Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

içine atlet gibi bişey gerekir ben ce ya ama senin varmış lazım olursa kullanırsın onu.özensin kıs baba olucak adam o kadar hevesi olsun yazık kaydirigubbakcemile3

evet ya bence de özensin ses çıkarmıyorum zaten

benden çok meraklı saolsun

evet bakalım annem daha gelmedi o gelince ne diyecek hazırladığım çantaya ama ona sorup da hazırlamıştım listemi.
atlet yerine zıbın işte öyle düşündüm ben
hırkası da var tabii örgüden üşürse diye

ben gibi kocaman bi göbeğe sahip olunca ne yapacaksın:) öyle akıl almaz bir şekilde büyüyor ki, küçükken normal doğum korkutucu gelmiyor ama karın büyüdükçe dr bebeğin ağırlığını söyledikçe amanııın diyosun nasıl doğar bu bebekkkk:))) opuyorumnanaktan
ama diğeri ameliyat ya ben daha .çok korkuyorum bademcik bile aldırmadım ben bu yaşıma dek
ne bileyim tabii bebeğin durumuna bağlı her şey
en önemlisi sağlıkla kucağıma alabilmek
hayırlısı olsun
üstünde çok durmuyorum düşünmüyorum doğum şeklini, tek dileğim onun sağlıklı olması
böyle yaparsanız daha rahat bir hamilelik geçirirsiniz kaydirigubbakcemile3
baksanıza ben hala doğurmayacakmışım gibi davranıyorum:)

her gün bakıyorum canım ben
ama dün az yorgundum
pek takılamadım

hoşgeldin cnm:teytey:

evet aslında çok düşünmemek lazım nasıl olsa iş olacağına varıyor ve korkunun ecele faydası yok:)

ben de genelde bakıyorum hergün ama çok takılmaya korkuyorum bebeğime zararı olursa diye radyasyon falan :sm_confused:

ben hiç dikkat etmemişimi tutkuya filan ama artık almasam daha iyi:)))
doğurdum doğurucam:)))
elimdekileri giyip geçiyorum işte...

tabii ya napıcaksın boşver ben 1-2 bişey aldım onlar beni götürcek doğuma kadar aynı şeyleri giyip duruyotum napayım ya zaten içimden gelmiyor giyinmek nasıl olsa yakışmıyor:KK43:

evet aslında çok düşünmemek lazım nasıl olsa iş olacağına varıyor ve korkunun ecele faydası yok:)

ben de genelde bakıyorum hergün ama çok takılmaya korkuyorum bebeğime zararı olursa diye radyasyon falan :sm_confused:

evet ben o radyasyon olayını da baya araştırdım sonunda drların genel olarak zararsız dediğini keşfettim bi de ben açmasam da çevremde o kadar çok radyasyon var ki korumam imkansız gibi bir şey...

düşününce daha fena oluyor insan strese giriyor o stres de bebeğe yansıyor doğduktan sonra bebekler daha hırçın oluyor bunun çok örneği var en iyisi relaks olmak

tabii ya napıcaksın boşver ben 1-2 bişey aldım onlar beni götürcek doğuma kadar aynı şeyleri giyip duruyotum napayım ya zaten içimden gelmiyor giyinmek nasıl olsa yakışmıyor:KK43:

ya öyle düşünme cnm
ben biraz bol normal kıyafetlerle 25. haftaya kadar idare ettim hatta sonra bikaç hafta daha normal kıyafetler giyebildim
ben kendime giydiğim şeyleri yakıştırıyorum doğrusu en azından şirin görünüyorum:)
ama pant sıkıntılı iş
bi tane elbise aldım yakın zamanlarda doğumdan sonra da giyerim die düşündüm nasılsa gelen giden olacak evde elbise daha pratik pant sıkıyor sonuçta
valla ben makyajımı da yapıyorum ojemi de sürüyorum süsleniyorum da fön de çekiyorum eğer yakışmıyor idye kendini bırakırsna dha mutsuz hissediyorsun kendini
en iyisi eskisi gibi davranmaya çalışmak

evet ben o radyasyon olayını da baya araştırdım sonunda drların genel olarak zararsız dediğini keşfettim bi de ben açmasam da çevremde o kadar çok radyasyon var ki korumam imkansız gibi bir şey...

düşününce daha fena oluyor insan strese giriyor o stres de bebeğe yansıyor doğduktan sonra bebekler daha hırçın oluyor bunun çok örneği var en iyisi relaks olmak

öyle mii?ay iyi sevindim benim annem çok takar öyle konulara beni de korkuttu ama rahatladım biraz şimdi .doğru diyorsun canım ben hep öyle kafaya taktım taktıkça üstüme geldi herşey zaten en iyisi düşünmemek aslında.............

