemeğe çıkalım" dedi. çok rutin bir davranış olduğu için ben uyanmadım tabii. olur dedim. sonra ertesi gün beni beraberliğimizin başladığı restoranta götürdü. Bir kibar, bir iltifatlar bana bir iltifatlar, ama rol kesmiyor gözlerinden belli opuyorumnanaktan sonra "hayatımda hep sen ol istiyorum, bir ömür boyu sadece sen, ne dersin, benimle evlenir misin" dedi. ben dünden razı tabii evet dedim boynuna sarıldım. geçen cumartesi de nişanlandık
ne güzel canım yaaa :asigim: Allah mesut etsin.. her aşk böyle mutlu sonla bitse ne olur sanki..
ben evlenme teklifi aldığımda direk evet demek istemiyorum :kedi: güzel bi söz ya da kısa bi dörtlükte kabul ettiğimi duymasını istiyorum..şimdiden hazırlayıp ezberlemem gerek :dance: ne olur ne olmaz
teşekkür ederim :)
diyelim ki ezberledin bir dörtlük, adam aniden teklif etti, ya unutursan o heyecanla kaydirigubbakcemile3