Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

merhabalar...bende acıbademde hulusi beye gidiyorum..şuan 23 haftalık bebişim.ve bu 3. bebeğim..ilk bebeğimda anadolu h.de teoman beye gitmiştim..tavsiye etmem kesinlikle..neden diye soracak olursa uzun uzun anlatırım sonra..ilk bebeğimi 23 haftalıkken kaybettim acilen normal doğum yapmam gerekiyordu devlet hastanesinde zafer beyle bir tanış sayesinde tanıştım.çok yardımcı oldu mükemmel bir dr. sağolsun.benim dünyam yıkılmışken bana destek oldu iki gün tanıdığı bi hastaya..devlette normal doğum yaptım ama oradaki hemşireler yüzünden ilgisizlik kaba davranışlar ve aşşağılama yüzünden hiç unutamadığım ilk doğum hikayem oldu..rüyalarımdan aklımda çıkmadı hiç...(bir-iki hemşireyi ayrı yere koyabilirm okadar)devlette odalar berbat..mesela ben 9 kişilik bi odada kaldım yanımda sağlıklı doğum bekleyen hamileler vardı ben bebeğini kaybettmek için gece boyunca ağlayan bi hamileydim ve sancılarımı o hamilelerin yanında çektim acımı gördüler üzüldüler onlarında psikolojisi bozuldu...ilgisiz saygısız bikaç hemşire yüzünden 9 kişilk odanın ortasında doğum yaptım ben!!!ben ağlayınca yanıma gelen koşun diye yalvaran anneme bağıran hemşireler vardı..niye panik yapıyormuşuz muş muşş ya ben ellerimde bebeğimi tutuyoken bana kes sesini dediler... ASLA devlet hastanesini önermem..maddi yeretsizliklerden dolayıda tercih edenler olabilir benim önerim mutlaka az kişili bi oda isteyin ve odanızda mutlaka sizin gibi sağlıklı hamişler olsun...
ikinci bebeğim için prof.dr.turgay beye gittim kendisi eskişehirde sorunlu gebeliklerde tek uzman kişi.bizzat şahit oldum onun imzası olmadan hiçbir işlem yapılmıyor...ve detaylı ultrason gibi biçok testte türkiyede belgesi olan sayılı dr.lar listesinde adı var.araştırabilirsiniz.çook bilgili ve tecrübeli öncelikle..neyse ikinci bebeğimin 8.haftada kalbi durdu.turgay bey operasyon için acıbademde hulusi beye gönderdi..başta hiç sevmedim çok soğuk konuşmayan biriydi..hatta turgay beyede bunu belirttim..ama zamanla sohbetimiz arttıkça aslında hulusi beyin gereksiz konuşmayan biri olduğunu çok tecrübeli ve güven veren biri olduğunu anladım.operasyonu hulusi bey yaptı.aradan aylar geçti ve bir gün benim adet kanamam aşırıdan da fazla oldu battım paçalarımdan aktı tabiri az gelir.turgay beyi aradım ulaşamadım hulusi beyi aradım telefonumu adımla karşıladı..hemen hastaneye gel dedi ve ben korkudan titrerken öyle rahatlattıki..basit bi operasynla tekrar rahim temizlendi...ve son iki senedir hem turgay beye hem hulusibeye gidiyordum..bugün turgay beyin de yönlendirmesi ile 23.haftada ayrıntılı ultrasonumuzun ardından artık hulusi beyle yolumuza devam edeceğiz..nasipse doğumumuzu ona yaptıracağız...size tavsiyen maddi durumunuz yeterli ise sakın paranızı esirgemeyin güzel anılarınız olsun..acıbadem bu konuda bir numara kesinlikle para tuzağı felan değil...

