- 6 Temmuz 2023
- 4.575
- 15.342
- Konu Sahibi yasminn9955
Madem meslek arayışındasın arkasında dur, konuyu niye sildin kız…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız cuma cuma ne beddua ediyonO kadar bos insanlarsiniz ki sizlere aciyorum hicbirinizin isi gucu yok kocalarinin eline bakan aciz kadinlarsiniz. O kadar buyuk konusuyorsunuz ki yarib bir gun colugunuzdan cocugunuzdan cikarsa hatirlayin. Herkes zor duruma gelebilir sizin gibi dusmanlar olmaz olsun
Tutmaz bunun bedduasikız cuma cuma ne beddua ediyon
25 yaşında olmayacakbda 45 yaşında mı olacak tam yaşı bence25 yaşında eskort olma motivasyonun ne ? Genceciksin boş işlerle uğraşma git tedavi ol.
Ulennnnn Sana boydan foto atacaktım bugün, vazgeçtimCv yolla bana boydan bi kaç foto at değerlendirelim
bu z kuşağı hep kolay para kazanma derdinde bu yaş ideal yaş25 yaşında olmayacakbda 45 yaşında mı olacak tam yaşı bence
Z kuşağının günahı neydi şimdibu z kuşağı hep kolay para kazanma derdinde bu yaş ideal yaş
z kuşağı '' ben ne alaka'' hahahahahahZ kuşağının günahı neydi şimdi
sonra hapsi boylasınBenim önerim only fan açması
Hem para kazanirsin, hem Katalog görevi görür. Kaşeni yüksek tuttu mu, bu iş olur
Elalem yine bi adamın eline bakıyo sen hepsinin eline bakcan.O kadar bos insanlarsiniz ki sizlere aciyorum hicbirinizin isi gucu yok kocalarinin eline bakan aciz kadinlarsiniz. O kadar buyuk konusuyorsunuz ki yarib bir gun colugunuzdan cocugunuzdan cikarsa hatirlayin. Herkes zor duruma gelebilir sizin gibi dusmanlar olmaz olsun
onu akıl edemediElalem yine bi adamın eline bakıyo sen hepsinin eline bakcan.
Zaten hepsi müşterisini seçebileceğini falan sanıyor kaç tanesine denk geldim aynı safoşluk.Kız böyle konuşma koca göbekli kıllı dayılar müşterin olunca napcan sen ona cevap ver
Yasak mı Ki bu site? Benim arada karşıma çıkıyor onedioda falan. O siteden yolunu bulmuş insanlar.sonra hapsi boylasın
şuan yasak değil ama ilerde ne olacağı belli olmaz orayı da yasaklarlar aldıkları parayı vergilendirirler filan kvkdjgjkdjYasak mı Ki bu site? Benim arada karşıma çıkıyor onedioda falan. O siteden yolunu bulmuş insanlar.
Hele bir de sugar dady buldu mu, tamam. Adam kuşa baybay diyene ya da hakka göcene kadar kralsın
aboo yasakmış yasaklanmışYasak mı Ki bu site? Benim arada karşıma çıkıyor onedioda falan. O siteden yolunu bulmuş insanlar.
Hele bir de sugar dady buldu mu, tamam. Adam kuşa baybay diyene ya da hakka göcene kadar kralsın
sanki onlara menager değil de p.zv.nk deniyordu laksdmnvlxdnvknÖnce seni müşterilere takdim edecek tanıtacak bir menajer bulmalısın. İşinde iyi olsun.
Kocanın eline bakmak elin adamlarının şeyine bakmaktan daha iyi değil mi ya hhaahhahaha fahişelik yapmayı düşünen kadın bize acziyet mavraları atıyor inanılır gibi değil.O kadar bos insanlarsiniz ki sizlere aciyorum hicbirinizin isi gucu yok kocalarinin eline bakan aciz kadinlarsiniz.