- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Kendinizi değersiz görmek için özel çaba mı harcıyorsunuz yoksa sizin değerinizi bir öğrenci mi belirliyor?Evet hanımlar siz haklı cıktınız eş ile aynı yerde calışmak cok kötüymüş.. ya benim eşim cok tatlı cok yakışıklı sevecen bir bey ama ben biraz asabi soğuk bir insanım.. öğrencilerle laubali olmayı sevmiyorum .. şuan bütün öğrenciler de dahil eşime yazık etmissin kendine gözüyle bakıyor hatta bugün öğrencinin biri yüzüne yazıl etmişsin kendine hocam demiş .. aama suan işten ayrılamıyorum
not bunu diyen öğrenci gay..o bile bunu söylediyse demekki ben hiç mişim.
Bir öğrenci söylese takmam da herkes aynı muameleyi yapınca üzüyo bir miktarKendinizi değersiz görmek için özel çaba mı harcıyorsunuz yoksa sizin değerinizi bir öğrenci mi belirliyor?
Evet hanımlar siz haklı cıktınız eş ile aynı yerde calışmak cok kötüymüş.. ya benim eşim cok tatlı cok yakışıklı sevecen bir bey ama ben biraz asabi soğuk bir insanım.. öğrencilerle laubali olmayı sevmiyorum .. şuan bütün öğrenciler de dahil eşime yazık etmissin kendine gözüyle bakıyor hatta bugün öğrencinin biri yüzüne yazıl etmişsin kendine hocam demiş .. aama suan işten ayrılamıyorum
İsterse bütün dünya aynı muameleyi yapsın siz kendinizi bilmiyor musunuz?Bir öğrenci söylese takmam da herkes aynı muameleyi yapınca üzüyo bir miktar
eşiniz size bunu neden söyledi?Evet hanımlar siz haklı cıktınız eş ile aynı yerde calışmak cok kötüymüş.. ya benim eşim cok tatlı cok yakışıklı sevecen bir bey ama ben biraz asabi soğuk bir insanım.. öğrencilerle laubali olmayı sevmiyorum .. şuan bütün öğrenciler de dahil eşime yazık etmissin kendine gözüyle bakıyor hatta bugün öğrencinin biri yüzüne yazıl etmişsin kendine hocam demiş .. aama suan işten ayrılamıyorum
Evet “neden böyle dedi sormadın mı daha iyisini bulursan boşarım deseydinı” dedim “yok söyledi kactı” dedi..eşiniz size bunu neden söyledi?
Ben de eşimin onlarla yaptığu geyiklere bağlıyorum .Ben öğrencilerin hadsizliğine vuruyorum ne hakla böyle söyleyebiliyorlar. Çok ayıp. Ayrıca eşiniz ne diyor bu durumda
İyi de siz niye eşiniz tanıştırmadı diye kadınla tanışmıyorsunuzZaten ortamda aşırı güzel öğretmenler var yeni gelen bi hoca var aynı branstan o da ben dün gitmemiştim onla baya muhabbet edip konuşmuş .. niye bensiz tamıştkn dedim sebi de tanıştırırım dedi ama tanıştırmadı.. surf o tanıştıracak diye inat edip gidip kızla tanışmadım 3ümğz de aynı anda yalmız kalmıştık halbuki. Hep hocalarla samimi falan cok değişik o ortamda hiç evdeki gibi değil.
O ortamdan ayrılmamalı mıyım ?Ben de gıcık oldummmm!!! En çok ta eşinize. Çocuk bu sonuçta söylediklerini neden size aktarıyor ki?
Sizin yerinizde olsam kişiliğimden taviz vermeden(ben de soğuk diye nitelenen birisiyim) kendime yaptığım bakımın iki katını yapar , gösterdiğim özenin iki katını gösterirdim. Veeee o sevgili eşinize de giyim kuşam konusunda sıfır yardım ederdim.
Daha çok şey yapardım da buraya yaramayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?