Eşle ayrı şehirde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle değil zaten daha önceki konularından biliyorum araba almak istiyordu biriktirip kredi çekecekti orda asgari ücretten biraz fazla aldığını yazmıştı.
Şimdi neden asgari ücretin iki katından fazla alıyormuş gibi yazmış anlamadım hiç.

13 bin mi kimden duyuyorsunuz bunları annem teyzelerim eniştem hepsi emekli öğretmen bir teyzem hala devam ediyor hadi o yaştan kıdemden sizden bir tık daha yüksek olur da bunun ek dersi var o yardımı bu yardımı var siz ek ücretsiz maaşı söylüyor olmayasınız 20 den aşağı maaş almanız imkansız fazlası olur azı olmaz asıl özellerde öğretmenler heba oluyor bnce direk sınavınıza çalışıp atanın derim özelin kokusu çekilmez size şuan ki şartlarınızda cazip geliyor ama özel adamı yer bitirir adamların iki dudağının ucunda çalışmak pek mantıklı değil

O yardımı bu yardımı ne yahu? Ben hiç yardım almıyorum. Çocuk yardımından bahsediyorsanız o 200 lira. Büyük çocuklarda daha da az. Kırtasiye ücreti de senede bir kere yatar, 1000 lira. Devlette 8. senem, 12.950 lira yattı bu ay maaşım. Ek dersim de 3 bin liraydı bu sene. Devlette öğretmen maaşları iyice eridi ama yine de özel sektörden iyidir.

Bu ay maaşım 12950 lira yattı. Özeldeki 20 binden iyidir.
Ben öğretmen maaşlarına şok oldum bu konuda ayrıca. Çok değil diye biliyordum ama hiç bu kadarını beklemiyordum
Konu sahibin 20 bin aldığını sanmıyorum ama özelde çalışan öğretmenlerden memnun olan duymadım. Mesele maaş,şartlar değil mesele kayınvalidenin evine gelme ihtimali, bu hepsinden önemli onu için

Hayır bir de atandı da kaynananın evine gelmesi kaldı. Atanmasının bahsettiği kadar kolay olmadığına eminim.

Branştan kaynaklı mı bilmiyorm teyzemin biri fizik biri edebiyatçı annem meslekçi ve müdür yardımcısı oslduğu için yüksek maaş alıyordu meslekçiler zaten sizden fazla kazanıyor şaşırdım şuan çevremde hiç o ücreti alan öğretmen tanıdığım yok gerçekten teyzem kıdemden fazla alıyor desek arkadaşlarm 18 20 lerden bahsediyorlardı bukdr fark ek dersten mi oluşuyor anlamadm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…