• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

Kirilmakta o kadar haklisinki... sadece senin esin yapiyor zannetme bunu, bir cok erkek
evde surati bir karis ve herseye bagirip esini yok yere kirdigi halde, diger kadinlara gelince
ki bu akraba olur es dost vs centilmen kesiliyor. Benim cevremde cokca gordugum bir durum ve
o kadar kziiyor ve aileleri icin uzuluyorum ki... canim kardesim sana ne diyebilirim ki haklisin ama nasil
normale dondurebilirsin esini bilmiyorum... senin de dedigin gibi cekip gitmek var ama olmuyor...

yalniz misilleme yapma dusuncesi $ik olmamis... belliki kizginlikla soyluyorsun ama aman diyim
karsindakinde gormeyi istemedigin seyi sen de yapma...

misilleme gerçeği değil elbette fotomontaj ve sadece onun göreceği şekilde..ama sanırım sakinleşsem aradan zaman geçse öyle düşünsem iyi olacak...fakat o resimleri gördükçe tekrar çileden çıkıyorum.

bir erkek karısına biraz mutluluk verse ilgilendiğini özel olduğunu hissettirse kadın cennete çevirir o yuvayı...bu söze çok inanırım..maalesef ilk kez "defol git bu evden" diye sözler sarfettim üzüldüm ama bu duruma beni o getirdi..işyerinden hiç bahsetmez sadece yüksek bir şantiye olduğunu çok katlı yerler yaptığını söyler anlatır...ordaki kızlar da mühendis mi ne...onlardan hiç bahsetmezken gizli kapaklı çektirir gibi nie kızlarla resim ?

Belki denk gelmiştir, belki de çapkındır. Bunu ancak sen bilebilirsin , her şey göründüğü gibi olmuyor =) Ama 5 yıl önce yakaladığın şeyin bir aldatma olayı olduğundan eminsen, eşinin çapkın olması kuvvetle muhtemel. Aldatmayı kendine yakıştıran biri her daim aldatabilir çünkü yaptığından utanmaz derim ben çünkü hep.

Şu da var, gizli bir durum olsa face'e koymazlardı =) Denk gelmiştir bence yaa, sıkma canını.

Yahu kıyamam hiçbirinize beeee, çok tatlısınız. Böyle kadın kadına dertleşiyorsunuz, birbirinizin dilinden anlıyorsunuz ya çok hoşuma gidiyor :69:

fikirlerinize saygı duyuyorum da bu fikir de neden çirkinlik olsun olayın fotomontaj olduğu anlaşılacak resimdekiler tanıdık olmayacak sadece onun yaptığı çirkinliğin dışarıdan yansıması bu :40: söz konusu arkadaş anneyse o da bir baba herkes haddini bilsin o zaman

Fotomontaj olduğu ortaya çıkınca haklı olmayacak ki. Bence küçük duruma bile düşebilir. Saygınlığından kaybetmez mi sizce??
Gerek yok ki böyle birşeye.
Ayrıca fotomontaj olduğu olura ki dilemem mahkemede çıkar ortaya.
O fotoğrafı orda görenler ne kadar saygı duyarlar konu sahibine
Ben gerçekçi bakmaya çalışıyorum
Ben arkadaşımın fotoğrafları arasında ili erkekle samimi çekilmiş fotoğrafını görsem yakışıksız bulurdum

Belki denk gelmiştir, belki de çapkındır. Bunu ancak sen bilebilirsin , her şey göründüğü gibi olmuyor =) Ama 5 yıl önce yakaladığın şeyin bir aldatma olayı olduğundan eminsen, eşinin çapkın olması kuvvetle muhtemel. Aldatmayı kendine yakıştıran biri her daim aldatabilir çünkü yaptığından utanmaz derim ben çünkü hep.

Şu da var, gizli bir durum olsa face'e koymazlardı =) Denk gelmiştir bence yaa, sıkma canını.

Yahu kıyamam hiçbirinize beeee, çok tatlısınız. Böyle kadın kadına dertleşiyorsunuz, birbirinizin dilinden anlıyorsunuz ya çok hoşuma gidiyor :69:

Mesele aldatma meselesi degil ki, adamin baska hatunlarla laylaylom sekilde ayni karede bulunmasi..
ailesine gelince bu konuda anlasilmaz bir sekilde cimri olmasi... hayir fotodan da gectim, kirip esip gurlemeler
saygi eksikligi, ilgi eksikligi, muhabbet eksikligi bunlarin hepsi evliligi ve iliskiyi yipratan seyler...bu tarz erkekler evliligin
tanimini nasil yapiyorlar çok merak ediyorum... evlilik herseyi birlikte yapmak ve bundan haz duymak, mutluluk duymak olmali...

