- 6 Aralık 2010
- 297
- 5
merhabalar...bende acıbademde hulusi beye gidiyorum..şuan 23 haftalık bebişim.ve bu 3. bebeğim..ilk bebeğimda anadolu h.de teoman beye gitmiştim..tavsiye etmem kesinlikle..neden diye soracak olursa uzun uzun anlatırım sonra..ilk bebeğimi 23 haftalıkken kaybettim acilen normal doğum yapmam gerekiyordu devlet hastanesinde zafer beyle bir tanış sayesinde tanıştım.çok yardımcı oldu mükemmel bir dr. sağolsun.benim dünyam yıkılmışken bana destek oldu iki gün tanıdığı bi hastaya..devlette normal doğum yaptım ama oradaki hemşireler yüzünden ilgisizlik kaba davranışlar ve aşşağılama yüzünden hiç unutamadığım ilk doğum hikayem oldu..rüyalarımdan aklımda çıkmadı hiç...(bir-iki hemşireyi ayrı yere koyabilirm okadar)devlette odalar berbat..mesela ben 9 kişilik bi odada kaldım yanımda sağlıklı doğum bekleyen hamileler vardı ben bebeğini kaybettmek için gece boyunca ağlayan bi hamileydim ve sancılarımı o hamilelerin yanında çektim acımı gördüler üzüldüler onlarında psikolojisi bozuldu...ilgisiz saygısız bikaç hemşire yüzünden 9 kişilk odanın ortasında doğum yaptım ben!!!ben ağlayınca yanıma gelen koşun diye yalvaran anneme bağıran hemşireler vardı..niye panik yapıyormuşuz muş muşş ya ben ellerimde bebeğimi tutuyoken bana kes sesini dediler... ASLA devlet hastanesini önermem..maddi yeretsizliklerden dolayıda tercih edenler olabilir benim önerim mutlaka az kişili bi oda isteyin ve odanızda mutlaka sizin gibi sağlıklı hamişler olsun...
ikinci bebeğim için prof.dr.turgay beye gittim kendisi eskişehirde sorunlu gebeliklerde tek uzman kişi.bizzat şahit oldum onun imzası olmadan hiçbir işlem yapılmıyor...ve detaylı ultrason gibi biçok testte türkiyede belgesi olan sayılı dr.lar listesinde adı var.araştırabilirsiniz.çook bilgili ve tecrübeli öncelikle..neyse ikinci bebeğimin 8.haftada kalbi durdu.turgay bey operasyon için acıbademde hulusi beye gönderdi..başta hiç sevmedim çok soğuk konuşmayan biriydi..hatta turgay beyede bunu belirttim..ama zamanla sohbetimiz arttıkça aslında hulusi beyin gereksiz konuşmayan biri olduğunu çok tecrübeli ve güven veren biri olduğunu anladım.operasyonu hulusi bey yaptı.aradan aylar geçti ve bir gün benim adet kanamam aşırıdan da fazla oldu battım paçalarımdan aktı tabiri az gelir.turgay beyi aradım ulaşamadım hulusi beyi aradım telefonumu adımla karşıladı..hemen hastaneye gel dedi ve ben korkudan titrerken öyle rahatlattıki..basit bi operasynla tekrar rahim temizlendi...ve son iki senedir hem turgay beye hem hulusibeye gidiyordum..bugün turgay beyin de yönlendirmesi ile 23.haftada ayrıntılı ultrasonumuzun ardından artık hulusi beyle yolumuza devam edeceğiz..nasipse doğumumuzu ona yaptıracağız...size tavsiyen maddi durumunuz yeterli ise sakın paranızı esirgemeyin güzel anılarınız olsun..acıbadem bu konuda bir numara kesinlikle para tuzağı felan değil...
canım bende Hulusi beye gidiyorum.teomana bende gitti Doğuştaydı kaç sene önce özel poliklinikte ama doğum devlette oluyordu o yüzden bıraktım ilerisi için sonra Anadoluya geçince gittim çok ukala biri işinde iyidir muhakakak ama sorduğuna cevap alamıyorsun ve azarlanıyorsun bir de. Özleme de gittim acıbamdem de ama yok olmadı. Acıbademi beğendiğim için Hulusiyi deneyeyim dedim evet başta soğuk, muayene ederkenb bile konuşmuyor anlatmıyor ama ilk defa ben bir doktoru sorularımla boğmuyorum çünkü çok güveniyorum işini iyi yaptığını biliyorum. Muayeneden sonra sormak istediğim birşey var mı diye soruyor, birşey sorarsam anlatıyor ama azarlamadan kapıya kadar geçiriyor muayenelerde çok rahatım ve c.tesi günü aşılamam yapıldı ve çok güzel geçti zaten dr güvendiğim için rahattım. Benim rahmim arkaya dönük olmasına rağmen ve normalden zorlu olmasına rağmen asla bana bunu belli etmedi, tek bir söz demedi işlem sırasında bende ferahladım normal olan acılar duydum çok hafif. Ben fazla birşey hissetmedim dediğimde ne güzel dedi ama kendi bile şaşırmış gibiydi ama dr güvenince insan rahat bırakıyor kendini ve herşey sorunsuz oluyor ben daha ilk gittim çıktım ben bu doktorda gebe kalıcam doğmumu bu dr yapıcak dedim inş. gerçek olur. Allah size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende hulusi beye gidiyorum daha çok yeni başladım aslında. evet dediğiniz gibi biraz soguk duruyo ve gereksiz konuşmayı sevmiyo heralde bakalım ileriki zamanlarda nasıl olacak. sizin varmı hiç ona doğum yaptıran anıdıklarınız