Ben nerede olduğum bilinsin isterim ondan mesaj atarım genelde evden çıkarken,eve gelince de evdeyim diye mesaj atarım. Bu hesap vermek amaclı değil zira izin istemiyorum eşimden ama nerede olduğumu bilirse,başıma birşey gelirse beni bulma sansı olur. Eşimde bana şuraya gidiyorum,buraya gidiyorum yazar, bu dediğim gibi birbirimizden haberimiz olsun çabası.
Geçen gün kızımın voleybol maçı vardı,kendi okulunun başka bir şubesindeydi gittik kızlım ve oğlumla beraber,sanayinin icinde tuhaf,tekinsiz biryerdeydi okul ,spor salonu da binanın eksi 4.katindaydı,indim baktım telefon cekmiyor bir süre sonra çıktım yukarı eşime mesaj attım telefon cekmiyor aşağıda diye. O ara eşimde mesajlar ulasmayınca kaygılanmış ,bana mesaj atmış aramış ulaşmaya çalismış. Bende onun telefonu çekmese uzun süre kapalı olsa birşey mi oldu diye merak ederim yani. Başına birşey mi geldi derim,kaygılanırım. Ha her adımı haber vermiyorum tabi ama plan değişikliği olursa kısaca şuraya geçiyorum yazarım,eşimde zirt pırt arayip mesaj atıp rahatsız eden biri değildir,bende onu aynı şekilde rahatsız etmem, sadece haberimiz oluyor birbirmizden,birşey bölünmüyor yani bu şekilde.