Mesele aldatma meselesi degil ki, adamin baska hatunlarla laylaylom sekilde ayni karede bulunmasi..
ailesine gelince bu konuda anlasilmaz bir sekilde cimri olmasi... hayir fotodan da gectim, kirip esip gurlemeler
saygi eksikligi, ilgi eksikligi, muhabbet eksikligi bunlarin hepsi evliligi ve iliskiyi yipratan seyler...bu tarz erkekler evliligin
tanimini nasil yapiyorlar çok merak ediyorum... evlilik herseyi birlikte yapmak ve bundan haz duymak, mutluluk duymak olmali...

ay canım Allah razı olsun her birinizden..tamam ortada kötü bişi olmayabilir ama bi erkekle bi bayanın iş için de olsa böyle olması hoş değil.tamam herkes içinde çektirmiştir fotoyu.ama benimle neden çektirmiyor işte olayın altındaki neden bu..onlara kibarlık yapıyor.belki onlar çekilmek istedi fotoyu bu da kırmamak için "hayır "diyemedi ve sırıtarak poz verdi..ya ben neyim kimim peki?günah keçisi mi?işte bunu anlasın istiyorum ama ne gezer adamda kapasite yok ben ne desem boş ..en zoru da sağır bir insana değil ;anlamamakta ısrar eden bir insana anlatmaya çalışmak..onun için şuanda çalışmanın zorlukları var bana karşı laflarında...sanki bekar olsan çalışmayacaktın!
artık ona ilgimi göremeyecek belki yüzüm de asık olmayacak bu evde ama dışarıda yabancıya nasıl kibar davranıyorsam ona da aynı kibarlık..başkasını göremeyecek benden..kızımla kendimle evimin işleriyle ilgili olacağım..seneler önce yine yapmıştım böyle bişi..hiç ilgilenmedim kendimi geri çektim arkadaşlarla tel de konuşurken canım deyişimi kıskanmış bana ;"arkadaşına canım "diyorsun bana neden canım demiyorsun" demişti..demek ki çok havalandırmışım ben saygıdeğer eşimin!almasını bilirim Allahın izni ve sizin fikir ve yardımlarınızla inşallah...

Son düzenleme:

Bence de eşe davranışı o fotoğraflardan daha büyük sorun
Sıkılıyorlar böyle erkekler evliliklerden.
Kısıtlıyor çünkü..

inan kendime fazla bişi almazdım bu seneye kadar..pazardan gider uygun bişiler alırdım..sırf hani kart borçlarımız var açılmayalım diye..adamın umrunda değil sık sık kendine bişiler alır neymiş kilo almış neymiş ben makinede biriktirdiğim için bişisi kalmıyormuş dolabı görsen inanmazsın sözüne...kimin için biriktiriyorum yapıyorsam?
ama kafam attı yine 50 tl yi bulmayacak şekilde bişiler almaya başldım kendime...pazara markete çıkarken sırf onun göreceği şekilde özenli giyinip hafif bir makyaj yapmaya başladım öncesi kızardı makyaja ne gerek kaleme die..şimdi kızamıyor ama öyle bir bakıyor ki diyemediği için de kuduruyor...
zaten öyle yapacağım bundan sonra...yemeğini hazırlayıp çamaşırlarını yıkayıp geriye çekileceğim..o kadar....süs ise süs yavaş yavaş uygun fiyatlı şeyler almaya başladım..hay Allah ım gene uygun fiyat dedim di mi...napım içime işlemiş ..
sorma arkadaşlarıyla nasıl muhabbet tutturur şen şakrak şakalar vs...akrabalarıyla da öle..ama bana gelince yok.neymiş yüzüm gülmüyormuş...yüzüm gülmüyorsa bu meseleden dolayı 2/3 gündür gülmüyor...ama adım suratı asık olduu...
ben onun çantada kekliğim ya doğru evleneli der arada;saçını sapsarıya boyat geçen yine dedi..sapsarı olur mu ya ben buğday tenliyim saçlarım siyah..nasıl sırıtır..sonra rezil olacağım gerçi kapalıyım ama evde kendimi rezil halde görmek yeter bana!desin dursun istediğim renge boyatacağım..
inan kızımla gezip tozarız ve kızımla daha çok eğlendiğimin farkına vardım benimle sohbet eder bişi giysem yakışıp yakışmadığını söyler..yüzü güler hep..ama kocamla çıkınca gerilirim kızımı da gerer!yapma etme! diyerek...yine devam..artık demicem bizi çıkar gezelim diye..ama hakkım değil mi eş olarak ailece bi yerlere çıkmak gülerek sohbet ed ede gezmek?...

