Eşleriniz? ?

benim için normal bir şey, öyle demesi de yeterli (büyük ihtimalle her ayrıntıyı söyler zaten çok konuşkan) ama ben yinede meraktan sorarım mutlaka o an olmasa bile akşam eve geldikten sonra eğer bir şey demediyse

Esimin bensiz arkadaslariyla bulusma huyu yoktur. 10 yilda belki 3-5 defa olmustur o da ortak arkadaslarimizla maca gitmistir. Normalde hali saha maclarina bile esleri/sevgilileriyle gider bizimkiler. Biz izleriz onlar oynarlar. O yuzden kesin bisey diyemeyecegim. Ama bilmek isterdim sanirim kiminle nerde ne yapacagini.

Ben evde bi başıma akşama kadar çocukla uğraşırmen bey efendi öyle sık sık arkadaşlarıyla gezemez.
Gideceği zamanda arkadaşlarla gitcez şuraya fazla gecikmem der. Tamam derim. Gelincede naptınız hayatım diye sorarım anlatır zaten sohbet niyetine.
Nereye gitceksin kimle gitceksin diye hesap sormal hoş değil bence

valla ben sorarım kimle nerede die. hatta foto bile isterim yollar.aramızda hiç sorun olmadı bu şimdiye dek..espri bile yapar güleeriz

Benim ki yeni adet edindi yani şu bir kaç aydır adama soru soramiyorum. Sorsam kısa cevaplar, ne soruyosunlar havada uçuşuyor. Iş çıkışı aradım, haber vermek yok arkadaşı ile bir yere gitmiş. Nereye belli değil. Kimle belli değil. Arıyorum onu cevap vermedi sonra aradım cenaze evindeydim diyor. Kim diyorum tanimazsin diyor. Yani bu adama karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Yeni adet edinmesi düşündürücü. Önceden böyle değil ise, yapısı bu diyemiyoruz. Evlilikte bu tür şüpheler yaratılmamalı. Sizi ona hesap soran dırdırcı kadın durumuna düşürmemeli. Ne yapılabilir? En kibar halinizle ona iş sonrası yapacağı planlar hakkında size haber vermesini söyleyebilirsiniz ama sanırım bunu denemiş ama çözüm alamamışsınızdır. Bence bu "bağımsız erkek" tavırlarının gerçek nedenini anlamak için ilşkinizi kendi başınıza bir daha gözden geçirin. Ne değiştide o yeni bir adet edindi?

Açıkcası ilişkimize başladıgımdan berı dıkkat ettıgım bır seydır arkadaslarımla demem Sevınc Serpıl Ersın vs. dıye bahsederım kı o da oyle olsun dıye.İkincisi Arkadaslarımla ne yapacagımız bellı olmazsa bıle su semtte tahmıne yakın soyle seyler yapabılırız derım. Bırde esımede bu hassadıyetımı soyledım oda oyle arkadaslarımla demez hangı ark oldugunu soyler.
Bence bu konuyu esınıze dırek sormayın arkadasım.
Sız bır ıkı kere bu sekılde davranın sonra o dısarı cıktıgında bu davranısınızı hatırlatın , '' Canım arkadaslrım dedıgınde ben bılmıyorum kı kımınlesın guvendemısın ? Ya basına bırsey gelse kıme nasıl ulasacagım vs . '' gıbı tatlı sozlerle ıkaz olmadıgını guvencsızlık hıssettırmeden SAHIPLENME KORUMACI KOLLAYICI tarafınızı one surmenızı tavsıye ederım :-*

Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
O benim nasıl ne zaman nerede kimlerle olduğumu biliyorsa benimde bilmem çok doğal...birşey yapacak olsa ne kadar kollasanda sık boğaz etsende vakit bulur bence hiç kafanızı takmayın size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın...:KK62:

Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?

Hangi arkadaşıyla olacağını kendin söyler. Tanımıyorsam isim bile vermez. Nerde olduğunu gelince anlatır. Genelde bensiz gittiği yerlere içinde kalır sonra beni de götürür. Ama ben hiçbir şey sormam..

