Merhabalar, öncelikle 31 yaşında bir kadınım. 3 yıllık bir ilişkim var, güzel gidiyor ve beraber yaşıyoruz. Ancak sorun şu ki; Eskiden çok daha fazla güzel hissediyordum. Ancak erkek arkadaşımla beraber yaşamaya başladığımızdan beri çirkin hissediyorum. Kendisi beni çok beğeniyor, sık sık iltifatlar da eder. Ki ilişkimde hiç bir sorun yok çok iyiyiz. Ama sorun bende. Kendime yeni kıyafetler alasım gelmiyor, nedensizce istemiyorum. Bu yüzden uzun zamandır aynı şeyleri yıkayıp yıkayıp giyiyorum. Aslında çok şükür durumum kötü değil, çok gereksiz yerlere para harcadığım da oluyor ama kıyafet alsam bile sanki yakışmayacakmış gibi geliyor. Ve böyle kendimi şımartacaksam genellikle bu yemek yemek oluyor, en sevdiğim şeyleri ya da üşendiğim şeyleri yapıp yiyorum. Kilo da almiyorum, boyuma göre çok normal kilom ama çok yiyorum. Eskisi gibi makyaj yapasım gelmiyor, hoş dışarı da çıkmak istemiyorum. Ne bileyim bazı şeylerin hiç bir heyecanı ya da güzelligi kalmadı gibi. Çok minyon bir yapım var, böyle de olunca çocuk gibi görünüyorum pantolon tshirt falan. Etekler elbiseler giymek isterdim ama içimden gelmiyor. Sonra da ben niye böyleyim diye bunalıyorum. Erkek arkadaşım bende bir sorun fark etmiş olacak ki konuşmak istedi, ben konuşmak istemedim ama günlerce ara ara konusabilecegimizi hatırlattı. en sonunda bir şekilde ben de patladım artık, her şeyi söyledim. beni çok beğendiğini söyledi. elbette nezaketen öyle diyebilir, ama ben de zaten beğendiğinin farkındayım. sorun bu değil yani. sorun benim kendimi begenmiyor oluşum. yaşıtlarım gibi değilim, eskiden öyleydim ama sanki ciddi bir ilişkiye başlayınca yiprandim ve bu yipranmislik geçse bile giderken benden özgüvenimi de götürdü. ne yapmamı önerirsiniz? elbette ki psikolojik destek alacağım, ama bu aralar pek müsait olamıyorum çok yoğun çalışıyorum evden. şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için, yorumlarınızı bekliyorum, uzun veya karmaşık yazdıysam kusuruma bakmayın:)