kuaföre git işte boyat saçını bi güzel haftada bir de fönünü çektir,eviçi için de güzel ciciler al kendine.dışarda giymek için de birşeyler al.makyajını yap,herşeyini yap. kızarkadaşların varsa onlarla buluş görüş,gözünün önünde annenlerle arkadaşlarınla falan telde neşeli neşeli onu takmadan konuş.hiç evin ihtiyacı için bile onu arama çık git kendin al.kızınla sen tek başınıza da çok mutluymuşsunuz izlenimi ver. adamla muhatap olma kısacası.aşkın tersi nefret değil yoksaymaktır diye bi laf vardır çok severim.adamı yoksay bakalım.vallahi billahi senin gücünü güvenini gördükten sonra ağzının içine bakar.sen ailesine saygıda kusur etme,kendine de bak,için huzurlu olsun,kızına sarıl uyu.dışına o huzuru yansıt adamı da yoksay yemek temizlik haricinde,adamın aklında hep şu düşünce olsun."bir gün biriyle karımı aldatırsam da beni bırakırsa kendisine yepyeni bir hayat çizebilir" o yüzden daha dikkatli olur.

bunlar genel hat olarak çok sevdiğim bir teyzemin tavsiyeleriydi,o teyzenin kocası yaşları 60 olmasına ve adam o kadar sert olmasına rağmen karısının ağzının içine bakıyordu.inşallah sende de işe yarar.canımsın üzülme ama,sıkıntı yapma alnın kırışır bak:63:

evet en sinir bozucu olanı elin insanlarına gösterdiği özeni kendi eşine göstermemesi :63: Ve ben de olsam bir sürü erkeğin arasına girip resim çekilmezdim sanırım, ama ilk cümlem dışında çok büyütecek bir durum yok bunda bence yine de.

Bence de eşe davranışı o fotoğraflardan daha büyük sorun
Sıkılıyorlar böyle erkekler evliliklerden.
Kısıtlıyor çünkü..

evlenmeseydi o zaman evlenmeyecek böyle erkekler yuvanın sıcaklığına çocuğun sevgisine hakkı yok o halde sıkılıyorlarsa..zorla evlenmiyorlar silah dayamıyoruz beni al diye kapılarında yatmıyoruz...haksız mıyım?ama evdeki kadını kısıtlamayı iyi bilirler 6 sened 2 defa pikniğe gittik ikisinde de.."şuranı ört buranı ört" "yedik artık gidelim" gibi laflarıyla burnumdan getirdi..yahu zaten kapalı giyinen biriyim boldur giysilerim...nasıl davranacağımı da bilirim..ama ille burnumdan getirecek..evde oturayım hakkım yok yani; aslında şuur altında bu var da açıklayamıyor..çok bekler daha!

ay canım Allah razı olsun her birinizden..tamam ortada kötü bişi olmayabilir ama bi erkekle bi bayanın iş için de olsa böyle olması hoş değil.tamam herkes içinde çektirmiştir fotoyu.ama benimle neden çektirmiyor işte olayın altındaki neden bu..onlara kibarlık yapıyor.belki onlar çekilmek istedi fotoyu bu da kırmamak için "hayır "diyemedi ve sırıtarak poz verdi..ya ben neyim kimim peki?günah keçisi mi?işte bunu anlasın istiyorum ama ne gezer adamda kapasite yok ben ne desem boş ..en zoru da sağır bir insana değil ;anlamamakta ısrar eden bir insana anlatmaya çalışmak..onun için şuanda çalışmanın zorlukları var bana karşı laflarında...sanki bekar olsan çalışmayacaktın!
artık ona ilgimi göremeyecek belki yüzüm de asık olmayacak bu evde ama dışarıda yabancıya nasıl kibar davranıyorsam ona da aynı kibarlık..başkasını göremeyecek benden..kızımla kendimle evimin işleriyle ilgili olacağım..seneler önce yine yapmıştım böyle bişi..hiç ilgilenmedim kendimi geri çektim arkadaşlarla tel de konuşurken canım deyişimi kıskanmış bana ;"arkadaşına canım "diyorsun bana neden canım demiyorsun" demişti..demek ki çok havalandırmışım ben saygıdeğer eşimin!almasını bilirim Allahın izni ve sizin fikir ve yardımlarınızla inşallah...

