Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

arkadaşlar benim size bu konuda önerebileceğim en ciddi şey şu: sizinle ilgilenen, size vakit ayıran bir doktora gidin. size vakit ayırmayan bir doktorun, birçok ayrıntıyı es geçme ihtimali malesef çok yüksek. bu anlamda acıbadem'deki fatih bey düşünülecek en son kişi çünkü zamanında iyi bir doktor olarak ün yapmış ve çok hastası olduğu için şimdi bir hastaya 5 dk bile ayırmıyor. eğer doktorunuz fatih beyse eski sigorta hastanelerinden farksız bir işlem görüyorsunuz koskoca acıbademde. sadece kendi verdiğimiz paraya değil, ben devletten kesilen paraya da acıyorum fatih beyin muayeneleri için. fatih beyin tek olayı var: canım cicim diyerek iyi davranıyor. size hekimlik anlamında birşey verme derdi yok.

ortalama bir jinekolojik muyene 20 dk. diyor doktorlar, ben sabahattin akyıl, ramazan bayırlı, mete hoca ve turgay şener'in bu ortalamanın üstüne çıkarak 30 dk ile 45dk arasında muayene ettiğini biliyorum.

Allah hepinizin gönlüne göre versin, hamile olmayan ve isteyenlere de en kısa zamanda kısmet etsin...

kızlar merhaba ben de bozüyük'te oturup esk e gidenlerdendenim ,onvakta sabahattin akyıl'a gidiyordum ama her muayene bizi 5 dakikada salladığı için memnun kalmadım şimdi ümit hastanesine gidiyorum inşaallah memnun kalırım ,memnun kalmazsam devlet hastanesine gideceğim hiç zaman ayırmıyorlar ya paramızla rezil mi olacağız :KK43:

merhabalar bende yazılanları okudum baya kafa karıştırıyor sadece şunu söyliyim ben kızımı onvakta doğurdum sezeryanla 2005 yılında ozaman esk.de tek özel hastaneydi özel odada çokta iyi karşılandım aradan bukadar yıl geçti artık heryer özel hastane oldu esk.de onvak a gittim ama aşırı kalabalık olmuş birde organnakli hastanesi oldugundan o yönü daha agır basmış hastanenin çok yoğun..o yüzden doktoruma gitmedim bu hamileliğimde ümit hastanesi abdurrahman beye gidiyorum tam anlamıyla sebahattin beyin tam tersi bir doktor sebahattinbey çook güleryüzlü sabırla tektek dinleyen ve cvp veren bir doktordu bu tam tersi fazla konuşmaz bişeyi zor sorarsın ama alanında tambir uzman onun doğumundan çıkmış hastasını görünce çok rahatladım ben çıktıgımda karınağrım acımdan kızıma bakamadım bile bundan çıkanlar resmen sırıtarak çıkıyor tabiki yapı meselesi ama bu doktor on numara herkesede tavsiye ediyorum hastanedende çok memnunum...bencede acıbadem hulusi beyi bilmem ama hastane resmen paratuzagı birde insanımız seviyor nerde doğum yaptın acıbademde aaaa hava olcak ya:KK1::KK51:

aslinda hava atma degil de hani acibadem'i en iyisi saniyorlar, en iyi doktorlar orda diye yanilgiya kapiliyorlar ya ( bu tipki cok sik giyinmis birinin illa ki ic giyimin de cok sik olacagi yanilgisi gibi bisey)...benim orda dogum yapanlardan ne eksigim var diye sabit bir fikir giriyor insanlarin icine sanirim:)))

canım ben sezeryan oldum ama ben hastanedeyken 3-4 tane normal doğumda gördüm, doğum yapanlar da memnundular ben çok seviyorum özlem hanımı biraz kısık sesle konuşuyor onun dışında olumsuz bir yanı yok ama sen kendini hangi doktorda iyi hissedeceksen onu seç, ben hamileleğimin başında yaklaşık besş doktora gittim, özlem hanıma içim ısındı güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle

bende çok memnunum şimdilikinşallah da bir sıkıntı olmaz doğumum eylülde:KK5:

Bunun doğruluğu var mı. Yani bana imkansız gibi geliyor. Eşi gelmeden hiçbir dr dikiş atmaz ki göre göre ölüme mi götürecek hastayı. Ayrıca tek başına olmuyor ki doğumda yardımcıları oluyor birisi uyarır yani ki dediğiniz şey alelade bir ihmal değil yapılabilecek birşey değil yani. Peki aile şikayetçi olmadı mı anne hayatını kaybetmiş, bebekte sorunlar var zaten açığa alırlardı o doktoru ve acıbadem gibi bir hastane asla adına leke gelsin istemez elbet böyle birşey dilden dile duyulurdu işine son verilirdi gibi geliyor bana.Ama ben bunu bizzat sorucam.Çünkü üst katımızda oturan komşumuz acıbadem de ameliyat hemşiresi. Çok yoğun çalıştığından görüşemiyoruz ama ben ona Özlem hanımı zaten soracaktım cumaya randevum var bu konuda da ağzını ararım.