ya öyle düşünme cnm
ben biraz bol normal kıyafetlerle 25. haftaya kadar idare ettim hatta sonra bikaç hafta daha normal kıyafetler giyebildim
ben kendime giydiğim şeyleri yakıştırıyorum doğrusu en azından şirin görünüyorum:)
ama pant sıkıntılı iş
bi tane elbise aldım yakın zamanlarda doğumdan sonra da giyerim die düşündüm nasılsa gelen giden olacak evde elbise daha pratik pant sıkıyor sonuçta
valla ben makyajımı da yapıyorum ojemi de sürüyorum süsleniyorum da fön de çekiyorum eğer yakışmıyor idye kendini bırakırsna dha mutsuz hissediyorsun kendini
en iyisi eskisi gibi davranmaya çalışmak

çok kilo aldım ben fiziğim çok bozuldu zaten çok zayıf değildim bide dalga geçiyo ya etraftakiler tosuncuk bilmem ne hamileyiz ya 90 60 90 olacak halimiz yok tabii ki şişecez ama işte insanın hevesi falan kaçıyor .......ben de makyajımı falan yapıyorum da artık sadece yüzüme bakıyorum kaydirigubbakcemile3

öyle mii?ay iyi sevindim benim annem çok takar öyle konulara beni de korkuttu ama rahatladım biraz şimdi .doğru diyorsun canım ben hep öyle kafaya taktım taktıkça üstüme geldi herşey zaten en iyisi düşünmemek aslında.............

evet canım çok takmamak lazım abartıyoruz sonra olmıycak şeyler bile çıkıyor en iyisi bebeğin sağlıklı olduğuna inanmak zaten böyle bir dönemde çok da doğal ve sağlıklı bir şekilde yaşamamız mümkün değil ben açmasam alt komşum açacak her yer 3g oluyor baksanıza ama cep telle az konuşuyorum kulaklık kullanıyorum yani önlem almaya çalışıyorum ama ne kadar işe yarıyor emin değilim
valla makyaj bile az da olsa yapıyorum ben
çünkü bence en önemlisi benim kendimi iyi hissetmem, azcık renk geliyor gözüme dudağıma
ama fondöten pudra filan değil tabii hafif bişey bi ruj bi far o kadar o bile yetiyor biliyor musunuzz

evet canım çok takmamak lazım abartıyoruz sonra olmıycak şeyler bile çıkıyor en iyisi bebeğin sağlıklı olduğuna inanmak zaten böyle bir dönemde çok da doğal ve sağlıklı bir şekilde yaşamamız mümkün değil ben açmasam alt komşum açacak her yer 3g oluyor baksanıza ama cep telle az konuşuyorum kulaklık kullanıyorum yani önlem almaya çalışıyorum ama ne kadar işe yarıyor emin değilim
valla makyaj bile az da olsa yapıyorum ben
çünkü bence en önemlisi benim kendimi iyi hissetmem, azcık renk geliyor gözüme dudağıma
ama fondöten pudra filan değil tabii hafif bişey bi ruj bi far o kadar o bile yetiyor biliyor musunuzz

doğru zaten tv kadar falan radyasyon yayıyormuş galiba.ya bu yetiştirilme tarzından biraz da benim annem çok evhamlıdır bizi de öyle yetiştirdi.geçen bir yerden duymuş mikrodalga çalışırken taa odadan çıkıyor karşısında durmaması yeterli üstelik hamile de değil kaydirigubbakcemile3

evet canım benim ikiz...birde 6 yaşında kızım var... kusura bakmayın geç yazıyorum.malum sabah işleri....

olsun canım ben de çıkıyorum zaten benim de işlerim var.........allah kolaylık versin bu arada zor olsa gerek.alah evltlarını sana bağışlasın...........

çok kilo aldım ben fiziğim çok bozuldu zaten çok zayıf değildim bide dalga geçiyo ya etraftakiler tosuncuk bilmem ne hamileyiz ya 90 60 90 olacak halimiz yok tabii ki şişecez ama işte insanın hevesi falan kaçıyor .......ben de makyajımı falan yapıyorum da artık sadece yüzüme bakıyorum kaydirigubbakcemile3

ben çok zayıftım cnm o daha fena oluyor valla:)
şu anda 16 kilo almış bulunuyorum hehe daha da alırım doğurana kadar:) 20 ye tamamlarım herhalde
ama gören herkes önce bi tanıyamıyor sonra da farklı tepkiler veriyor:
hiii tanıyamadımmm kusura bakmaaaaa.... çok değişmişsiinnn
aman nolmuş sana, tombiş olmuşsun ya iyiceeeee
kız ne bu hal böyleee
ayy aynı anneme benzemişsiiin
seni böyle göreceğim hiç aklıma gelmezdiiii
ooo iki katı olmuşsun sennn