Son cümlen süperdi :) Bence önce düzgünce bir söyle üzüldüm böyle yapmana diye, ben onlar kadar değerli değil miyim de bana bir resmi çok görürken onlarla bir sürü resimler çektirdin de, ama bunu hesap sorar tarzda değil üzüntünü belli edecek tarzda yap. Seven insan dayanamaz sevdiğinin üzülmesine. Baktın ki tersliyor, o zaman ilgiyi azaltma taktiğini uygularsın hehe. Baktın ki yine değişen bir şey yok, o zaman üzülmeni hak etmiyor demektir. Boşverirsin. Üzme tatlı canını sen :70:

Son cümlen süperdi :) Bence önce düzgünce bir söyle üzüldüm böyle yapmana diye, ben onlar kadar değerli değil miyim de bana bir resmi çok görürken onlarla bir sürü resimler çektirdin de, ama bunu hesap sorar tarzda değil üzüntünü belli edecek tarzda yap. Seven insan dayanamaz sevdiğinin üzülmesine. Baktın ki tersliyor, o zaman ilgiyi azaltma taktiğini uygularsın hehe. Baktın ki yine değişen bir şey yok, o zaman üzülmeni hak etmiyor demektir. Boşverirsin. Üzme tatlı canını sen :70:

yok canım açmaya gerek yok bir daha bu konuyu onu da dedim bu akşam benimle bir resimi çok görüyorsun onlarla çektiriyorsun" topluk içinde "kem küm gerisi benim için...hala toplulukta diyor adam ne gerek var kızlarla diyorum ona da "topluluk işyeri" diye çıkışıyor.bana gerek yok anlıyacağın içimm acımıyor değil batıyor bazen acım,ama acımı unutmak zorundayım 2 gündür ölü gibi yattım kızımın kahvaltısını önüne koyup yattım zavallım tv ile bilgisayarla vakit geçirmiş kendi kendine saatlerce...onun için yalpalamıcam güçlü bir kadın gibi anne gibi kalkıp bunun hesabını onu yok sa yarak ilgilenmeyerek yapacağım Allah ın izniyle...üzülmemi haketmiyor elbette..!bu konu kapanmıştır ne istiyorsa onu yapsın ama benden paso eski ilgiyi sevgiyi göremez.ben de senin gibi şöyle yapıcam diye canını yakmak için söylemlerime ne dedi biliyor musun "boşanalım boşanalım "diye bağırdı..ha o yapınca iyi demek Allah vermesin ben yapsam boşanma sebebi!! "tamam dedim yarın aç davayı açmazsan erkek değilsin diye çektim gittim mutfağa yani o kadar damarıma bastı....ne gerek var bunlara ben onu gözümden sakınırdım inan...deli gibi sevgiyle bağlıydım..yeni evliyken yemeden gitse ağlardım o yiyemeden aç aç gitti diye ..duyanlar güldü ağlarmış diye..bak ne hale getirdi beni..o benim sevgimi fazlasıyla bağlılığımı haketmiyor bunu daha iyi anladım...o halde benden ilgi sevgi göremicek sadece evde karısı olacağım ben sevgilisi olmak istemiştim adam o kefeye koymuyorsa zorlamıcam !

