Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

mrb ordamısnız msjımı aldınız mı acaba

erhabalar ben 08.09.2012 de eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yaptım asla ama asla tavsiye etmiyorum ..neden mi?
1)özellikle dogumhaneden sorumlu hemşire emine hanımdan dogum sancısı esnasından azar işitebılırsınız
2)dogum hanenden odaya çıkmak için 3.5 saat yogun bakımda boş oda bulunmadıgı için bekleyebılırsınız
3)çoçugunuz erkek oldugu halde cınsıyetı dogum evraklarına kız dıye yazılabılır.
4)faturanız yanlış kesılebılır yada başkasının faturası sıze verılebılır ve bunu farkettıgınız de duzeltmek için gıttıgınızde tekrardan bır fatura kesılerek fazla ucret sızden alınabılır...
5)çoçugunuzun işitme testi yapılmadan hastaneden taburcu edilebilirsiniz
6)2 kişilik daracık odalarda hıjyenden yoksun bır gun gecırebılırsınız...ve butun bunlara ragmen ovunerek gınde 150 dogum yaptıtırdılarını devlet hastanesınden sonra en çok tercıh edılen hastane olduklarını savunabılırler .. evet haklılarda devlet hastanesınden bır farkları yok.. ayrıca devlet hastanesı çok çok ıyı en azından ınsanca muamele goruyorsun oysakı özel ümit hastanesınde paranla resmen rezil oluyorsun ben yaşadıklarımı kısaca yazdım dun detaylı bir msj gondermıştım yaşadıklarıma daır fakat sayfada yayınlanmamış ben yazmaya devam edecem çunku başka anne adayları benım yaşadıgım sıkıntıları yaşasınlar ıstemıyorum .. tüm anne adaylarına saglıklı dogumlar dılıyorum ..

canim sen bu yazdiklarini hastanenin sahibi herkimler ise onlara da gondersene...senden sonra gideceklere cok buyuk bir iyiligin, insanligin dokunmus olur...

merhabalar ben 08.09.2012 de eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yaptım asla ama asla tavsiye etmiyorum ..neden mi?
1)özellikle dogumhaneden sorumlu hemşire emine hanımdan dogum sancısı esnasından azar işitebılırsınız
2)dogum hanenden odaya çıkmak için 3.5 saat yogun bakımda boş oda bulunmadıgı için bekleyebılırsınız
3)çoçugunuz erkek oldugu halde cınsıyetı dogum evraklarına kız dıye yazılabılır.
4)faturanız yanlış kesılebılır yada başkasının faturası sıze verılebılır ve bunu farkettıgınız de duzeltmek için gıttıgınızde tekrardan bır fatura kesılerek fazla ucret sızden alınabılır...
5)çoçugunuzun işitme testi yapılmadan hastaneden taburcu edilebilirsiniz
6)2 kişilik daracık odalarda hıjyenden yoksun bır gun gecırebılırsınız...ve butun bunlara ragmen ovunerek gınde 150 dogum yaptırdılarını devlet hastanesınden sonra en çok tercıh edılen hastane olduklarını savunabılırler .. evet haklılarda devlet hastanesınden bır farkları yok.. ayrıca devlet hastanesı çok çok ıyı en azından ınsanca muamele goruyorsun oysakı özel ümit hastanesınde paranla resmen rezil oluyorsun ben yaşadıklarımı kısaca yazdım dun detaylı bir msj gondermıştım yaşadıklarıma daır fakat sayfada yayınlanmamış ben yazmaya devam edecem çunku başka anne adayları benım yaşadıgım sıkıntıları yaşasınlar ıstemıyorum .. tüm anne adaylarına saglıklı dogumlar dılıyorum ..bunların hepsini ben yaşadım umarım sizler yaşamzsınız şikayetimi başta başbakanlıgın sıtesı olmak uzere bır çok bırıme yaptım elımde butun belgeler mevcut ..hatta özel ümit hastanesine yazılı bir şikayette bulundum ama aldıgım cvp 3 .4 satırdan ıbaretti ve duyarsızlıkları beni dahada üzdü ..ben hakkımı sonuna kadar arayacak sesımıde bir çok sıtede duyuracagım kı başka anne adayları benım yaşadıklarımı yaşamasın ..