Az önce geldi. Yanına gittim guzellikle sormaya çalışıyorum bana resmen püskürdü. Neymiş niye soruyorum? Sormayacak mişim!!! Aynısını ben yapamazmisim. O erkekmis ben kadınmışım
bence sorma artik gec geldiginde hatta hic umursama hicbisey yokmus gibi davran guleryuzlu sakin ve keyifli gorunmeye calis .diger turlu devam edersen ona gore cok skiyo daraltiyo bunaltiyo olcaksin.

tabiki sorarım ... vede cevabı bana uymazsa gidemez :KK45:

Pek sormam. Sorarsam da meraktan öylesine sorarım. Biz de izin olayı da yoktur. Zayem çok saçma ilkokuldaki çocuk değiliz ben şurdayım demek yeterlidir. Bir de eşlerin birbiri olmadan dışarı çıkmaması övünülecek bişey değil. İnsan ayrı da takılmak istiyor. Kız kıza veya erkek erkeğe. Ne bileyim tek başına alışveriş yapmak istiyor çocuğuyla oyun yerine gitmek istiyor falan. Kısacası rahat bırakmak lazım. Zaten aldatacak falan olsa her türlü yapar. Çocuk gibi davranmamak lazım. Şahsen eşim bana izin vermiyorum dese üstüne kavga çıkarsa çok bozulurum. Hatta ayağımı denk almak yerine inada bindiririm o işi.

Normalde "Adamı darlamayın, çok soruyorsunuz demek ki" derim ama sizin eşinizde normal dışı bir şey var gibime geldi. Tabii ki insan eve geç gelebilir; bir eğlence olur, bir arkadaş kaza yapar, biri rahatsızlanır, geceye kalınması gerekebilir. Ama neden her gün gece 2'de eve gelmek? Paylaşım bu evliliğin neresinde? Otele mi geliyor uyumadan uyumaya?

Sizi aldatıyor da olabilir aldatmıyor da; ama eşinizin sizinle bir paylaşımda bulunmak istemediğini görüyorum. Bence kimle olduğundan çok "Bu nasıl evlilik" tarafına takılmak lazım.

benim eşim evcimen biridir.
Zaten dışarı çıkacaksa da ben demeden o bana tüm detayları söyler, kimle nerde buluşacağını, ne için buluştuğunu ve ne zaman dönecegını.. Genel olarak tüm arkadaşlarımızı tanıdığımızdan bende detaya girmem zaten :KK76:

ama demen o ki eşler arası güven önemlidir.
ne cok sıkmalı nede gevsek bırakmamalıdır. :KK66:

Benim ki yeni adet edindi yani şu bir kaç aydır adama soru soramiyorum. Sorsam kısa cevaplar, ne soruyosunlar havada uçuşuyor. Iş çıkışı aradım, haber vermek yok arkadaşı ile bir yere gitmiş. Nereye belli değil. Kimle belli değil. Arıyorum onu cevap vermedi sonra aradım cenaze evindeydim diyor. Kim diyorum tanimazsin diyor. Yani bu adama karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?

Ben önce birkaç defa konusur gerekirse ufak çaplı tartisirim ama hala devam ediyorsa aynısını yaparım o düşünsün

Az önce geldi. Yanına gittim guzellikle sormaya çalışıyorum bana resmen püskürdü. Neymiş niye soruyorum? Sormayacak mişim!!! Aynısını ben yapamazmisim. O erkekmis ben kadınmışım

Off nefret ettiğim düşünce tarzı. Tam kavga etmelik :KK62:

Guzellikle konuşmaya çalışıyorum, çalıştım ama af edersin de sanki küfür ettim gibi muamele ediyor. Benim her dediğim her sorduğum batıyor adama.
Seninki koca degil odun.Benim ex te son zamanlarda ayni tavirlari yapiyordu.Oylesine kibarca nerdeydin naptin gunun nasil gecti diye sorsam hemen agresiflesir bagirmaya baslardi.Yok hesapmi soruyorsun sanane diye.Bi bit yenigi varki kocan boyle delleniyor normal degil yani.Benimki de tum gun metresiyle gezermis megerse bende sorunca adam sinirleniyodu haliyle

X