yok canım açmaya gerek yok bir daha bu konuyu onu da dedim bu akşam benimle bir resimi çok görüyorsun onlarla çektiriyorsun" topluk içinde "kem küm gerisi benim için...hala toplulukta diyor adam ne gerek var kızlarla diyorum ona da "topluluk işyeri" diye çıkışıyor.bana gerek yok anlıyacağın içimm acımıyor değil batıyor bazen acım,ama acımı unutmak zorundayım 2 gündür ölü gibi yattım kızımın kahvaltısını önüne koyup yattım zavallım tv ile bilgisayarla vakit geçirmiş kendi kendine saatlerce...onun için yalpalamıcam güçlü bir kadın gibi anne gibi kalkıp bunun hesabını onu yok sa yarak ilgilenmeyerek yapacağım Allah ın izniyle...üzülmemi haketmiyor elbette..!bu konu kapanmıştır ne istiyorsa onu yapsın ama benden paso eski ilgiyi sevgiyi göremez.ben de senin gibi şöyle yapıcam diye canını yakmak için söylemlerime ne dedi biliyor musun "boşanalım boşanalım "diye bağırdı..ha o yapınca iyi demek Allah vermesin ben yapsam boşanma sebebi!! "tamam dedim yarın aç davayı açmazsan erkek değilsin diye çektim gittim mutfağa yani o kadar damarıma bastı....ne gerek var bunlara ben onu gözümden sakınırdım inan...deli gibi sevgiyle bağlıydım..yeni evliyken yemeden gitse ağlardım o yiyemeden aç aç gitti diye ..duyanlar güldü ağlarmış diye..bak ne hale getirdi beni..o benim sevgimi fazlasıyla bağlılığımı haketmiyor bunu daha iyi anladım...o halde benden ilgi sevgi göremicek sadece evde karısı olacağım ben sevgilisi olmak istemiştim adam o kefeye koymuyorsa zorlamıcam !

ya senin son cümlelerin çok güzel oluyor :) sevgilisi olmak istemiştim ama karısı olacağım. vay be...

insan çok sevince hak etmediğini görmek daha bir kahrediyor, daha bir kızıyor insan.

Oyoy ağlıyormuş yemeden gitti diye. Çok sevgiden çok şımartmış olabilirsin gerçekten de. Umarım değerini anlar ve geç olmaz.

Son düzenleme:
kuaföre git işte boyat saçını bi güzel haftada bir de fönünü çektir,eviçi için de güzel ciciler al kendine.dışarda giymek için de birşeyler al.makyajını yap,herşeyini yap. kızarkadaşların varsa onlarla buluş görüş,gözünün önünde annenlerle arkadaşlarınla falan telde neşeli neşeli onu takmadan konuş.hiç evin ihtiyacı için bile onu arama çık git kendin al.kızınla sen tek başınıza da çok mutluymuşsunuz izlenimi ver. adamla muhatap olma kısacası.aşkın tersi nefret değil yoksaymaktır diye bi laf vardır çok severim.adamı yoksay bakalım.vallahi billahi senin gücünü güvenini gördükten sonra ağzının içine bakar.sen ailesine saygıda kusur etme,kendine de bak,için huzurlu olsun,kızına sarıl uyu.dışına o huzuru yansıt adamı da yoksay yemek temizlik haricinde,adamın aklında hep şu düşünce olsun."bir gün biriyle karımı aldatırsam da beni bırakırsa kendisine yepyeni bir hayat çizebilir" o yüzden daha dikkatli olur.

bunlar genel hat olarak çok sevdiğim bir teyzemin tavsiyeleriydi,o teyzenin kocası yaşları 60 olmasına ve adam o kadar sert olmasına rağmen karısının ağzının içine bakıyordu.inşallah sende de işe yarar.canımsın üzülme ama,sıkıntı yapma alnın kırışır bak:63:

evet öyle olacağım 2 gündür öyle olmaya çalışıyordumm ki bugün çilden çıkana kadar..neşeli şen şakrak araya kaynama çabası oluyor arada bir bişi soruyor resmi bir edayla kısa kestirme cevaplar veriyordum..yine öyle olacak.
"AŞKIN TERSİ NEFRET DEĞİL YOK SAYMAKTIR" harika bir söz...annem der ki böyle olanlara "kursaksız"..demekki kursakları onu götüryor derdi..ben de kursağı ne götürüyorsa öyle davranacağım kaçan balık kovalanır ya ...kursakları onu götürüyor..inan ailesine anne babasına kendisinden çok yakın olmaya şakalaşmaya sık sık tel de görüşmeye dikkat ederim...arkadaşım hiç yok burada malesef yalnızları oynuyoruz..kızımla gezmeye parka markete vs gideriz o kadar...bazen kapalıyım belki hoş değil ama sırf o mutlu olduğu için sokak arasında yerde kapak -taş görürsek ayakla sürükleme oyunu oynarız kıkır kır gülünce mutlu olurum ben de ..

