- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
- Konu Sahibi anonimbiriiste
Banlamış bile ahahaDini konu açan yok sakin ol istersen. Ahiret kelimesini barindirdi diye aha din konuştu engelleyelim demez site yönetimi.
Sacmalama artık @waterlily1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banlamış bile ahahaDini konu açan yok sakin ol istersen. Ahiret kelimesini barindirdi diye aha din konuştu engelleyelim demez site yönetimi.
Sacmalama artık @waterlily1
Soramazsın eskort yaz youtubeadı ne belgeselin .140journos belgeseli falan mı ?
Kırmızı oda da çok güzel anlatıldı bu hayat kadını mevzusu.Ben inanmıyorum, para uğruna kimsenin böyle bir iş yapacağına. Ya da erkekleri çok mu temiz düşünüyor acaba. Para ile kendine gelecek tiplerin kel, göbekli, dişlerini fırçalamayan, duş jeli nedir bilmeyen, kıl topağı ayılar olacağını kestiremiyorlar mı? Hiçbir çekim hissetmediği adama dokunmanın kolay olacağını mı sanıyorlar? Kolay para kazanma yolu diyorlar ama hiiiç kolay değil.
Meliha'nın kızı melek diyoki :Sanıyorlar ki, müşterilerini seçebilecekler. Kara kaşına gözüne hayran olacak herifler, onu incitmeyecekler, canlarını güvende tutacaklar.
İzlemeye çalıştım içim almadı ya kapattım kadın diyor bir günde 10 erkekle bile birlikte olduğum zamanlar olmuştur :/Soramazsın eskort yaz youtube
Bende oldumİzlemeye çalıştım içim almadı ya kapattım kadın diyor bir günde 10 erkekle bile birlikte olduğum zamanlar olmuştur :/
Günde on adamBende oldum
Size giren yok hayırdır ne oldu? Bu arada şakaydı ama istesem yaparım yaniGünde on adam
Üslubunuza dikkat edin!!Size giren yok hayırdır ne oldu? Bu arada şakaydı ama istesem yaparım yani
Siz beni önce alıntı yapmışsınız muhattabım değilsiniz her cinsellik konusunda olaysınız uzak durunÜslubunuza dikkat edin!!
Ben eskort kadına üzüldüm, zorlandığını anlatıyordu. Dalgaya alınacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Ne istiyorsanız yapın, beni ilgilendirmiyor, mesajıma alıntı yaptığınız için cevap verdim!
Önerdiğiniz videoyu izleyip normal olarak alıntı yaptım, bunu saçma sapan yerlere çekmeye lüzum yok.Siz beni önce alıntı yapmışsınız muhattabım değilsiniz her cinsellik konusunda olaysınız uzak durun
AynenKırmızı odada dün ne güzel işlemişler bunu. O ışıltılı hayatların arkasında neler var...