canım bende Hulusi beye gidiyorum.teomana bende gitti Doğuştaydı kaç sene önce özel poliklinikte ama doğum devlette oluyordu o yüzden bıraktım ilerisi için sonra Anadoluya geçince gittim çok ukala biri işinde iyidir muhakakak ama sorduğuna cevap alamıyorsun ve azarlanıyorsun bir de. Özleme de gittim acıbamdem de ama yok olmadı. Acıbademi beğendiğim için Hulusiyi deneyeyim dedim evet başta soğuk, muayene ederkenb bile konuşmuyor anlatmıyor ama ilk defa ben bir doktoru sorularımla boğmuyorum çünkü çok güveniyorum işini iyi yaptığını biliyorum. Muayeneden sonra sormak istediğim birşey var mı diye soruyor, birşey sorarsam anlatıyor ama azarlamadan kapıya kadar geçiriyor muayenelerde çok rahatım ve c.tesi günü aşılamam yapıldı ve çok güzel geçti zaten dr güvendiğim için rahattım. Benim rahmim arkaya dönük olmasına rağmen ve normalden zorlu olmasına rağmen asla bana bunu belli etmedi, tek bir söz demedi işlem sırasında bende ferahladım normal olan acılar duydum çok hafif. Ben fazla birşey hissetmedim dediğimde ne güzel dedi ama kendi bile şaşırmış gibiydi ama dr güvenince insan rahat bırakıyor kendini ve herşey sorunsuz oluyor ben daha ilk gittim çıktım ben bu doktorda gebe kalıcam doğmumu bu dr yapıcak dedim inş. gerçek olur. Allah size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

bende hulusi beye gidiyorum daha çok yeni başladım aslında. evet dediğiniz gibi biraz soguk duruyo ve gereksiz konuşmayı sevmiyo heralde bakalım ileriki zamanlarda nasıl olacak. sizin varmı hiç ona doğum yaptıran anıdıklarınız

bende hulusi beye gidiyorum daha çok yeni başladım aslında. evet dediğiniz gibi biraz soguk duruyo ve gereksiz konuşmayı sevmiyo heralde bakalım ileriki zamanlarda nasıl olacak. sizin varmı hiç ona doğum yaptıran anıdıklarınız

bnde hulusi beyin hastasıyım.bn tee bilecikten geliyorum o dr için.güvenebilirsin..bi öğretmen tanıdığım ikinci bebeği için fatih beye gidiyordu ama memnun kalmadı hulusi bey e geçmişti.vede çok memnun kalmış.tanıdığım öle herşeyi herkesi beğenmeyen biridir ama hulusi beyde doğum yapmış vede çok memnun kalmış.bnde kısmetse onda doğum yapıcam.güveniyorum kesinlkle..

bnde hulusi beyin hastasıyım.bn tee bilecikten geliyorum o dr için.güvenebilirsin..bi öğretmen tanıdığım ikinci bebeği için fatih beye gidiyordu ama memnun kalmadı hulusi bey e geçmişti.vede çok memnun kalmış.tanıdığım öle herşeyi herkesi beğenmeyen biridir ama hulusi beyde doğum yapmış vede çok memnun kalmış.bnde kısmetse onda doğum yapıcam.güveniyorum kesinlkle..

sağol canım içimi rahatlattın benimde giden tanıdıklarım var herkes aynı şeyleri söylüyo iyi diolar

sağol canım içimi rahatlattın benimde giden tanıdıklarım var herkes aynı şeyleri söylüyo iyi diolar

Bende Hulusi beye gidiyorum canım aşılama yaptırdım ben çok rahat geçti beklemedeyim hiç tereddütsüz tavsiye ederm yanii sende zamanla göreceksin sessiz sakin konuşmaz pek ama işini iyi yaptığı belli sorularına da cevap verir sorduğun zaman gereksiz şeyler söylemez. Gördüğm kadarıyla da hastası günden güne artıyor genelde Fatih yoğun olduğu için onun hastaları biraz Hulusi'ye gidiyor artk gibi.

selam eskişehirli güzel hamişler... hamilelik süresince çok fazla ev işleriyle uğraşamıyorum. ev almış başını gidiyor. acaba tavsiye edebileceğiniz bir temizlikçi var mı? ne kadara geliyor? yarım gün gelme durumu olan varsa daha çok memnun olurum. şimdiden çok teşekkürler...

bende acıbadem de DR. hulusi bey de epidural normal doğum yaptım. dr.umdan çok memnunum 6 kasımda doğdu oğlum. kafası çatıda sıkıştı mosmor doğdu. sayesinde ölümden döndü oğlum.