bilmiyorum söylemem ne kadar doğrurudur ama bende insanım midem almaz "bazen iç çamaşırında wc lekesi görürüm çok hafifte olsa ..biara sert dille uyardım şantiyede tuvalet kolay bulamıyorsun demişti heps,ini çöpe atınca tertemiz çıkarmaya başladı çamaşırlarını!nasıl buluyormuş wc yi!bu ara yine hafif leke görünce geçenlerde uyardım lütfen ,ben atacağım onşları deyince şaka da söylemiş olsa midem bulandı "benim .oklu çamaşırımı yıkamak zorundasın" bak dedeim hasta olsan Allah vermesin bakarım ama şükür elin ayağın tutuyor ben mecbur değilim dedim.."mecbursun "dedi ciddileşerek.o halde annen yıksaın dedim sinirle annem zaten yıkardı dedi..bugün bunu dile getirdim evdeki karın nasılsa hizmetçi değersiz m.oklu çamaşırlarını yıkamaya mecbur di mi ama resim çektirmeye bile gelince ne gerek var ?"""
"yıkama zor geliyorsa hiç bir çamaşırımı yıkama" diye çıkışıyor...yok dersimi aldım bundan sonra aynı evde 2 yabancı olmayı hissettireceğim oana..dediklerini yapacağım..

evet öyle olacağım 2 gündür öyle olmaya çalışıyordumm ki bugün çilden çıkana kadar..neşeli şen şakrak araya kaynama çabası oluyor arada bir bişi soruyor resmi bir edayla kısa kestirme cevaplar veriyordum..yine öyle olacak.
"AŞKIN TERSİ NEFRET DEĞİL YOK SAYMAKTIR" harika bir söz...annem der ki böyle olanlara "kursaksız"..demekki kursakları onu götüryor derdi..ben de kursağı ne götürüyorsa öyle davranacağım kaçan balık kovalanır ya ...kursakları onu götürüyor..inan ailesine anne babasına kendisinden çok yakın olmaya şakalaşmaya sık sık tel de görüşmeye dikkat ederim...arkadaşım hiç yok burada malesef yalnızları oynuyoruz..kızımla gezmeye parka markete vs gideriz o kadar...bazen kapalıyım belki hoş değil ama sırf o mutlu olduğu için sokak arasında yerde kapak -taş görürsek ayakla sürükleme oyunu oynarız kıkır kır gülünce mutlu olurum ben de ..

bilmiyorum söylemem ne kadar doğrurudur ama bende insanım midem almaz "bazen iç çamaşırında wc lekesi görürüm çok hafifte olsa ..biara sert dille uyardım şantiyede tuvalet kolay bulamıyorsun demişti heps,ini çöpe atınca tertemiz çıkarmaya başladı çamaşırlarını!nasıl buluyormuş wc yi!bu ara yine hafif leke görünce geçenlerde uyardım lütfen ,ben atacağım onşları deyince şaka da söylemiş olsa midem bulandı "benim .oklu çamaşırımı yıkamak zorundasın" bak dedeim hasta olsan Allah vermesin bakarım ama şükür elin ayağın tutuyor ben mecbur değilim dedim.."mecbursun "dedi ciddileşerek.o halde annen yıksaın dedim sinirle annem zaten yıkardı dedi..bugün bunu dile getirdim evdeki karın nasılsa hizmetçi değersiz m.oklu çamaşırlarını yıkamaya mecbur di mi ama resim çektirmeye bile gelince ne gerek var ?"""
"yıkama zor geliyorsa hiç bir çamaşırımı yıkama" diye çıkışıyor...yok dersimi aldım bundan sonra aynı evde 2 yabancı olmayı hissettireceğim ona..dediklerini yapacağım..

ya senin son cümlelerin çok güzel oluyor :) sevgilisi olmak istemiştim ama karısı olacağım. vay be...

insan çok sevince hak etmediğini görmek daha bir kahrediyor, daha bir kızıyor insan.

Oyoy ağlıyormuş yemeden gitti diye. Çok sevgiden çok şımartmış olabilirsin gerçekten de. Umarım değerini anlar ve geç olmaz.

evet canım hakkaten ağlardım yiyemezdim sanki suç işler gibiydim o aç giderken yollarda ben yiyeceğim diye.gece kalkar ya ölürse ben çok seviyorum diye çaktırmadan saçlarını okşar ağlardım.Allah ım bizi ayırma benim canımı ondan önce al onun ölüm acısına katlanamam derdim......artık o bunları göremicek..bunları kaybetti o...sevgilsi olmaya çalışmayacağım kızıma, kendime ve evime sevgili olacağım.be onun gözünde ev işlerini yapan gezmeye yanına katıp da severek isteyerek gezmeye layık bulmadığı kişiysem ben de bundan sonra onu yanıma layık görmiyeceğim..

