• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esler habermi vermeli hersye

Kadının derdinden çok Türkçesine yoğunlaşmışsınız enteresan

Her şeyi haber etmek zorunda değilsiniz elbette
.. sorma. Madem oyle cvp yazmican yani..
arkasinla ciktiginda nere gitceni napcani biliyorsun bi kac gun once haberin olur esime soylerim sendemi.. ayni gunse msj yazarim nere gitcemi neresi oldugunu. Piknik yapariz onu soylerim msjda cikmadan ama ordan baska yere ugrarsak denmez dimi senin fikrini alayim. Ben tek cikarsam park gezmeye avm alisveris msjmi atmaliyim hbr icin. Isten cikip biyere ugrasam onudami hbr olur

Benm kalbimi nie kıryon 😔 ben de ünversite okudum , İngilicce örtmeni oldm. Saylır mı iki diiill ? Hatta accık çalşsam Alamanca bile konşrum alla alla .
Fransızca yaz sen iyismi biz çevirek onu guugıldan
Ben unversite okumadim yaptigim meslek unv gerek yoktu yasadigim yerde oyle sistem var.
dalga gec sanane nasil yazdigimi madem anlamion cvp verme veren var saygiyna. Herkez aynimi belki evde trce konusmuom. Hayatimi bilmeden yargilayamazsin. Tanimadigin kisi yargiliyon yazmisim okumamisim tekrar iyimi kotumu diye herkezin o anki seye bagli nerden neye gittin ya soyle bu senin la fin karsiligina daha sey soylenir de neyse .

Yazı dilinizi anlamakta güçlük çektim.
Cektiniz bilerek yazmadim bazen hizli yazarsin okumazsin ya o sekilde . Anlayan anlamis. Niye insanlar bu kadar durcagi yeri bilmiyor anlamiyonmu senin gibi yapsin yada yazmasin saygimla cvp veriyom millet hala nasil yazdigima laf ediyo

Cektiniz bilerek yazmadim bazen hizli yazarsin okumazsin ya o sekilde . Anlayan anlamis. Niye insanlar bu kadar durcagi yeri bilmiyor anlamiyonmu senin gibi yapsin yada yazmasin saygimla cvp veriyom millet hala nasil yazdigima laf ediyo

Milleti bilemem.
Ben anlamadığımı ifade ettim.
Onlar üstün bakış açılarıyla, dingin zihinleriyle anlamış.

Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?
Burada ne demek istiyor bu kızcağız ?

Sinir olmamak elde degil bida nasil yazam bisey bitti herkeze oyle yapiyorlar biri bisey yazio hemen kalp kirici soz

Bir daha yazmak yerine yeni yazdığınız mesajları anlaşılır bir şekilde yazmanız hem sizin iletişim sorununuza hem de anlattığınız eşiniz ile ilgili yaşadığınız sorununuza çözüm olabilir.

.. sorma. Madem oyle cvp yazmican yani..
arkasinla ciktiginda nere gitceni napcani biliyorsun bi kac gun once haberin olur esime soylerim sendemi.. ayni gunse msj yazarim nere gitcemi neresi oldugunu. Piknik yapariz onu soylerim msjda cikmadan ama ordan baska yere ugrarsak denmez dimi senin fikrini alayim. Ben tek cikarsam park gezmeye avm alisveris msjmi atmaliyim hbr icin. Isten cikip biyere ugrasam onudami hbr olur
Mesela ben arkadaşlarımla çıkıyorum bilgisi var kafeye gideriz ordan avm ye vs her konum değişimimizi haber etmem yani eve dönünce anlatırım kızlarla avm gezdik ordan şuraya geçtik bi çay içtik parkta oturduk vs gibi

Bence elinizden sakince telefonu bırakın , kitap okuyun her ikiniz de . Türkçe kelimesini de bundan sonra her zaman büyük harfle başlayarak yazın . Belediyelerin meslek edindirme kursları var orda yabancılar için Türkçe de öğretiliyor . Oraya kayıt olun .
Derdinize yorumum ; esınız sonadan bole olmadi , adm hep boledi. Kabul edip evlandın şincik nie sorun çıkarıon? Çok sıkıyosa boşa kocayı. Kiysimden kime ne ? Kaafe içmemi de dert etmesin bi zaaamet. Onca çalışıom para kazanıom derim . Kabul ediyon evlilik devam , yok dion ben boşuyom seni de.
Sonra eve gelince ayanı uzat raatına bak . Kımse sendn daaa önemli dğl
Trakya Şivesi ile okudum 😂

Back