Eskortluk tercih edilebilir mi

sevgili büyüklerim (buradaki büyük sözü yaş kasıtlı değil, sevgi saygı karışımından)

o kadar haklısınız ki..

bir eskort hanımla tanışmıştım. gerçekten o kadar çaresiz bir hayat ki..
gel diyorum bir sürü kadın dernekleri var, bağlantı kurabilirim
bu saatten sonra düzeltemem artık böyleyim demişti.

çaresiz.. geleceğine karşı tamamen umutsuz..
hiç de kendi isteğiyle girmemiş bu hayata.
anlatmıştı.
hasta babası zorlamış. tuzak kurmuş. babası.
bize imkansız geliyor değil mi?
yok ya, kendi tercihidir. insanın öz babası yapar mı hiç?
yapar arkadaşım yapar.

kolay mı, boynundan vücuduna kadar yara izleri vardı.
çok mu mutlu bir hayat herifin teki saçlarından tutup duvara vurmuş burnu kırılmıştı.

sosyal medyası var, hem de o bahsi geçen popülerlerden. ama kendisi kontrol etmiyor.
tahmin edersiniz kimlerin kontrolünde olduğunu..
haberleşemedim kızımla. o pilavcıya farklı farklı saatlerde defalarca gittim, yok.
kim bilir ne oldu. belki benimle konuştu diye dayak yedi.

bakınız ne dizi senaryosu ne kitap alıntısı bunlar.
hayatın ta gerçeği. sokaktan çekilmiş bir gerçek hayat.

velev ki 100 kişinin 99u isteyerek bilerek memnuniyetle seçti bu hayatı.
bizim politikamız o 1 tanemizi kurtarmak üzere olmalıdır.
hçünkü hayat feda edilemeyecek kadar elzem ve mucizevi bir şeydir.

Ben inanmıyorum, para uğruna kimsenin böyle bir iş yapacağına. Ya da erkekleri çok mu temiz düşünüyor acaba. Para ile kendine gelecek tiplerin kel, göbekli, dişlerini fırçalamayan, duş jeli nedir bilmeyen, kıl topağı ayılar olacağını kestiremiyorlar mı? Hiçbir çekim hissetmediği adama dokunmanın kolay olacağını mı sanıyorlar? Kolay para kazanma yolu diyorlar ama hiiiç kolay değil.
Kırmızı oda da çok güzel anlatıldı bu hayat kadını mevzusu.
Keşke hepsini kurtarabilsek

Sanıyorlar ki, müşterilerini seçebilecekler. Kara kaşına gözüne hayran olacak herifler, onu incitmeyecekler, canlarını güvende tutacaklar. 🙁
Meliha'nın kızı melek diyoki :

Hakaret ediyorlar, aşağılıyolar, dövüyorlar, babam döverdi eskiden simdi onlar dövüyor.
Hakaretleri başlarda can yakarken daha sonra alısıyosunuz çünkü aslında ettikleri hakaretler aslında gerçeğin tak kendisiydi.

youtube kanallarında özgürlük çok güzel ve bence çok iyi kullanılıyor ama bu işlerle ilgili videolarda kişiler kendisini ve mesleğini övüyor bir yerde kendilerini haklı görüyorlar yorumları okuyunca görüyorum bazıları şaka mı ciddimi bilmiyorum ama hak veriyor mantıklı buluyor bu işleri :KK43: sonları ya cinayet oluyor yada 40 lı yaşlardan sonra sefillik

Size giren yok hayırdır ne oldu? Bu arada şakaydı 😂 ama istesem yaparım yani
Üslubunuza dikkat edin!!

Ben eskort kadına üzüldüm, zorlandığını anlatıyordu. Dalgaya alınacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Ne istiyorsanız yapın, beni ilgilendirmiyor, mesajıma alıntı yaptığınız için cevap verdim!

Üslubunuza dikkat edin!!

Ben eskort kadına üzüldüm, zorlandığını anlatıyordu. Dalgaya alınacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Ne istiyorsanız yapın, beni ilgilendirmiyor, mesajıma alıntı yaptığınız için cevap verdim!
Siz beni önce alıntı yapmışsınız 😂 muhattabım değilsiniz her cinsellik konusunda olaysınız uzak durun🤣

Siz beni önce alıntı yapmışsınız 😂 muhattabım değilsiniz her cinsellik konusunda olaysınız uzak durun🤣
Önerdiğiniz videoyu izleyip normal olarak alıntı yaptım, bunu saçma sapan yerlere çekmeye lüzum yok.
Cinsel yaşamınız beni ilgilendirmiyor ama biraz üslub, adab nedir bunları öğrenin. Kiminle nasil konusmanız gerektiğini öğrenin!

Risk var mı? Çok açıdan var. Ölüm, yaralanma, aklına bile gelmeyecek hastalıklar, hor görülme, seni insan olarak görmeyecekler belki para veriyorum malımsın diyecekler. Elbet biraz para da kazanırsın, belki ortalama. İşe alışırsan hele belki o kadar batmayacaktır da. Sonu hüsran olacağı muhtemel. Bir çok alkolik, sigara kullanan ve ortamlarda olması muhtemel uyuşturucu. Hiç bir riski olamasa bile insanların içgüdülerini tatmin etmek çalışacaksın. Ben kendime yakıştırmam. Yapana da lafım olmaz. Zor ve çirkin iş çünkü.

X