ben bu konuyu bis sonraki randevumda özlem hanıma aktarıcam va zaten o bilinçli bir vatandaş olarak gerekli yasal işlemi başlatıcaktır

Bunun doğruluğu var mı. Yani bana imkansız gibi geliyor. Eşi gelmeden hiçbir dr dikiş atmaz ki göre göre ölüme mi götürecek hastayı. Ayrıca tek başına olmuyor ki doğumda yardımcıları oluyor birisi uyarır yani ki dediğiniz şey alelade bir ihmal değil yapılabilecek birşey değil yani. Peki aile şikayetçi olmadı mı anne hayatını kaybetmiş, bebekte sorunlar var zaten açığa alırlardı o doktoru ve acıbadem gibi bir hastane asla adına leke gelsin istemez elbet böyle birşey dilden dile duyulurdu işine son verilirdi gibi geliyor bana.Ama ben bunu bizzat sorucam.Çünkü üst katımızda oturan komşumuz acıbadem de ameliyat hemşiresi. Çok yoğun çalıştığından görüşemiyoruz ama ben ona Özlem hanımı zaten soracaktım cumaya randevum var bu konuda da ağzını ararım.

ben bu konuyu bis sonraki randevumda özlem hanıma aktarıcam va zaten o bilinçli bir vatandaş olarak gerekli yasal işlemi başlatıcaktır

Arkadaslar, acibademde ahmet cantug caliskana giden ya da hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Normal dogum yapmak istiyorum hastanenin yenidogan unitesinin olmasi tercihim ama diger doktorlari hakkinda cok da olumlu seyler yazilmamis.mesela normal giden dogumun sezeryane alinmasi, bazi doktorlarinin soguk davranmasi. Bunar benim icin onemli.yolunda giden birseyi normal gerceklestirmek istiyorum ve de hamile halimle paramla kimsenin suratini cekemem. Ahmet cantug caliskan hastanee yeni gelmis sanirim hic yorum da bulamadim. Dogum sekline yaklasimi ve hastaya tavei nasildir merak ediyorum. Olumlu yonde ise gitmek istiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim, cunku orada yasamiyorum fakat dogum zamani esimin isi nedeniyle orada olucagim acil bilgiye ihtiyacim var. dogum temmuza bekleniyor .

bende aranıza katıldımmmmm..
haftaya ilk doktor ziyaretimi yapacağım..adetten 4 5 gün önce ögrendim ben :) inşallah hepimiz için hakkıkmızda hayırlısı olur..
Acıbadem Hulusi Beye gitimeyi düşnüyorum ya da Ümit Hastanesi Tanser Beye

mereba kızlarr...öncelikle pcosluyum:) ben ankaralıyım kocacım eskişehirli meslegimizden dolayı bilecikte görev yapıyoruz...eskişehirde üç tane kadın dogumcuya gittim ilki acıbademdeki özlem hanımdı sagolsun hiç ilgilenmedi benle pcosluyum dedim muayene etti sende birşey yok dedi ve odaya girmemizle çıkmamız bir oldu zaten kendinide sevmemiştim..sonra sakaryada safiye hanım ve özlem hanıma gittim onlarda benim sorularımı cevaplamadılar ayrıtılı bilgilendirmediler...şimdi karasızım BEBEK istiyorum hangi doktora gitsem pcos konusunda iyi olan doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var..şimdiden teşekkür ederim:)

mereba kızlarr...öncelikle pcosluyum:) ben ankaralıyım kocacım eskişehirli meslegimizden dolayı bilecikte görev yapıyoruz...eskişehirde üç tane kadın dogumcuya gittim ilki acıbademdeki özlem hanımdı sagolsun hiç ilgilenmedi benle pcosluyum dedim muayene etti sende birşey yok dedi ve odaya girmemizle çıkmamız bir oldu zaten kendinide sevmemiştim..sonra sakaryada safiye hanım ve özlem hanıma gittim onlarda benim sorularımı cevaplamadılar ayrıtılı bilgilendirmediler...şimdi karasızım BEBEK istiyorum hangi doktora gitsem pcos konusunda iyi olan doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var..şimdiden teşekkür ederim:)

öncelikle geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bu konu hakkında bilgim yok ama ben Safiye hn. dan memnun kalmıştım.Tabi kişiden kişiye değişiyor.

bende pcosluyum hemde ileri derecede..

özlem hanım 1 senemi yedi boşuna... vr bu sürecin sonunda fazla kistim oldu. artık tüp bebek dışında şansımın olmadığını söyledi... ve ben Prof. dr. Turgay ŞENERe gittim 2. ay hamile kaldım o da bana Öğrencisi Hulusi Beyi önerdi. Hulusi bey de doğum yaptım.
ister prof.a git istersen Hulusi beye. benim şimdi 4 aylık oğlum var

özlem hanım 1 senemi yedi boşuna... vr bu sürecin sonunda fazla kistim oldu. artık tüp bebek dışında şansımın olmadığını söyledi... ve ben Prof. dr. Turgay ŞENERe gittim 2. ay hamile kaldım o da bana Öğrencisi Hulusi Beyi önerdi. Hulusi bey de doğum yaptım.

sonunda Hulusi beyin bi hastasını yakaladım canım ya..Hulusi bey nasıl önerirmisin..

