canımm bütün erkekler aynı eminim atlatacaksınız bu sorunları
benim 2 bebeğim ve bizde aynı sorunları yaşadık biraz bizde alıngan oluyoruz sonuçta yaşam tarzımız tümden değişiyor erkekler bunu kaldıramıyor galiba
sanki onlar doğum yapıyormuş gibi bunalıma giriyorlar
eminimki herşey düzelecek üzme kendini bak maşallah aslan gibi oğluşun var
kesinlikle ayrı yatma derim ben canım yinede sen bilirsin
herşey gönlünce olsun tatlımm
canım üzüldüm zaten bebk bakımı yeterince yıpratıcı ve zor bide eşler yarımcı olmak yerine işimizi zora sokunca hakketten üzülüyor insan eminimki atlatacaksınız bu günleri sıkam canınjın bebeğine yansıtma gerginliğini
amam bi gerçek var hepimizin eşleri ile olan iliikleri değişti
sevgili arkadasim okuyunca gercekten üzüldüm ama bak görüyosunki herkes ayni seyleri yasamis bende dahil.biz kadinlar ömür boyu hep birilerine bir seyler vermek zorundayiz sanki hic almiyoruz hep kendimizden veriyoruz haliyle yipraniyoruzda.bende dogumdan sonra hastaneden ciktigim zaman hayat güllük gülüstanlik olacak zannediyordum ama hicte öyle olmadi üstelik o gün dogum günümdü esim hatirlamadi bile (kizimla dogum günlerimiz arasinda 3 gün var)sonra ben eve gelince bir bunalti bir sikinti hayatimda hic öyle olmamistim arada bir aglama nöbetleri geliyordu yani sorma gitsin......üstelik ben ailemden uzaktayim.....5 hafta kizimla birlikte ayrildik türkiyeye gittik tatil icin simdi iyiyiz.üzülme her sey yoluna girer insallah kendine iyi bak
halbuki kadınların değerlerini bi anlasalar bunları yapmazlar ama
çalışan eve para getiren kadın -temizlik yapan kadın-çocuk bakan kadın-güzel görünmek zorunda kalan kadın-cinsel yönden kocasını mutlu etmek zorunda- olan kadın-akşama yemek yetiştirme telaşında olan yine biz kadınlar
kendileri anca çalışsınlar akşamda yorgunum deyip bi kenara sıvışsınlar olmamalı böyle
allahtan benim kocam bu konuda çok duyarlı yada benden çekiniyor bilmiyorum ama
bazen çok gerildiğini hissediyorum ne diyelim allah biz kadınlara sabır ve güç versin
bizde eşimle aynı durumdayız sürekli kavga ediyoruz oğlum yüzünden
ben ne kadar hijyene önem veriyosam o umursamıyor kendi içtiği bardakta kalan suyu veriyo mesela
çok sıkıldım böyle davranmasından Çok üzgünüm çoook
konuşmak ne mümkün sen çocukla arama girme diyo
bide çocuk doğduğundan beri hiç beraber bişey yapmadık eve geliyo oğlumla oynuyo sonra direk bilgisayarının başına kendimi gereksiz biri gibi hissettiriyo senağlama
tatlım al yanına oturt konuş eşinle
bize anlattığın gibi anlat herşeyi açık açık
neler hissettiğini seni nasıl incittiğini anlat
bu kadar değil ama bizimde buna benzer bir sıkıntımız olmuştu
birgün sabrım taştı ağlaya ağlaya neler hissettiğimi bana bu konuda anlayışlı olmadığını anlattım
şuan ilk evlendiğimiz aylarda oldugumuz gibiyiz çok şükür
bu dönem hafif ya da ağır her ailenin başından geçiyor demek ki
bu arada cinsel yaşam da çok etkiliyor karı koca ilişkisini
Canım megilara'nın dediğine katılıyorum. Cinsel yaşam erkekleri çok etkiliyor. Bu perhiz onları huysuzlaştırıp uzaklaştırıyor. Zaten şişmanlıyoruz, hareket edemez hale geliyoruz. Kendilerini yalnız hissediyolar ve annelerinden ilgiye alışık olduklarından böyle oluyo heralde. SEnin yapman gerekn biraz onunla ilgilen , bebeği unutma tabii ama.
arkadaşlara katılıyorum benim eşimde ilgilenemediğim için sinirliydi herşeye karışır laf söyler vs vs ilgilendiğim zaman eskiye dönüyordu. araya ayrılık girdi yani askere gitti 9 gündür yok daha 7 gün daha olmayacak bu özlemden sonra nasıl olacak tavırları çok merak ediyorum sen yeterki yanımda ol tavrımı olacak yoksa ilgilenemediğim zaman yine sinirlimi olacak bakalım..
ısrarla tekrar sölüyorum cinsel yaşam çok önemli...
neticede erkek bir daha hayrını göremeyeceğim,cinsel hayatımız söndü,artık bebek var,o eşden önce artık anne diye düşünüp hayal kırıklığı yaşayıp agresifleşiyorlar... ama eski renkli cinsel hayat geri geldiğinde eski ilgili aşık koca da geri dönüyor(biz de bölee oldu walla)
kızlar eşlere daha fazla İLGİ...