- 28 Mart 2020
- 21.282
- 64.531
-
- Konu Sahibi yasminn9955
Toplum sağlığı aşko. Onun oturduğu tuvaletten hpv kapmak istemem.boşver kız cring konu gelmiş etiketleme tadını çıkar gklfkfgj
Türkiye'de yasaklanmadı mı?Biriniz de dememiş ki only fans aç sadece göstere göstere kazanırsın para
Bilmem ki bi ara xde hep milletin götü başı vardıTürkiye'de yasaklanmadı mı?
o da doğru o yönden hiç bakmamıştımToplum sağlığı aşko. Onun oturduğu tuvaletten hpv kapmak istemem.
Kocalara bedava olduğunu kim söyledi?O kadar bos insanlarsiniz ki sizlere aciyorum hicbirinizin isi gucu yok kocalarinin eline bakan aciz kadinlarsiniz. O kadar buyuk konusuyorsunuz ki yarib bir gun colugunuzdan cocugunuzdan cikarsa hatirlayin. Herkes zor duruma gelebilir sizin gibi dusmanlar olmaz olsun
8 bine napiyor mesela sadece cinsel tatminse piyasaları bayağı varmisTwitterda özendirici içerikler görüyorum. Geçen biri yazmıştı eskort sistemini bulandan Allah razı olsun. 8 bine kadin çağırdım. Eskort olmayan birini bulsam nazıyla oynamak, arabalarda gezdirmek, yedirmek içirmek daha fazla tutardı diye. Bunu görüp 8 bine ağzının suyu akan genç kızlar var.
Tuvaletten o gruptaki hpvler kapılmıyooo, kandırmaca.Toplum sağlığı aşko. Onun oturduğu tuvaletten hpv kapmak istemem.
Bakma zateno da doğru o yönden hiç bakmamıştım
Erkeklerle yuksek paralar karsiligi cinsel beraberlik yasamak istiyorum nasil yapicagimi bilmiyorum yardimci olabilicek varmi
Bir yorumda 2 cümle arasında bu kadar tezatlık.O kadar bos insanlarsiniz ki sizlere aciyorum hicbirinizin isi gucu yok kocalarinin eline bakan aciz kadinlarsiniz. O kadar buyuk konusuyorsunuz ki yarib bir gun colugunuzdan cocugunuzdan cikarsa hatirlayin. Herkes zor duruma gelebilir sizin gibi dusmanlar olmaz olsun