Yani yeri gelio sıkıyo hbr etmek sacmada buluyon bi taraftanda iyi ama evde olmayipta hbr etmemek ne bilem olmasi gerio die dusunuomda. Senin dedigin de iyi bakcaz artikHerseyi haber etmek cok sıkıyor beni, mesela yürüyüşe cıkıcam bunu demem, işim olur dısarda bunu da demem, zaten günün sonunda "günün nasıl gecti" diye soruyoruz birbirimize, kalkıpta o an aramayız veya mesaj atmayız esımle.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esler habermi vermeli hersye
- Konu Sahibi Selin1717
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kizlar !!!! kızlar bakmadan geçmeyin!
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
Slm kizlarr
Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,
Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?
Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?
Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?
Insan hersymi haber etmeli ?
Türkçe okuma yazma kursuna gitmek için haber etseniz yeter.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Ben nerede olduğum bilinsin isterim ondan mesaj atarım genelde evden çıkarken,eve gelince de evdeyim diye mesaj atarım. Bu hesap vermek amaclı değil zira izin istemiyorum eşimden ama nerede olduğumu bilirse,başıma birşey gelirse beni bulma sansı olur. Eşimde bana şuraya gidiyorum,buraya gidiyorum yazar, bu dediğim gibi birbirimizden haberimiz olsun çabası.
Geçen gün kızımın voleybol maçı vardı,kendi okulunun başka bir şubesindeydi gittik kızlım ve oğlumla beraber,sanayinin icinde tuhaf,tekinsiz biryerdeydi okul ,spor salonu da binanın eksi 4.katindaydı,indim baktım telefon cekmiyor bir süre sonra çıktım yukarı eşime mesaj attım telefon cekmiyor aşağıda diye. O ara eşimde mesajlar ulasmayınca kaygılanmış ,bana mesaj atmış aramış ulaşmaya çalismış. Bende onun telefonu çekmese uzun süre kapalı olsa birşey mi oldu diye merak ederim yani. Başına birşey mi geldi derim,kaygılanırım. Ha her adımı haber vermiyorum tabi ama plan değişikliği olursa kısaca şuraya geçiyorum yazarım,eşimde zirt pırt arayip mesaj atıp rahatsız eden biri değildir,bende onu aynı şekilde rahatsız etmem, sadece haberimiz oluyor birbirmizden,birşey bölünmüyor yani bu şekilde.
Geçen gün kızımın voleybol maçı vardı,kendi okulunun başka bir şubesindeydi gittik kızlım ve oğlumla beraber,sanayinin icinde tuhaf,tekinsiz biryerdeydi okul ,spor salonu da binanın eksi 4.katindaydı,indim baktım telefon cekmiyor bir süre sonra çıktım yukarı eşime mesaj attım telefon cekmiyor aşağıda diye. O ara eşimde mesajlar ulasmayınca kaygılanmış ,bana mesaj atmış aramış ulaşmaya çalismış. Bende onun telefonu çekmese uzun süre kapalı olsa birşey mi oldu diye merak ederim yani. Başına birşey mi geldi derim,kaygılanırım. Ha her adımı haber vermiyorum tabi ama plan değişikliği olursa kısaca şuraya geçiyorum yazarım,eşimde zirt pırt arayip mesaj atıp rahatsız eden biri değildir,bende onu aynı şekilde rahatsız etmem, sadece haberimiz oluyor birbirmizden,birşey bölünmüyor yani bu şekilde.
Ben sey dusunuom zamanla adam kadin yaslancak bi gun gelcek bu sekilde hrsy hbr edilmicek eski insanlar oyle mesjmi attiyo sanki adam carsida kadin komsuya gitcek msjmi atio yoeşim markete bile gitse 15kez arıyo artık telefonu uçak moduna alıcam başım dönüyo adamla konusmaktan keske biraz haber vermese
- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.674
- 398
Bence elinizden sakince telefonu bırakın , kitap okuyun her ikiniz de . Türkçe kelimesini de bundan sonra her zaman büyük harfle başlayarak yazın . Belediyelerin meslek edindirme kursları var orda yabancılar için Türkçe de öğretiliyor . Oraya kayıt olun .
Derdinize yorumum ; esınız sonadan bole olmadi , adm hep boledi. Kabul edip evlandın şincik nie sorun çıkarıon? Çok sıkıyosa boşa kocayı. Kiysimden kime ne ? Kaafe içmemi de dert etmesin bi zaaamet. Onca çalışıom para kazanıom derim . Kabul ediyon evlilik devam , yok dion ben boşuyom seni de.
Sonra eve gelince ayanı uzat raatına bak . Kımse sendn daaa önemli dğl
Derdinize yorumum ; esınız sonadan bole olmadi , adm hep boledi. Kabul edip evlandın şincik nie sorun çıkarıon? Çok sıkıyosa boşa kocayı. Kiysimden kime ne ? Kaafe içmemi de dert etmesin bi zaaamet. Onca çalışıom para kazanıom derim . Kabul ediyon evlilik devam , yok dion ben boşuyom seni de.
Anlayan cvplasin avrupada dogup buyumeyîince oyle dersiniz. Benden baskasi biride yazmis avrupda dogdunu. Turkiyedeken bile yabanci oldugun belli oluo iki dil arasinda kaldigindaTürkçe okuma yazma kursuna gitmek için haber etseniz yeter.