Son düzenleme:
sadece ilk mesajına göre yorum yapıyorum.
başlığı görünce kıskansam da, eşimin arkadaşlarını ortamını biliyor olurum ondan içimde gerginlik olmaz diye düşünmüştüm.
ama durum farklıymış, ben de hak veriyorum size.
ama sataşmak yerine mağrur kadını oynamalısınız bence, yoksa üste çıkmaya çalışır inatlaşır vs.
kırgınlığınızı canını acıtarak göstermeyin, yoksa o da karşılık verip daha da canınızı acıtır bence.
bir de kusura bakmayın da ilk sayfada bikaç mesajınızı gördüm akrabaların kızlarının saçlarını çekiyor fln diye.
el kol şakaları yapan erkeklerden nefret ederim, akrabam olsa dahi, o yüzden iyiden iyiye uyuz oldum eşinize.

selamlar
üyeliğimin aktif olmasını iple çektim ne zamandır takip ediyorum bu siteyi;Sırf bunun için üye oldum desem yanlış olmaz sanırım
sorunum şu; haklımıyım abartıyor muyum lütfen objektif olarak bana söyler misiniz?
eşimle 6 senelik evliyiz 4 yaşında bir kızımız var..eşim çok yoğun çalışan bir insan ama arada tatili olduğunda da doğru düzgün çıkmamız gezmemiz yoktur..ya para olmamıştır ya zaman bunların 2 si de olsa yine olmamıştır inanın 6 sene içinde deniz kenarına gidip bir çay içmemişizdir...yarımsaat mesafede olmasına rağmen..geçen sene büyük bir kavgamız oldu boşanma lafları uçuştu sonra barıştık sırf bize tatilini ayıracağını söyleyerek 15 gün senelik iznini aldı..ilkkez karşıya geçip balık ekmek vs yiyelim hani beraber azcık gezelim dedim ok dedi.1/2 tane dışında birlikte fotomuz yoktur makinayı aldım yanıma beraber foto çekmek istedim hatıra olsun diye..bir iki kere çektim o da zoraki suratını asarak.sonra bir azarladı beni" ne o öyle iki de bir fotoğraf çekiyorsun" anladım ki yine hevesim kursağımda kalacak azarlarıyla..sesimi çıkarmadım...4/5 ay sonra kendine pahalı bi fotoğraf makinası aldı.işyerinde bağlantı kablolarını falan çekecekmiş...ama arkadaşlarıyla o kadar çok resim çekilmiş ki...hani şu "resim çekinmeyi sevmeyen es kaza 1/2 tane çektirip de suratı asık çıkan kocam" orada gülücükler atarak çekilmiş.. o kadar kırıldım ki içten içe ama söylemedim aylarca tuttum içimde ..ta ki facede eklediği işteki bayan arkadaşlarıyla onların sayfasındaki resimleri görene kadar.(kendi sayfasında yok onların sayfasından gördüm eşimin facesine girerek) 4/5 tane resim topluca çekilmiş kırıldım yine;hepsinde gülümsemiş bana gelince surat yapar "ne o öyle resim çektirmek..."diye azarlar..
ama bir resim görünce çıldırdım sadece 3 kişi 2 kızın ortasına durmuş resim çektirmiş...2 gündür konuşmamaya çalışıyor içime atıyordum hani biliyorum fena patlıyacağımı ondan sustum.ama bugün elektrik süpürgesinin sesinden tel i duymadım aramış 3/4 kez aonra yine aradı görüp açtım"nie duymuyorsun yarımsaattir arıyorum" diye azarlayınca tel de , eve gelince bir de durduk yere kızımı azarlayınca patladım artık...."bizi aralayıp duruyorsun başkalarının karılarına kızlarına kibarlığın tutar" dedim..kimseye bakmıyorum ..belli fotolardan deyince..""ben seni aldatmıyorum aldatacak bişi yaptıysam Allah belamı versin" diye bağırdı tabi ben de bağırdım artık!sana hiç güvenim kalmadı 5 sene önce telinde mesajlar yakaladığımda da inkar ettin dedim.ne mal olduğunu biliyorum dedim.
"ben kimseyle resim çektirmedim "dedi öncesi 5 dk sonra işyerinde topluca çektirdik nevar bunda dedi..aslında kızmazdım ama benimle çektirmeye dahi yanaşmayan adam orada çekiliyor.sitemim onaydı.."iyi de neden sadece kızlarla çektiriyorsun resim?" yok öle bişi dedi."senin kadar yalancısını görmedim durmuşsun işte 2 kızın ortasına resimde"...dedim. yok öle diyen adam bu seferde ya onlardan birisi evli..."iyi de sen de evlisin ne gerek var resim çektirmeye !"dedim..hemen ben yoruldum güneşin altında 50 derecede çalışıyorum diye çıkıştı...