Merhaba arkadaşlar bende eskişehirli hamişlerdenim :) Kütahya da oturuyorum ailem eskişehirde. 15. haftadayım.. acıbadem de Meliha hanım a gidiyorum. Meliha hanım daha önceleri kütahya da çalışmış burda bayağı tanınan bi doktor hakkında hiç kötü bişey duymadım. Bide acıbademe geçtiğini duyunca hemen ona gittik.. ben çok memnunum kendisinden.. Hastanede çok iyi, Meliha hanımda çok sıra da beklemiyorum en fazla 10-15 dk..

9 mayısta doğum yaptım.geçen yıl bu zamanlarda bende hamileydim yani:) açıkçası fazlada nete girmedm.evham yapıyordum biraz:) Allah'ıma şükür sıkıntısız bi doğum yaşadım.gerçi 36.haftada gerçekleşti doğumum ama olsun.tansiyonum yükselmeye başlamıştı son zamanlarda.15-10 a kadar bile çıkmıştı.sakarya hast.de ramazan beydi doktorum. epidural anestezi ile sezeryan oldum.
aslında herkese göre değişiyor iyi doktor.biri bir doktora iyi diyor,başkası da aynı doktora kötü.benim doktorumuda beğenmeyen çok ama ben memnundum.yine ona giderim mesela.o yüzden çokta pinpiriklenmemek akla kötü bişey getirmemek lazım.

Son düzenleme:
Bende Hulusi beye gidiyorum canım aşılama yaptırdım ben çok rahat geçti beklemedeyim hiç tereddütsüz tavsiye ederm yanii sende zamanla göreceksin sessiz sakin konuşmaz pek ama işini iyi yaptığı belli sorularına da cevap verir sorduğun zaman gereksiz şeyler söylemez. Gördüğm kadarıyla da hastası günden güne artıyor genelde Fatih yoğun olduğu için onun hastaları biraz Hulusi'ye gidiyor artk gibi.

evet dediğin gibi çok konuşmayı sevmiyor ama kibar ve her soruyu yanıtlıyor varmı ona doğum yapan tanıdığın falan

bende acıbadem de DR. hulusi bey de epidural normal doğum yaptım. dr.umdan çok memnunum 6 kasımda doğdu oğlum. kafası çatıda sıkıştı mosmor doğdu. sayesinde ölümden döndü oğlum.

hayırlı olsun canım aynı zamanda çok geçmiş olsun . sanada anlatsana doğum hikayeni merak ettim epidurelle normal doğum nasıl. birde kızlar ben acıbademle ilgili bişiler duyuyorum birkaç kişi söyledi doğumdan sonra bebekleri özellikle kuveze alıyolarmış bişi olmasada para almak için diolar doğruluk payı varmı ki bide benim bi tanıdık doğum yaptı onunda sezeryanla bebeği çıkarırken zorlanmışlar solunum problemi olmuş falan yoğunbakımdaymış bebek

evet dediğin gibi çok konuşmayı sevmiyor ama kibar ve her soruyu yanıtlıyor varmı ona doğum yapan tanıdığın falan

hayırlı olsun canım aynı zamanda çok geçmiş olsun . sanada anlatsana doğum hikayeni merak ettim epidurelle normal doğum nasıl. birde kızlar ben acıbademle ilgili bişiler duyuyorum birkaç kişi söyledi doğumdan sonra bebekleri özellikle kuveze alıyolarmış bişi olmasada para almak için diolar doğruluk payı varmı ki bide benim bi tanıdık doğum yaptı onunda sezeryanla bebeği çıkarırken zorlanmışlar solunum problemi olmuş falan yoğunbakımdaymış bebek

yenidoğan yoğunbakımdan yani küvezden para almıyorlar.
benim oğlumda 6 gün kaldı.
mide ve bağırsak sıkıntısı vardı.epiduralde 4 cm açık olunca epidural verebiliyorlar.9cmlede doğuma aldılar. bir ara yazarım hikayemi şimdi bebiş uyandı.