Bende özlem hanımı pek soguk buldum meliha hanıma gittim muayaene bile edemedi şikayetlerime göre ilaç yazdı hamilelik şüphem olabilir demee ragmen ne tahlil yaptı adet olmassan kullan dedi özel hastanede bunu yapması saçma..

Şu an haftaya kontrole gitcem Hulusi beyden nasıl memnun kaldınmı ben bi kere gittim diğerlerine göre daha iyiydi ama ufak bi muayeneydi nasıl oldugunu bilmiyorum..

aklımda hulusi bey var önerirmisin buralı olmadıgım içinde bilmiyorum kimseyi

maşşallah cnm ogluşuna:) teşekkür ederim cnm cevap verdigin için bende aynı senin yaptıgın gibi yapıcam galiba ilk başta turgaya sonra hulusiye insallah iyi olur:)

sonunda i hastasını yakaladım canım ya..Hulusi bey nasıl önerirmisin..

Bende özlem hanımı pek soguk buldum meliha hanıma gittim muayaene bile edemedi şikayetlerime göre ilaç yazdı hamilelik şüphem olabilir demee ragmen ne tahlil yaptı adet olmassan kullan dedi özel hastanede bunu yapması saçma..

Şu an haftaya kontrole gitcem Hulusi beyden nasıl memnun kaldınmı ben bi kere gittim diğerlerine göre daha iyiydi ama ufak bi muayeneydi nasıl oldugunu bilmiyorum..

aklımda hulusi bey var önerirmisin buralı olmadıgım içinde bilmiyorum kimseyi
kesinlikle öneririm acıbademin en iyi dr.u. ve özlem hn sıkıştığında zor doğumlarda hep Hulusi beyi çağırır turgay hoca oraya doğum için onu alır yanına. boş konuşmayan net biridir.hastanede çalışan 3 tane hamile hemşire vardı. onlarda hulusi beyin hastasıydı.için rahat olsun gerçekten süper biri:KK49:

maşşallah cnm ogluşuna:) teşekkür ederim cnm cevap verdigin için bende aynı senin yaptıgın gibi yapıcam galiba ilk başta turgaya sonra hulusiye insallah iyi olur:)
inşallah sende hemen sonuca ulaşırsın.:KK34:

bende aranıza katıldımmmmm..
haftaya ilk doktor ziyaretimi yapacağım..adetten 4 5 gün önce ögrendim ben :) inşallah hepimiz için hakkıkmızda hayırlısı olur..
Acıbadem Hulusi Beye gitimeyi düşnüyorum ya da Ümit Hastanesi Tanser Beye

canım bende Hulusi beye gidiyorum inan süper bir doktor çok dr değiştirmiş biri olarak söylüyorum hepsinin bir açıklatıın bulmuşumdur kadın hastalıkları konusunda hassasız malum. Özleme de gittim ama yok olmadı. Bu dr biraz baştan soğuk gib durabiliyor ama emin ol işini çok iyi yapıyor soru sormaktan çekinme cevaplar zaman içinde daha da ilgilenir. Ben bir aşılama da yaptırdım tutmadı ama çok güzel ve rahat geçti normal muayene gibi. İki ay ara verdin bu reglimde yine yaptırıcam reglimi bekliyorum ve bugün de ordaydım sırt bel ağrılarım vardı ürolog doluymuş oaraya yönlendrdiler rahme baktı enfeksiyon varmı, yumurtalıklarda kist varmı diye bişi yokmuş sonra üroloğun yapması gereken testleri istedi kan idrar verdim sonuçlara baktı birşey yok iyi dedi ki bakmayabilrdi ürolğun işi diyebilirdi ve çok hastası vardı ama kızlar seda hn. geldi deyince tabii soyadımla ağrısı varmış dediler anlattılar hemen gelsin dedi yanii. Tüp bebek merkezi de açılıyor acıbamdemde yazın ve bir tek ona güvenebilirim. Bence gitmelisin ayrıca tıp fakültesindne uzmanlık almış biri herşeyde bilgisi var. :KK34:

erca canım allah razı olsun senden etrafımda her kafadan bi ses çıkıyordu artık en aızndan doktoruma karar verdim.
bir de normal doğum sezeryan yada epidural olmasını tercih edebiliyormusun yoksa doktor illa ne derse o oluyomu..
kusura bakma çok soru soruyorum ama ..

senin doğumun nasıl oldu birde fiyat bilgisi verirmisin bana bu durumda parayı düşünmüyorum hiç ama en azından ne kadar oldugunu bilirsem bana çok iyi olacak

X