Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocan kendi öyle yaparak rahat edebiliyor muymuş?
Biraz senin yerine koysun kendini. Çok egosit düşünüyor kusura bakma ama söylemem lazım....
Dünyanın en güzel fotoğraflarını ayağınıza getirdik... Mynet Galeri ile hem gündemi takip edin hem de keyfiniz yerine gelsin... kızlar bu bayanın göğüsleri çok ideal değilmi sizce?
haklisin canim ne diyebilirim ki sana valla öyle diyor ne yapcam bende sastimmm:gitme:
Dünyanın en güzel fotoğraflarını ayağınıza getirdik... Mynet Galeri ile hem gündemi takip edin hem de keyfiniz yerine gelsin... kızlar bu bayanın göğüsleri çok ideal değilmi sizce?
Terzinin bi tanesine elbise diktiriyordum kadına dedim ki; ''Ahh irice olsaydı nasıl da güzel dururdu bu elbise!'' Anında cevap geldi, pembe uçlu meme her kadına nasip olmaz değerini bil memelerinin, hem sıkacak kadar var ya ona bak deyince hak verdim. Lambur lumbur değiller en azından napim kabullendim ve büyütmek için de bir çaba sarfetmiyorum. Sıktıkça nasılsa büyüyolaaaaar...
kızzzz MNKKS! dütyeni çıkarınca nolacak laelaelaelaelae boşver takma kafana küçük müçük hiç mi hiç olanlar da var.benim gögüslerimde çok küçük :çok üzgünüm: 75bedeni bile doldurmuyo. erkek arkadaşım durumun pek farkında değil çünkü destekli kullanıyorum ama çok utanıyorum , evlenince şoka girecek senağlama