yenidoğan yoğunbakımdan yani küvezden para almıyorlar.
benim oğlumda 6 gün kaldı.
mide ve bağırsak sıkıntısı vardı.epiduralde 4 cm açık olunca epidural verebiliyorlar.9cmlede doğuma aldılar. bir ara yazarım hikayemi şimdi bebiş uyandı.

hee iyi ozaman para almadıklarını bilmiodum onlardan. nebiliim yaa hetr kafadan bi ses çıkıyor orası şöle burası böle allak bullak oldum tamam canım bekliyorum bebişi kokla benim yerimede ayyy ne güseeel :KK16:

canım bende Hulusi beye gidiyorum.teomana bende gitti Doğuştaydı kaç sene önce özel poliklinikte ama doğum devlette oluyordu o yüzden bıraktım ilerisi için sonra Anadoluya geçince gittim çok ukala biri işinde iyidir muhakakak ama sorduğuna cevap alamıyorsun ve azarlanıyorsun bir de. Özleme de gittim acıbamdem de ama yok olmadı. Acıbademi beğendiğim için Hulusiyi deneyeyim dedim evet başta soğuk, muayene ederkenb bile konuşmuyor anlatmıyor ama ilk defa ben bir doktoru sorularımla boğmuyorum çünkü çok güveniyorum işini iyi yaptığını biliyorum. Muayeneden sonra sormak istediğim birşey var mı diye soruyor, birşey sorarsam anlatıyor ama azarlamadan kapıya kadar geçiriyor muayenelerde çok rahatım ve c.tesi günü aşılamam yapıldı ve çok güzel geçti zaten dr güvendiğim için rahattım. Benim rahmim arkaya dönük olmasına rağmen ve normalden zorlu olmasına rağmen asla bana bunu belli etmedi, tek bir söz demedi işlem sırasında bende ferahladım normal olan acılar duydum çok hafif. Ben fazla birşey hissetmedim dediğimde ne güzel dedi ama kendi bile şaşırmış gibiydi ama dr güvenince insan rahat bırakıyor kendini ve herşey sorunsuz oluyor ben daha ilk gittim çıktım ben bu doktorda gebe kalıcam doğmumu bu dr yapıcak dedim inş. gerçek olur. Allah size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

canım çok sevindim hulusi beyden senin de memnun kalmana..sen de zor süreçler geçirmişsin..dr.da şanslı hissediyorum bende senin gibi kendimi..inşallah sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucağımıza..

merhabalar bende yazılanları okudum baya kafa karıştırıyor sadece şunu söyliyim ben kızımı onvakta doğurdum sezeryanla 2005 yılında ozaman esk.de tek özel hastaneydi özel odada çokta iyi karşılandım aradan bukadar yıl geçti artık heryer özel hastane oldu esk.de onvak a gittim ama aşırı kalabalık olmuş birde organnakli hastanesi oldugundan o yönü daha agır basmış hastanenin çok yoğun..o yüzden doktoruma gitmedim bu hamileliğimde ümit hastanesi abdurrahman beye gidiyorum tam anlamıyla sebahattin beyin tam tersi bir doktor sebahattinbey çook güleryüzlü sabırla tektek dinleyen ve cvp veren bir doktordu bu tam tersi fazla konuşmaz bişeyi zor sorarsın ama alanında tambir uzman onun doğumundan çıkmış hastasını görünce çok rahatladım ben çıktıgımda karınağrım acımdan kızıma bakamadım bile bundan çıkanlar resmen sırıtarak çıkıyor tabiki yapı meselesi ama bu doktor on numara herkesede tavsiye ediyorum hastanedende çok memnunum...bencede acıbadem hulusi beyi bilmem ama hastane resmen paratuzagı birde insanımız seviyor nerde doğum yaptın acıbademde aaaa hava olcak ya:KK1::KK51:

