- 30 Eylül 2015
- 45
- 84
- 38
- 31
- Konu Sahibi yuruyenlazanya35
-
23Siz kaç yaşındasınız şimdi ?
Sorun olmaz.insallah canımyasa çok.takilma, başka.ozelliklere bak
Aman ne bileyim. Arkadaşım çocuğunuz olmaz demeye getiriyo bel altı vuruyo ne alaka anlamadım ki. Kafada soru işareti kalıyo yine deSorun olmaz.insallah canımyasa çok.takilma, başka.ozelliklere bak
cocugunuz olmaz lafini hangi salak arkadasin neye istinaden soyluyor allah aşkına 33 gayet genc bir yas siz de erkenden öldürdünüz adamları ikinizin yasi da gayet ideal evlenmeye birbirinizi seviyorsanız tum şartlar uygunsa 10 yas fark cok viddirivizzikk yani...Ben 33 yaşındayım eşim benden 10 yaş büyük . Eşin büyük olması sorun olmuyor . Ayrıca çocuğun olmaz diyen kişileri de anlamadim .erkekler 60 yaş üstünde bile çocuk sahibi oluyorlar. Evlenmeden önce insan düşünüyor tabi . Eşim yaşını gösteriyor ben birde yaşımdan küçük gösteriyorum. Önemli olan görünüste değil . Seviyorsanız ,anlayışlı bir insansa bence artıları çok. Sızden çok daha olgun bakıyor herşeye . Yaşınız çok genç erkeklerin genelde geç olgunlaştığını düşünürsek evlilikte sizin için sorun olacak şeyleri eşiniz sorun yapmaz daha anlayışlı olur. Bizde öyle açıkcası. Ben fevri bir insanım eşimde benim gibi olsa tozu dumana katardık.
Askskskoarson yanlis yaziyi alinti yapmışim silemedim de konu sahibine yazacaktim
okumadım ama sen haklısıncocugunuz olmaz lafini hangi salak arkadasin neye istinaden soyluyor allah aşkına 33 gayet genc bir yas siz de erkenden öldürdünüz adamları ikinizin yasi da gayet ideal evlenmeye birbirinizi seviyorsanız tum şartlar uygunsa 10 yas fark cok viddirivizzikk yani...
Aynen ben de fevriyimdir bu konuda birbirimizi tamamlıyoruz. Kendi yaşıtlarım hala çocuk gibi geliyo hele ki arkadaşlarımın yaşıtlarıyla ilişkilerinde yaşadığı problemleri gördükçeBen 33 yaşındayım eşim benden 10 yaş büyük . Eşin büyük olması sorun olmuyor . Ayrıca çocuğun olmaz diyen kişileri de anlamadim .erkekler 60 yaş üstünde bile çocuk sahibi oluyorlar. Evlenmeden önce insan düşünüyor tabi . Eşim yaşını gösteriyor ben birde yaşımdan küçük gösteriyorum. Önemli olan görünüste değil . Seviyorsanız ,anlayışlı bir insansa bence artıları çok. Sızden çok daha olgun bakıyor herşeye . Yaşınız çok genç erkeklerin genelde geç olgunlaştığını düşünürsek evlilikte sizin için sorun olacak şeyleri eşiniz sorun yapmaz daha anlayışlı olur. Bizde öyle açıkcası. Ben fevri bir insanım eşimde benim gibi olsa tozu dumana katardık.
Çok sevdiğinden bence :)13 yaş var eşimle aramızda. Yaştan dolayı bi sorun yaşadığımız olmadı. 2 senelik evliyiz, öncesindede 1 yılı aşkın nişanlıydık. Hatta çok düşkündür eşim bana. Küçüğüm diye mi acaba diyorum bazen :)
Ayy darısı bize13 yaş var eşimle aramızda. Yaştan dolayı bi sorun yaşadığımız olmadı. 2 senelik evliyiz, öncesindede 1 yılı aşkın nişanlıydık. Hatta çok düşkündür eşim bana. Küçüğüm diye mi acaba diyorum bazen :)
Oo maaşallah bizim de 5 sene oluyoreCanim 15 yas var aramizda mutluyuz :)5 senelik bir iliskimiz var nisanimiza az kaldi 1 kere bile ah bu sorunda yastan cikti demedim... Sizinle alakali biraz da birbirinizi anlayin
Nasipse olur :) Ama istiyosan seviyorum diyosan 10 yaş bişey değil.Ayy darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?