ama hiç takmıyorum çünkü bu kilolar gidecek bebeğim kollarımda olacakkkk
o nedenle diğer insanların dediklerine kulak tıkamak lazım
boşverin

doğru zaten tv kadar falan radyasyon yayıyormuş galiba.ya bu yetiştirilme tarzından biraz da benim annem çok evhamlıdır bizi de öyle yetiştirdi.geçen bir yerden duymuş mikrodalga çalışırken taa odadan çıkıyor karşısında durmaması yeterli üstelik hamile de değil kaydirigubbakcemile3
evet ya benm annem de abartıyor bazen ama ben açıklıyorum doktor şöyle dedi die o zaman itiraz edemiyor bi de ben çok okudum bebek ve hamilelikle ilgili her söylediğine bi cevabım var ondan beni artık kendi halime bıraktııı
evet canım benim ikiz...birde 6 yaşında kızım var... kusura bakmayın geç yazıyorum.malum sabah işleri....

ay benm de annem aradı kociş aradı ondan geç yazdım
maşallah cnmmmm

Kayra hoşgeldin a.s. teşekkür ederim tavsiyen için orayı duydum bakacağım en kısa zamanda.gerçi halan daha eski kıyafetlerim oluyor ama pantalon alayım bari.

ŞEKERCıK canım bugün gidiyodun sanırım doktora gittin mi? nasıl gelişimi bebişinin inşallah herşey iyidir.

ben bugün evdeyim boş günüm oh ne güzelmiş okula gitmemek azcık dinleniyorum bari. :sm_cool:

ŞEKERCİK canım bugün gidiyodun sanırım doktora gittin mi? nasıl gelişimi bebişinin inşallah herşey iyidir.

cnm merhaba gittim ama eve çok geç geldik anca yazabiliyorum
artık iyice nane molla olmuşuz:) yürümekte zorlanıyorum. kocam çeke çeke sürükleye sürükleye götürdü beni
ufak tefek eksikler vardı mama kaşığı lazımmış onu filan almamız gerekti.
dr herşeyin iyi olduğunu normal gittiğini söyledi 2730 gr 41 cm olmuş bizim yaramaz
15 gün sonra doğum şekline karar verecekmiş
muayene olacağım o zaman ama şimdilik normal görünüyor dedi
nst de biraz sancım çıktı ama ben hissetmiyordum
15 gün sonra her an doğum bekleyebiliriz dedi
az kaldı meleğime kavuşmama kaydirigubbakcemile3

ben çok zayıftım cnm o daha fena oluyor valla:)
şu anda 16 kilo almış bulunuyorum hehe daha da alırım doğurana kadar:) 20 ye tamamlarım herhalde
ama gören herkes önce bi tanıyamıyor sonra da farklı tepkiler veriyor:
hiii tanıyamadımmm kusura bakmaaaaa.... çok değişmişsiinnn
aman nolmuş sana, tombiş olmuşsun ya iyiceeeee
kız ne bu hal böyleee
ayy aynı anneme benzemişsiiin
seni böyle göreceğim hiç aklıma gelmezdiiii
ooo iki katı olmuşsun sennn

ama hiç takmıyorum çünkü bu kilolar gidecek bebeğim kollarımda olacakkkk
o nedenle diğer insanların dediklerine kulak tıkamak lazım
boşverin

herkesin aynı galiba bu sözleri duymayan hamiş yok demek ki.doğru dedin canım valla bebişlerimizi sağ salim doğuralım da kilo kalsa da veririz nasılsa :umursamaz:

cnm merhaba gittim ama eve çok geç geldik anca yazabiliyorum
artık iyice nane molla olmuşuz:) yürümekte zorlanıyorum. kocam çeke çeke sürükleye sürükleye götürdü beni
ufak tefek eksikler vardı mama kaşığı lazımmış onu filan almamız gerekti.
dr herşeyin iyi olduğunu normal gittiğini söyledi 2730 gr 41 cm olmuş bizim yaramaz
15 gün sonra doğum şekline karar verecekmiş
muayene olacağım o zaman ama şimdilik normal görünüyor dedi
nst de biraz sancım çıktı ama ben hissetmiyordum
15 gün sonra her an doğum bekleyebiliriz dedi
az kaldı meleğime kavuşmama kaydirigubbakcemile3

inş hayırlısıyla normal doğumyaparsın canım bizi de aydınlatırsın artık:)

X