Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşlukta var ama çok fazla değil ve yaygın yani koltukaltımdan başlıyor genişiliğinde hiç sorun yok ama benim üst tarafı çok dolgun depil isterdim ki dolgunluk boyun altından başlasın
diyecek olan seçimini ona göre yapsın dimi en baştan görmüyolarmı gerçi görmüyolar aslında gerçek boyutunu genelde destekli kullandığımız için:) sonradan sürpriz olabiliyor ben şahsen erkek olsam uyuz olurum beni kandıracak desteklilerle belki ben büyük seviyorum o yüzden erkekleri kandırmamalıyız kızlar!!!
Kızlar kandırmayın kendinizi göğüsler küçükse erkekler beğenmiyo büyük tercih ediyorlar ama sizi sevdikleri için öyle diyo olabilirler düşünsenize erkeklerin hepsi FHM dergisinebayılıyor neden oradaki kadınların göğüsleri kafam kadar tabi göysünün bir tanesi kafam kadar o küçük göğüsleri beğenen erkekler yolda bile büyük göğüslü hatun görse salyaları akarak bakar bakıyorda ben 80 takıyorum nişanlım büyütelim diyo silikon taktıralım diyo çünkü büyük seviyo hepsi aynı bunların ama böyle kabul ediyolarsa problem yok
tekstilci senin 18cm. değilmiydi canım sen 7cm. küçülmeli demişsin yanlışmı anladım benimde 18cm. ama ben daha büyütme yolundayım çünkü yeterli değil bu arada benim de göğüs aram 1cm.baktım şimdi:)
ewet yhaa Allah ım bizim niye yok o kadar büyük süper birşey bence yha kızım seninde dert ettıgın seye bak ben senin yerinde olsam üçgen kullanırım ilgi çekici olursun buz masajı fılan yap dik we sert olsun dolgun olsun tepe tepe kullan istemıyosan baana wer