- 10 Haziran 2022
- 557
- 368
- 23
bencede ama benim eşim o zaman da salmaz beni arar naptınnnn iyi örgü örüyorum torunlara yelek derim ip lazım mı hangi renk ip alıyım mı nerden alıyım yine basımı döndürür eminimBen sey dusunuom zamanla adam kadin yaslancak bi gun gelcek bu sekilde hrsy hbr edilmicek eski insanlar oyle mesjmi attiyo sanki adam carsida kadin komsuya gitcek msjmi atio yo
Oldugum yerde kurmu var turkce fransadayim ben sanki tek ben boyleyim avrupada dogma buyume oldugunda konusmandan yazmanda belli oluo Turkiye dekende ayni durumBence elinizden sakince telefonu bırakın , kitap okuyun her ikiniz de . Türkçe kelimesini de bundan sonra her zaman büyük harfle başlayarak yazın . Belediyelerin meslek edindirme kursları var orda yabancılar için Türkçe de öğretiliyor . Oraya kayıt olun .
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
Anlayan cvplasin avrupada dogup buyumeyîince oyle dersiniz. Benden baskasi biride yazmis avrupda dogdunu. Turkiyedeken bile yabanci oldugun belli oluo iki dil arasinda kaldiginda
Türksünüz değil mi?
O zaman ana dilinizi öğrenmeniz kadar doğal bir şey yok.
bencede ama benim eşim o zaman da salmaz beni arar naptınnnn iyi örgü örüyorum torunlara yelek derim ip lazım mı hangi renk ip alıyım mı nerden alıyım yine basımı döndürür eminim
Yok iki dil vatandasiyim cnmTürksünüz değil mi?
O zaman ana dilinizi öğrenmeniz kadar doğal bir şey yok.
- 29 Mayıs 2021
- 13.505
- 87.591
- 548
- 36
Yalnızken, yanında biri varken farketmez,dışarıdaysan dışarıdasındir, tek tek oraya gittim, buraya geldim diye haber vermek çok gereksiz.Iste disardaysam parka, avm hersy bakal , ekmekci haric. Msj attipta habermi edilmeli yanlizken arkaslaysan yazarsinda ordan baska yere gidersen yazmasin demisiniz
Ben caglismiyom ki su an evligimde buyuk sorunmu ayrilmak icin en az boyle konusursunuz cunku iki diiliniz yok saygi ve guzel konusmuyorsunuzOldugum yerde kurmu var turkce fransadayim ben sanki tek ben boyleyim avrupada dogma buyume oldugunda konusmandan yazmanda belli oluo Turkiye dekende ayni durum
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
Yok iki dil vatandasiyim cnm
İki dil vatandaşı mı?
Neyse uzatmayayım da anladığım kadarını aktarayım.
Eşinizden izin almak başkadır haber vermek başkadır. Her türlü hareketinizin bilgisini vernek zorunda değilsiniz. Bakkala markete giderken haber vermek saçma.
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.622
- 798
Ana diliniz Türkçe değil mi? Eğer ana diliniz ise kendi dilinizi nasıl konuşamiyorsunuz??
Markete giderken haber vermiyorum ama arkadaşimla cikacaksam, avm vs gezeceksem yaziyorum zor bir şey değil. Eşim de işten ciktiginda arkadaşlariyla olacaksa, bir yere uğrayacaksa yaziyor hatta planliysa bir kac gun önceden soyluyor tabi ki cunku yemek için eşimi bekliyor oluyorum sonuçta.
Markete giderken haber vermiyorum ama arkadaşimla cikacaksam, avm vs gezeceksem yaziyorum zor bir şey değil. Eşim de işten ciktiginda arkadaşlariyla olacaksa, bir yere uğrayacaksa yaziyor hatta planliysa bir kac gun önceden soyluyor tabi ki cunku yemek için eşimi bekliyor oluyorum sonuçta.
Aynen.İki dil vatandaşı mı?
Neyse uzatmayayım da anladığım kadarını aktarayım.
Eşinizden izin almak başkadır haber vermek başkadır. Her türlü hareketinizin bilgisini vernek zorunda değilsiniz. Bakkala markete giderken haber vermek saçma.
Senin fikrini alayim , bakkal , marketen haric edilir yani
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.622
- 798
Klaviye turkce degil bide cumle kurdum dusundugumu yazdim acik acik ama bisey benzedimi okumadim tekrar anlayanlar olmus
Klavyenin bu şekilde yazmanizla ne ilgisi var? Devamli "klaviyem klaviyem" yazip durmuşsunuz.
Kiril alfabesi kullanilan dili bazen latin alfabesiyle bile yaziyorum gayet. Hiçte boyle olmuyor
- 8 Kasım 2022
- 39
- 165
- 8
- 36
- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.674
- 398
Benm kalbimi nie kıryon ben de ünversite okudum , İngilicce örtmeni oldm. Saylır mı iki diiill ? Hatta accık çalşsam Alamanca bile konşrum alla alla .Ben caglismiyom ki su an evligimde buyuk sorunmu ayrilmak icin en az boyle konusursunuz cunku iki diiliniz yok saygi ve guzel konusmuyorsunuz
Fransızca yaz sen iyismi biz çevirek onu guugıldan