Canım ben ekim ortası gibi çekildim yeni sayılır yani. Hiiç korkacak birşey yok eğer 1 senedir deneyip sonuç alamadıysanız tedaviye başlamdan önce rahim filmi çekilmeli tüpler tıkalıysa zaten direk tüp bebek aşılama da olmuyor o yüzden çekiyorlar. Benim dr Hulusi beydi ama dr farketmez yapılan işlem aynı bak sana anlatayım bende yaptırmadan önce çok baktım ayrıntılı pek göremedim sana anlatayım sen rahatla. Rahim filminin reglin biter bitmez yumurtlama başlamadan çekilmesi gerekiyor genelde 8-10. günlerinde çekiyorlar. Reglinin 2. günü gidiyorsun muayene ediyor etmeyebilir de sana gün veriyor muhtemel regl bitme tarihine göre. O gün gidiyorsun zaten anestezi ile yapıyorlar yani sen normal istesen bile yapmazlar orada prosedür böyle çok ısrarla anestezi istemeyenlere yapıyorlarmış ama nadirmiş neyse kadın doğum katına çıkıp bekliyorsun yanında biri mutlaka olsun ama. Son hiç dr görmeden bir kız geliyor elinde aletler daha poşetinde seni aşağı indiriyor röntgen odasının önünde yanında olan kişiyi kapıda bırakıyorsun bu arada takı, tel toka saat vs çıkaruyorsun ya hiç takma ya yanındakine ver. Sonra odaya giriyorsun uzun bir masa var ucunda röntgen cihazı. Kabine giriyorsun burada altını tamamen çıkarıyorsun üstün kalıyor ama sütyen çıkıyor oda soğuk üst tarafın kalsın o yüzden. Bu arada kız baya sorular soruyor anestezi alacağın için. Yaşın kilon falan filan. Sonra masaya oturuyorsun bir kız geliyor şefiyle gelmişti bana damar yolu açıyor merak etme pek acımıyor ve duyacağın tek acı da o zaten. Sonra uzanıyorsun masaya oksijen maskesi takıyorlar ama hiç rahatsız edici değil hata çok rahatlatıyor bir parmağna da plastik birşey tuttuyorlar kalp atışlarına bakıyorlar ki fazla heyecan var mı diye ben baya dr bekledim 20 dk kadar. Sonra anestezist geliyor kilonu soruyor o arada açılan damar yolunun iğnesini üzerinden ilacı enjekte ediyor sonra ayaklarını yukarı kaldırıp bağlıyorlar çünkü uyurken düşerler. Dr geliyor falan. O arada işte ne olduğunu anlamadan gidiyorsun hiç öyle yavaş yavaş uyuma yok ben uyandım kız yanımdaydı herkes gitmişti. Kız iyi misin dedi iyiym dedim ama işlem yapılmadı daha bekliyorum sanıyorum o kadar yanii. Kız işlem bitti dedi hadi canım ben bekliyorum daha dedim bak ayakların aşağıda masken yok dedi. İnanamadım. Kızla baya muhabbet ettik sedye gelmek bilmedi ha bu arada alttan ilaç geri geliyr beni uyardılar zaten işlemden önce, bişiler gelecek uyanınca korkma dediler. Dedim birşeyler akıyor ilaç geri geliyor dedi. Sedye geldi müşade odasına götürüldüm buraya yanındaki kişide gelebiliyor. 1.5 saat kalıyorsun yarım saatte bir orada göreevli tansiyon ölçüyor kalp atışına bakıyor 1.5 saat sonra önlükle lavaboya gittim temizlendim gyindim dr odasına çıktık kızdan bilgi almıştım zaten çatlardım zaten kız iyi ama daha detay diyemem dedi dr güzel haberi verdi hiçbir sorun yokmuş o an kendini çok iyi hissediyosun ama arabaya bindiğimde ben baya sersem oldum baş ağrısı uyku isteği falan o akşam hep kafam düştü uyudum ertesi günü işe gittim sersem gibi yinr baş ağrısı uyku sen çalışmıyorsan daha rahat olursun öğlene toparlanırsın. 2. günü hiçbirşey kalmıyor işte bu kadar.
canim sen bu yazdiklarini hastanenin sahibi herkimler ise onlara da gondersene...senden sonra gideceklere cok buyuk bir iyiligin, insanligin dokunmus olur...erhabalar ben 08.09.2012 de eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yaptım asla ama asla tavsiye etmiyorum ..neden mi?
1)özellikle dogumhaneden sorumlu hemşire emine hanımdan dogum sancısı esnasından azar işitebılırsınız
2)dogum hanenden odaya çıkmak için 3.5 saat yogun bakımda boş oda bulunmadıgı için bekleyebılırsınız
3)çoçugunuz erkek oldugu halde cınsıyetı dogum evraklarına kız dıye yazılabılır.
