Eşle aynı yerde calışmak iyi bir fikir değilmişşş

Hepiniz garipsiniz

Bir bu cüretti veren eşiniz

Bunu gelip hocaya söyleyen çocuk

Yeni gittiğiniz okulda öğrencinin cinsel tercihinin dedikodusunu yapan siz

Bir de adam yeni gelen öğretmenle tanışmak için sizi neden beklesin ya da sizi neden tanıştırsın

İkiniz ayrı bireylersiniz
öğrencinin cinsel tercihi mi olur. onlar daha çocuk. çocuklar nasıl kendilerini gay olarak tanımlayabilir. hadi tanımlamışlar bunu hocalarına ne maksatla söyleyebilir?
zaten hocaya kendine yazık etmişsin diyen öğrenci aynı zamanda gay olduğunu da söylemişse resmen hocasına yazılmış.
çocukluk çağını ya aşağıya çekicez ya da bu tarz konuşmalara izin vermicez. ikisinden biri.
bu nasıl bi muhabbettir.

öğrencinin cinsel tercihi mi olur. onlar daha çocuk. çocuklar nasıl kendilerini gay olarak tanımlayabilir. hadi tanımlamışlar bunu hocalarına ne maksatla söyleyebilir?
zaten hocaya kendine yazık etmişsin diyen öğrenci aynı zamanda gay olduğunu da söylemişse resmen hocasına yazılmış.
çocukluk çağını ya aşağıya çekicez ya da bu tarz konuşmalara izin vermicez. ikisinden biri.
bu nasıl bi muhabbettir.
Buna cevaben ‘özel kurum vs ‘ gibi cevap gelecektir konu sahibinden . Kurum özel olabilir ama öğretmen her yerde aynı öğretmen olmalıdır.
Arada geçen bu muhabbetleri gerçekten korkunç buldum.

Milletin lafıyla evliliğiniz ve işyeriniz hakkında fikir sahibi olmanız çok ilginç..

Eşimle 8.5 yıldır aynı firmadayız 7 yıldır beraberiz. O benden daha eski.
En büyük dezavantajı özel günlerde sürpriz hazırlayamamak bana göre.

Bazıları eşini özlememekten bahsediyor. Zaten bütün gün birbirimizi görmemiz sayılıdır. İşyerinde mıçmıç olamayız..

Benim eşim de bana göre daha sempatiktir. Ben soğuk, mesafeli, dominant olan tarafım.
Ama kimin ne dediği hiç de umurumda değil.
Yorum yapacak olana diyeceğim "ne o beğenemedin mi?" olur..

Öğrencilere yüz veren anne babaları bence. İstedikleri zaman istediklerini yapıp söyleyebilirler. Paşa ve prenses onlar halk hakkındaki görüşlerini neden bildirmesinler :KK45: Artık öğretmenin yapma deme hakkı mı kaldı? öğrencilerin dediklerini kafanıza takmayın. Benim tanıdığım çoğu çift öyle zaten biri daha sıcakkanlı diğeri daha sessiz. Eşimle ben de dahil. Ama ona soğuk dediler diye sevmekten vazgeçmem. Belki bana da fazla fıkır fıkır diyorlardır. Ama nasıl birer eş istediğimiz bizim tercihimiz. Zıt kutuplar birbirini çeker. O sizi sevdiği sürece kulaklarınızı tamamen tıkayın boşuna moraliniz bozulur. Bu kişilik özelliği soğuksanız (ya da cool:cool:) hep öyleydiniz. Bilip görüp sevdi. Belki en çok onu sevdi. İnsanlar onayla ne onaylamasa ne? Kimin kime aşık olması gerektiğine de karışmasınlar bi zahmet. Sizi kendileri koyunlarına almıycak ya :KK22:

Eşiniz artık öğrencileri ile nasıl samimi olmuşsa bunu söyleyecek cesarete sahipler. Hiç profesyonelce değil. Ayrıca size bunu söylemesinde ne mana var, şaşırdım. Galiba sizi eziklemek istiyor. Bak ben yıldız öğretmenim, sen de öğrencilerin dedikodusuna mahzar olan bir öğretmensin diyor aklınca herhalde. Siz kendinizi bilmiyor musunuz. Madem böyle bir insandınız sizinle neden evlensin? Biraz silkelenin ve özgüveninizi toparlayın. Eşinize de prim vermeyin. Öğrenciler çok konuşan, onlarla samimi olan öğretmenleri evet severler ama saygı duymazlar. Ciddi duruşlu, anaç yapılı öğretmenlerine de saygı duyarlar. Bırakın eşiniz herkesin sempatik ama kaale almadığı öğretmeni olma yolunda ilerlesin. Siz de saygıdeğer olma yolunda ilerleyin. Anlar o zaman psikolojik baskı nasıl yapılırmış. Sizin okul değiştirmenizi mi sağlamaya çalışıyor ne.
Ayrıca kız güzelse eşinize mi güzel. Evli koca adamla ne işi olur bekar kızın. Sen bakma eşinin onunla tanışmasına, seni kıskandırmaya çalışmış aklınca. Sen girişken ol, bir bireysin, kendi ilişkilerini kendin kur. Demesinler hakkında şunun eşi hoca hanım diye. İsminle hitap etsinler seni tanımlarken.

Eşinize okul değiştirtmeye çalışın..siz ayrılmayın...bir daha da ayni okulda calismayin...bu tarz söylemler artiginda eşiniz sizi küçümsemeye ve beğenmemeye başlayacaktır, aslinda başlamış diyelim.. evliliğiniz için eşinize tayin istetin diyorum

Hepiniz garipsiniz

Bir bu cüretti veren eşiniz

Bunu gelip hocaya söyleyen çocuk

Yeni gittiğiniz okulda öğrencinin cinsel tercihinin dedikodusunu yapan siz

Bir de adam yeni gelen öğretmenle tanışmak için sizi neden beklesin ya da sizi neden tanıştırsın

İkiniz ayrı bireylersiniz

Sanirim gay olduğunu belirtmek ve yeni güzel öğretmen, herkes eşime bayılıyor ve elimden almak istiyor ayrintiları.
Konu bir bana mı inandırıcı gelmedi onu d anlamadım. Olaylar Türkiye de mi?

Neden yazık olmuş esinize anlamadım.
Ama kendinizi degersiz hissettiginizi anladim.
Buna hiç gerek yok.
Size yazik olmus aslinda, kendinizi kotu hissetmenize sebep biri ile evlisiniz.

Evet hanımlar siz haklı cıktınız eş ile aynı yerde calışmak cok kötüymüş.. ya benim eşim cok tatlı cok yakışıklı sevecen bir bey ama ben biraz asabi soğuk bir insanım.. öğrencilerle laubali olmayı sevmiyorum .. şuan bütün öğrenciler de dahil eşime yazık etmissin kendine gözüyle bakıyor hatta bugün öğrencinin biri yüzüne yazıl etmişsin kendine hocam demiş .. aama suan işten ayrılamıyorum
not bunu diyen öğrenci gay..o bile bunu söylediyse demekki ben hiç mişim.
Öğrencinin gay olduğunu nerden biliyorsunuz ve ne alaka konuyla

Bence sizde özgüven eksikliği var tamam hoş değil ama öğrencilerin ya da başkalarının lafına göre hayatımızı şekillendiremeyiz. Herkesin bir yorumu var olacak da biz de öğrenciyken öğretmenlerimizle ilgili konuşuyorduk ama siz ciddiye bile almayın. Gülün geçin hem üzülmezsiniz hem de siz alındıkça daha çok gelir kulağınıza bu tarz söylemler. Dalgaya vurun.

Siz çocuk musunuz Allahaşkına. Konunun fake olduğunu düşüneceğim nerdeyse. eşim yaşadığımız ilçede tek olduğu bir mesleği yapıyor. Ben spor ayakkabısıyla sıfır makyaj okula gidiyorum yataktan kalktığım saçımla. Çünkü hiççç kimse umrumda değil. Hele okuldaki öğrenciler kim oluyormuş o mevzuya girmeyeceğim bile.

Back
X