merhabalar bende yazılanları okudum baya kafa karıştırıyor sadece şunu söyliyim ben kızımı onvakta doğurdum sezeryanla 2005 yılında ozaman esk.de tek özel hastaneydi özel odada çokta iyi karşılandım aradan bukadar yıl geçti artık heryer özel hastane oldu esk.de onvak a gittim ama aşırı kalabalık olmuş birde organnakli hastanesi oldugundan o yönü daha agır basmış hastanenin çok yoğun..o yüzden doktoruma gitmedim bu hamileliğimde ümit hastanesi abdurrahman beye gidiyorum tam anlamıyla sebahattin beyin tam tersi bir doktor sebahattinbey çook güleryüzlü sabırla tektek dinleyen ve cvp veren bir doktordu bu tam tersi fazla konuşmaz bişeyi zor sorarsın ama alanında tambir uzman onun doğumundan çıkmış hastasını görünce çok rahatladım ben çıktıgımda karınağrım acımdan kızıma bakamadım bile bundan çıkanlar resmen sırıtarak çıkıyor tabiki yapı meselesi ama bu doktor on numara herkesede tavsiye ediyorum hastanedende çok memnunum...bencede acıbadem hulusi beyi bilmem ama hastane resmen paratuzagı birde insanımız seviyor nerde doğum yaptın acıbademde aaaa hava olcak ya:KK1::KK51:

dr meselesi biraz göreceli herkes farklı tarzdan hoşlanıyor. ama acıbademe gitmenin hava atmayla ne alakası var onuda anlamadım açıkçası sende ümite gidiyomuşsun oda özel hastane sen havamı atıyosun millete özele gidiyorum diye he acıbadem he ümit parasal anlamda hiç bir farkı yok ikiside ssk ile anlaşmalı zaten acıbademe gidip daha fazla para vermiosun yani. kimse böyle ciddi bi konuda hava yapmak için hastane seçmez kim nerde hangi hastanede hangi dr da mutluysa ve gücvende hissediyorsa o nu seçer. sonuçta bu konuda karar alırken önceliğimiz bebeklerinin sağlığı değilmi. yani demem o ki burda bunca insan varken acıbademe giden ( okumuşsun ya görmüşsündür) senin böyle bir yorum yapman hiç hoş olmamış arkadaşım ne diim :KK50: hoş olmadığı gibi birazda boş bir yorum olmuş yukarıdada sebebini açıkladım zaten.

Acıbadem bana güven veriyor bu bir gerçek çünkü bir çok ilde şubeleri var tüp bebek merkezleri var ve mart nisan gibi bu hastane bünyesinde de açılacak öyle dediler. O yüzden güven duyuyorum hastanenin kalitesi ve düzeni iyi madem özele gidicem en güvendiğime giderim ssk güvencesi de var ama tamamen doktorla alakalı güvendiğim dr nerede olursa ona giderim çok dr değiştirdim acıbamdemi de deneyeyim dedim Hulusi beyden çok memnun kaldık memnun olasam dk durmam hastanede. Hastane önemli değil ki dr önemli ama hastanenin güven verdiği de bir gerçek.

merhabalar eskişehir acıbadem de aşılama yaptırmayı düsünüyoruz hangi doktora gitsem ücretler hakkında bilginiz varmı

merhabalar eskişehir acıbadem de aşılama yaptırmayı düsünüyoruz hangi doktora gitsem ücretler hakkında bilginiz varmı

özlem hanıma sakın gitmede kime gidersen git,benim arkadaşım gitti kaç ay boyunca çatlatma iğnesi verdi adet oalmıyordu çok uğraştı dünyanın parasını verdi hiç bir işe yaraamdı boşuna oyaldı kızı aşılama yapacaktı gitmedi adet oalamdığı içi,n direk tüp bebek yapamsı gerkiyormuş

X