4)faturanız yanlış kesılebılır yada başkasının faturası sıze verılebılır ve bunu farkettıgınız de duzeltmek için gıttıgınızde tekrardan bır fatura kesılerek fazla ucret sızden alınabılır...
5)çoçugunuzun işitme testi yapılmadan hastaneden taburcu edilebilirsiniz
6)2 kişilik daracık odalarda hıjyenden yoksun bır gun gecırebılırsınız...ve butun bunlara ragmen ovunerek gınde 150 dogum yaptıtırdılarını devlet hastanesınden sonra en çok tercıh edılen hastane olduklarını savunabılırler .. evet haklılarda devlet hastanesınden bır farkları yok.. ayrıca devlet hastanesı çok çok ıyı en azından ınsanca muamele goruyorsun oysakı özel ümit hastanesınde paranla resmen rezil oluyorsun ben yaşadıklarımı kısaca yazdım dun detaylı bir msj gondermıştım yaşadıklarıma daır fakat sayfada yayınlanmamış ben yazmaya devam edecem çunku başka anne adayları benım yaşadıgım sıkıntıları yaşasınlar ıstemıyorum .. tüm anne adaylarına saglıklı dogumlar dılıyorum ..
mrb ben Bilecikte oturuyorum ama gebeliğimin ilk aylarından itibaren ACIBADEM e geliyorum.dr um hulusi bey..çok memnunum..doğum fiyatları biraz maliyetli olsada doğumu acıbadem de yapıcam kısmetse..bu arada 19 haftalık gebeyim.kızımız olacakmış..
ta Bilecikten Hulusi beye geliyorsun demek. Bende Hulusi beye gidiyorum çok sakin bir dr gereksiz konuşmuyor önceleri konuşsun anlatsın isterdim gittiğim doktorlar ama bundan öyle birşey beklemiyorum işini iyi yaptığını hissediyorum çok güveniyorum. Aşılama olucam ben Allah izin verirse bugün gidicem cuma gününe olacak belki de. Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
çok teşekkür ederim.Allah sanada nasip etsin cnm.buradakilerin çoğu sağlık problemleri için eskişehire gidiyo zaten.konu bebiş olunca bizde yolu hiçe sayıyıorz napalım..en azından doktorlara ve hastaneye güvenimiz var bnm içinde iyi oluyo hem burada alışveriş yapacak doğru düzgün bi bebek mağazası bile yok.gitmişkende alışveriş yapmş oluyoruz.b arada doktorumuz baştan soğuk gelmişti bize ama gerçkten iyi bi dr..
çok teşekkür ederim.Allah sanada nasip etsin cnm.buradakilerin çoğu sağlık problemleri için eskişehire gidiyo zaten.konu bebiş olunca bizde yolu hiçe sayıyıorz napalım..en azından doktorlara ve hastaneye güvenimiz var bnm içinde iyi oluyo hem burada alışveriş yapacak doğru düzgün bi bebek mağazası bile yok.gitmişkende alışveriş yapmş oluyoruz.b arada doktorumuz baştan soğuk gelmişti bize ama gerçkten iyi bi dr..
erhabalar ben 08.09.2012 de eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yaptım asla ama asla tavsiye etmiyorum ..neden mi?
1)özellikle dogumhaneden sorumlu hemşire emine hanımdan dogum sancısı esnasından azar işitebılırsınız
2)dogum hanenden odaya çıkmak için 3.5 saat yogun bakımda boş oda bulunmadıgı için bekleyebılırsınız
3)çoçugunuz erkek oldugu halde cınsıyetı dogum evraklarına kız dıye yazılabılır.
4)faturanız yanlış kesılebılır yada başkasının faturası sıze verılebılır ve bunu farkettıgınız de duzeltmek için gıttıgınızde tekrardan bır fatura kesılerek fazla ucret sızden alınabılır...
6)2 kişilik daracık odalarda hıjyenden yoksun bır gun gecırebılırsınız...ve butun bunlara ragmen ovunerek gınde 150 dogum yaptıtırdılarını devlet hastanesınden sonra en çok tercıh edılen hastane olduklarını savunabılırler .. evet haklılarda devlet hastanesınden bır farkları yok.. ayrıca devlet hastanesı çok çok ıyı en azından ınsanca muamele goruyorsun oysakı özel ümit hastanesınde paranla resmen rezil oluyorsun ben yaşadıklarımı kısaca yazdım dun detaylı bir msj gondermıştım yaşadıklarıma daır fakat sayfada yayınlanmamış ben yazmaya devam edecem çunku başka anne adayları benım yaşadıgım sıkıntıları yaşasınlar ıstemıyorum .. tüm anne adaylarına saglıklı dogumlar dılıyorum ..
erhabalar ben 08.09.2012 de eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yaptım asla ama asla tavsiye etmiyorum ..neden mi?