dollcum sımdıcde esınız sıze yalan soluyo sız sexy deılsınız demıssın cok yanlıs gormeden bole demesen daha ıyı olur. neyse ben daha fazla yazmıyımiyi aferin oku tabi geliştirirsin biraz kendini daha farklı açılardan bakmaya öğrenirsin düşüncelere realite kazanırsın
neyse krmak için söylemedim kimseyi burda zaten sizi seven sizi siz olduğu için sevsin bir çift göğüs için değil.
ewet buyuo ewlennce:)kızlar üzülmeyin benim arkadaşımın da küçüktü bayağı kocası elleye elleye büyüttü :)) elletin oynasın kocanız cidden faydası var.Doğumdan sonra da çok güzel oldular şimdi ideal yani memnun arkadaşım.
egzersızlerı varmıs toplamakı cın onları yapbenimkiler de bana çok büyük geliyo kiloluyum ben zayıflayınca sarkacak diye korkuyorum.Benim durumum da kötü yani.Sarkık olacağına dimdik dursun bundan küçük olsun daha iyi
dollcum sımdıcde esınız sıze yalan soluyo sız sexy deılsınız demıssın cok yanlıs gormeden bole demesen daha ıyı olur. neyse ben daha fazla yazmıyım
benim göğüslerimde büyük demek hiç ateşli değilim hmm .neyse büyük göğüs dikkat çekici olduğu kesin südyen bikini giyince çok güzel duruyor büyük göğüs dekolte yakışıyor görsel olarak tabi önü açık giy hemen dekolte oluyor he bbide dezavantajı babanız dışarı çıkarken sizi kontrol ediyor onun dışında büyük göğüslü olmak güzel birşey kendini kadınsı hissediyorsun diğerlerinden farkın oluyor.
ben kimseyi kırmak için birşey demedim bir gerçeği söyledim sinema oyuncaularına bakın hepsinin göğüsleri büyüktür büyük olmayan silikon yaptırır scarlette johanson büyük göğsülerinle ünlü olmuştur bunu zaten herkes biliyor hiç bir yerde kendimi övmedim asla ben çok güzelim bana ortalama diyemezsin diye çemkiren ben değildim galiba .
asallh kımseyı kırmak ıstemedım dıyosun da bı onekı yorumunda 75 beden cocuk gogsu gıbı demeyı bılıyosun !!! bu kırıcı bı kelıme ama sanırım sen farkında degılsın kendımı ovmedım dıyosun yıne oncekı yorumunda kendımı kadınsı hıssedıyorum dıgerlerınden farım var demeyı bılıyosun !!!! cumlelerın ole celıskılıkı !!! madem guzel goguslerın var Allah a sukret derım ben !!!!!!!!!!!!!
canım yorum yapmakda mı yasak anlamadım ben evet çok şükür memnunum ben göğsülerimden küçük olsa hiç düşünmez silikon yaptrırdım zaten sanki çözüm yolu yok yani amma yaptınız .
ben oestetıge dını boyuttan baktıgım ıcın karsıyım acıkcası bı kaza vs olmadıkca estetık yaptırmaya ama ısteyen yaptırabılır tabıkı bu arada yorum yapmak yasak degıl tabıkı ama zugurt yaptın bızı resmen nese polemıge gırmeyelım buyuk seven oldugu kadar emınım kucuk sevende vardır evet sukur kı ne guzel buyukmus senınkıler bızımkıler de ole olur umarım
kendıme guvenıorm ben hıc bı erkek ıcın aglamadım mesela
neyse canm benmzayıfla hıc bısı olmaz ama egzerszle zayfla.
arkadasım vardı 80 kılo falandı kız sonra 45 e dustu hıcte bısı olmadı gogslerı cok buyktu sarkmadı o genetık kımısınnkı genc yasta sarkıo kısınınkı yaslannca sarkıo
sana guzel gelmemesı cok dogal ama ona donmus se vardır bı artısıcanım seni seven birçift göğüs için sevmesin dedim zaten sevmek başka hoşlanarak bakmak başka yoksa ben kimsenin sevgilimin göğüsllerim küçük olduğu için beni terk etti dedğini duymadım anneminde küçükmüş genç kızken ben hala tarafına çekmişim sevmek farklı bir olay şu kızın göğüsleri çok güzel aşık oldum diyen bir erkek yok yani böyle sana örnek vereyim hani ağlıyor arkasından denmiş ya o erkek arkadaşım eski sevgilisine döndü kadın benden 7 yaş büyük ve hiçde güzel değil ama onu tercih ettiadam gönül kimi severse güzel odur .
canım seni seven birçift göğüs için sevmesin dedim zaten sevmek başka hoşlanarak bakmak başka yoksa ben kimsenin sevgilimin göğüsllerim küçük olduğu için beni terk etti dedğini duymadım anneminde küçükmüş genç kızken ben hala tarafına çekmişim sevmek farklı bir olay şu kızın göğüsleri çok güzel aşık oldum diyen bir erkek yok yani böyle sana örnek vereyim hani ağlıyor arkasından denmiş ya o erkek arkadaşım eski sevgilisine döndü kadın benden 7 yaş büyük ve hiçde güzel değil ama onu tercih ettiadam gönül kimi severse güzel odur .
sana guzel gelmemesı cok dogal ama ona donmus se vardır bı artısı
olsun canm uzulme ama bak sen kendın yazıosn co guzel memelerım buyuk cok sexyım dıe:)
bı daha da yazmıcam senı engellıorm yazdıklarını gorup daha fazla gulmım)
sana guzel gelmemesı cok dogal ama ona donmus se vardır bı artısı
olsun canm uzulme ama bak sen kendın yazıosn co guzel memelerım buyuk cok sexyım dıe:)
bı daha da yazmıcam senı engellıorm yazdıklarını gorup daha fazla gulmım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?