- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi tambirleydiii
Bence sorun eşinizin o gevşekliği vermiş olması. Bir öğrenci ne cesaret bunu diyor? Bence asıl siz kendinize yazık etmişsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğrencinin cinsel tercihi mi olur. onlar daha çocuk. çocuklar nasıl kendilerini gay olarak tanımlayabilir. hadi tanımlamışlar bunu hocalarına ne maksatla söyleyebilir?Hepiniz garipsiniz
Bir bu cüretti veren eşiniz
Bunu gelip hocaya söyleyen çocuk
Yeni gittiğiniz okulda öğrencinin cinsel tercihinin dedikodusunu yapan siz
Bir de adam yeni gelen öğretmenle tanışmak için sizi neden beklesin ya da sizi neden tanıştırsın
İkiniz ayrı bireylersiniz
Buna cevaben ‘özel kurum vs ‘ gibi cevap gelecektir konu sahibinden . Kurum özel olabilir ama öğretmen her yerde aynı öğretmen olmalıdır.öğrencinin cinsel tercihi mi olur. onlar daha çocuk. çocuklar nasıl kendilerini gay olarak tanımlayabilir. hadi tanımlamışlar bunu hocalarına ne maksatla söyleyebilir?
zaten hocaya kendine yazık etmişsin diyen öğrenci aynı zamanda gay olduğunu da söylemişse resmen hocasına yazılmış.
çocukluk çağını ya aşağıya çekicez ya da bu tarz konuşmalara izin vermicez. ikisinden biri.
bu nasıl bi muhabbettir.
Hepiniz garipsiniz
Bir bu cüretti veren eşiniz
Bunu gelip hocaya söyleyen çocuk
Yeni gittiğiniz okulda öğrencinin cinsel tercihinin dedikodusunu yapan siz
Bir de adam yeni gelen öğretmenle tanışmak için sizi neden beklesin ya da sizi neden tanıştırsın
İkiniz ayrı bireylersiniz
Öğrencinin gay olduğunu nerden biliyorsunuz ve ne alaka konuylaEvet hanımlar siz haklı cıktınız eş ile aynı yerde calışmak cok kötüymüş.. ya benim eşim cok tatlı cok yakışıklı sevecen bir bey ama ben biraz asabi soğuk bir insanım.. öğrencilerle laubali olmayı sevmiyorum .. şuan bütün öğrenciler de dahil eşime yazık etmissin kendine gözüyle bakıyor hatta bugün öğrencinin biri yüzüne yazıl etmişsin kendine hocam demiş .. aama suan işten ayrılamıyorum
not bunu diyen öğrenci gay..o bile bunu söylediyse demekki ben hiç mişim.