Eskortluk tercih edilebilir mi

Dedi ve ban yedi...
Bilgiler doğruysa 18 yaşında birinin okuyup meslek edinmek için bilgi almak yerine eskortluğu sorması çok acı, reşit birinin özel hayatına karışamam ama eskortluk yaparak para kazanmaya yönelmek

Kandırılarak çalıştırılanların hayatlarını bir bilseler, burada bir üyemiz vardı kızcağızı pavyonda çalıştırıyorlardı, ödeyemeyeceği kadar çok borçlandırmışlar kurtulamıyordu.

Ben inanmıyorum, para uğruna kimsenin böyle bir iş yapacağına. Ya da erkekleri çok mu temiz düşünüyor acaba. Para ile kendine gelecek tiplerin kel, göbekli, dişlerini fırçalamayan, duş jeli nedir bilmeyen, kıl topağı ayılar olacağını kestiremiyorlar mı? Hiçbir çekim hissetmediği adama dokunmanın kolay olacağını mı sanıyorlar? Kolay para kazanma yolu diyorlar ama hiiiç kolay değil.

Kimilerinin hayatı çok şaşalı lanse ediliyor Katipyarisi, açık açık yazamayacağım ama pisi miyaaavv diyeyim anlayın, dün bir programda savunuyorlardı kendilerini, rahat gibi görünen ama aslında bence ardında çok acılar olan o hayata o kadar alışmışlar ki, hala ısrarla doğru olduğunu savunup duruyorlardı, dinlerken üzüldüm açıkcası düşündüm bu saatten sonra asgari ücretle bir işe girmek maddi olarak tatmin etmeyecek onları, çünkü her türlü maddi ihtiyaçları karşılanıyor, karşılığında ödedikleri bedeli gözleri görmüyor veya zorluyor birileri.

Hayat zor evet, gençken insan ne hayallere kapılır neler neler ister ama para karşılığı her gün onlarca erkekle olmak da hiiiç kolay değil, ki çok muhteşem paralar kazanacağını hayal ediyor sanırım, çoğu öyle hayal ediyor ama maalesef hayatları çok kötü bir şekilde son buluyor, mesela ben bahsettiğim üye hala sağ mı diye düşünüyorum zaman zaman zira cidden anlattıkları dehşet vericiydi, üstelik kadın kandırılarak pavyona verilmiş erkek arkadaşı tarafından umarım bu konuyu açan fake'tir çok isterim troll olmasını, zaten o şüpheyle işlem yapıldı lakin gerçekten 18'inde bir kızsa yazık gerçekten, daha hayatın ne olduğunu bile bilmiyor, bu kafa yapısıyla kandırırlar da, öyle bir hayatın içine sürüklenir ki aklı başına geldiğinde çok geç olur.

Daha geçenlerdeydi galiba, pavyonda çalışan bir kızı öldürmüşler, yetmemiş yakmışlardı galiba.

Genç kızlar aklını başına toplasın, okumak meslek edinmek ve meslekleri üzerine çalışmak tek kurtuluş yolları, başka yol yok, evlenseler de bu böyle bekar kalsalar da.

En şanslıları o pisi pisiler (ne şans ama.). Onlar gibi olacaklarını hayal ediyorlar, bu uğurda yola çıkan kızların çoğunun sonu hüsran. Üç kuruşa harcanıyorlar, uyuşturucu ile zaptediliyor, köle gibi kullanılıyorlar.

Bizim gençliğimizde Yeşilçam filmleri vardı, artist olmak için evden kaçan kızların acı hayatlarını konu alan, biz yalnızca filmlerden bilirdik ibret alırdık çünkü o zamanın toplumsal sorunlarını ele alan medya imkanları onlardı, şimdi elimizde bir sürü özel tv, net vb bir sürü imkan var fakat üzüldüğüm nokta ne biliyor musunuz?
Bunca imkan, öğrenip bilgi edinme mecrası varken kızların bizim zamanımızdan daha saf ve kandırılmaya müsait olması.

Anne olarak bu gerçekten kanıma dokunuyor, ben bizden daha uyanık, akıllı, onları kandırmaya çalışanlara dünyayı tersten gösterecek kızlar bekliyorken

sosyal medyanın, magazinin gençleri getirdiği son nokta. umarım faketir, değilse de ve burayı okuyan bir yandan da böyle şeylerin hayalini kuran genç kızlarımız varsa umarım bizim yazdıklarımızdan biraz olsun feyz alırlar.

günde onlarca ne idüğü belirsiz erkekle beraber olmak, çeşit çeşit sapıklıklara alet olmak bir kadının kendisi için düşünebileceği en son şey dahi olmamalı.

ne yazık ki storylerde, paylaşımlarda göze sokulan o süslü hayatlar zaten gençleri kandırıp bu yola sokan, üzerinden para kazanan kansızların yaşamları.. kendi hayatlarının süsü ile bak sende böyle bir hayata sahip olacaksın diyip kandırıyorlar ne yazık ki.

sonrası türlü çeşitli hastalıklar, sapık-katil-ruh hastası adamlar, iflah olmaz bir yalnızlık ve en nihayetinde acıklı bir ölüm.

Merhaba sizce eskortluk tercih edilebilir bir iş mi yoksa çok mu tehlikeli aranızda deneyimi olan var mı?
Karakterini,ruhunu,etik değerlerini kaybedeceksin.Bir et parçasına dönüşeceksin.Bundan daha tehlikeli ne olabilir.Gerçi zaten bu soruyu sorduğuna göre büyük olasılıkla bunlar sende olmayan şeyler.Geçen youtube da bir röportaj izliyorum.Soramazsın serisine benzer bir şey,farklı hayatları olan insanlar falan.Seks işçisi kadına dediler ki hiç vicdan azabı çekmiyor musun?Kadın diyor zaten gelen kişinin eşi, sevgilisi varsa bu onun suçudur banane.Sanki bu iş tek kişiyle yapılıyor rahatlığa bak.Senin aklına ciddi ciddi bu işi yapmak geldiyse bir saniye bile aklından geçti ise benim için bir hiçsin.Her şeyin bir çaresi var paraya sıkıştıysan başka bir yolunu bul.Ki artık bu iş o kadar şirin gösteriliyor ki çoğu kişi zevkine giriyor,tek dertleri kolay yoldan para kazanmak.Ben senin de öyle para konusunda çaresiz olduğunu falan hiç sanmıyorum.Ayrıca öyle olsa bile yapılacak iş değil.Empati kuramadığım tek insan tipisin bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…