Yapmam yapamam Allah da yaptırmasın uydurmasın şeytana;sırf canını acıtmak kızdırrmak için ben de bundan sonra nette ilk bulduğumla ilgileneceğim işte çalışmayı sırf işyerinde erkeklerle resim çektirip netlerde gezsin fotolar diye istiyorum" dedim ..
abartıyo muyum diyorum ama defalarca düşündüğümde bu adam ne benimle ne kızımla doğru düzgün fotoya yanaşmaz,gezmez tozmaz..ha ayrıca yüzüm gülmüyormuş dei gülecek hal bırakmadın ki bundan mı yanaşıyorsun kadınlara kızlara dedim..yine yorulduğunu oruçlu olduğunu söyledi..sustummm...konuşmaya da niyetim yok...takatim yok çünkü karşımdaki anlamıcak biliyorum..erkeksen düşünceli ol evliysen eşim ne düşünür diye düşün haksız mıyım?!
çok kırgınım..önceden neden aramıyorsun beni diye şakalaşınca "kontör gitmesin "demişti şimdi ise bedava oldu telefonu yine aramıyor.hani kontör gidiyordu;?bilsem evlenir miydim çekip gitmek var ama olmuyor işte olmuyor...gitsem boşanmayı çok büyütecek bir annem var ya inme iner ya da bana inme indirir...
okuduğunuz için teşekkürler..

kızınız olmasa bende size çekmeyin derdim..ama çalışmıyorsanız kesinlikle işe girin çalışın.hem biraz sosyalleşirseniz hem karşı taraf size daha itimam gösterir.hemde sizin kendinize güveniniz artar.

evet canım hakkaten ağlardım yiyemezdim sanki suç işler gibiydim o aç giderken yollarda ben yiyeceğim diye.gece kalkar ya ölürse ben çok seviyorum diye çaktırmadan saçlarını okşardım...artık o bunları göremicek..bunları kaybetti o...sevgilsi olmaya çalışmayacağım kızıma, kendime ve evime sevgili olacağım.be onun gözünde ev işlerini yapan gezmeye yanına katıp da severek isteyerek gezmeye layık bulmadığı kişiysem ben de bundan sonra onu yanıma layık görmiyeceğim..

sen hangi burçsun yav, oğlak falan mı. ben de oğlağım da, sevdim mi tam seviyorum soğudum mu tam soğuyorum hehe.

yukarda oturduğunuz yerde arkadaşın olmadığını söylemişsin. Canın bi şeyciğe sıkıldı mı bana yazabilirsin ya, çok masum geldin bana

Oyh sinirlerim yıprandı he durum karşısında. Arkadan da 6 saattir telkin müziği çalıyor, oynatcam şimdi haha :90:

allah yardımcın olsun canım,öyle hayal ettim de seni kızınla taş kapak sürüklerken hiç de abes değil ayrıca,çok yazık ya kıyamam sana.niye kocan görmüyoki gözünün önündeki huzuru güzelliği.niye sanki alyans değilde pranga takılı gibi davranıyoki.niye kendini dışarda sosyal evde mutsuz yapıyoki.oysa belki sen onun dışarda gösterdiği güleryüzün onda birini görsen ondan ne kadar mutlu olacaksın.kızın ne kadar huzurlu olacak.yapmasalar keşke.kadınsı oyunlara başvurmak zorunda kalmasan sende.mutlu huzurlu yaşasa herkes.
allah aklını başına getirsin adamın,allah böyle ufaktan bir hastalık verirse senin kıymetini o zaman anlar aslında.insanın annesi babası kardeşi karısı gibi kimse olmuyo,keşke anlasalar.:50::50::50:

Back
X