arkadaşlar merhaba....
ben bu başlık çok güzel bilgiler edinip endişelerimden kurtuldum,hatta haziran ayında tedavisiz hamile kaldığımı müjdelemiştim,sonra yok oldum:-(
gerçekten de yok olmak istedim,hayal kurarak kavuşulan mutluluklar insanın ayaklarını yerden kesiyormuş... temmuz ayında kontrole gittiğimizde bebeğimizin kalp atışlarının durduğunu öğrendik,dünyam başıma yıkıldı,yaşarken öldüm,yüreğim yandı,çok bağlanmıştım:-(
zor günler geçirdim ama şükürler olsun ki tekrar hamileyim,ama endişelerim hep peşimde,ya bişey olursa...
umarım sağlıkla kavuşurum bebeğime,kimseye böyle bi sınav yaşatmasın Allah.
paylaşımlarımızın devamı dileğiyle...
bu arada acıbadem de Özlem hanıma gidiyorum

Ben bebek dusunuyorum bi kontrol olayim diye acibademde ozlem hanima gittim. Tiroidim varmis asla hamile kalamazsin kalsan da beegin zeka ozurlu olur hemen dahiliyeye git dedi.. Omrumde o kadar uzudugum bi an yoktur.. Cok abartti. O sekilde soylememeliydi. Gunlerce agladim ben.. Devlet hstanesine dahiliyeye gittim doktor dedi ki o bayan doktor doktorlugu biraksin ya olur mu oyle sey dedi. Nitekim de 2 aylik tiroid tedavimden sonra hamile kaldim. Şimdi dewlet hstanesinde nigar hanıma gidiyorum tepebasi semt polikliniginde. Ve çok çok memnunum. İnsan gibi davraniyo en azindan. Kafamdaki tum sorulari cevapliyo.. Dinliyo en azindan. Rahatca sorabiliyorum herseyi cekinmeden.. hic dewlet hstanesi gibi degil ozel gibi.. Dogumu da devlette yapicam ben.

mrb ben Bilecikte oturuyorum ama gebeliğimin ilk aylarından itibaren ACIBADEM e geliyorum.dr um hulusi bey..çok memnunum..doğum fiyatları biraz maliyetli olsada doğumu acıbadem de yapıcam kısmetse..bu arada 19 haftalık gebeyim.kızımız olacakmış..

ta Bilecikten Hulusi beye geliyorsun demek. Bende Hulusi beye gidiyorum çok sakin bir dr gereksiz konuşmuyor önceleri konuşsun anlatsın isterdim gittiğim doktorlar ama bundan öyle birşey beklemiyorum işini iyi yaptığını hissediyorum çok güveniyorum. Aşılama olucam ben Allah izin verirse bugün gidicem cuma gününe olacak belki de. Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

çok teşekkür ederim.Allah sanada nasip etsin cnm.buradakilerin çoğu sağlık problemleri için eskişehire gidiyo zaten.konu bebiş olunca bizde yolu hiçe sayıyıorz napalım..en azından doktorlara ve hastaneye güvenimiz var bnm içinde iyi oluyo hem burada alışveriş yapacak doğru düzgün bi bebek mağazası bile yok.gitmişkende alışveriş yapmş oluyoruz.b arada doktorumuz baştan soğuk gelmişti bize ama gerçkten iyi bi dr..

eevt öyle soğuk gibi muayene ederken de fazla konuşmuyor mesela devam iğnelere şu gün gel diyor falan bir de soracak sorunuz var mı diyor bu kadar işte ama yine de güven veriyor zaten bizim bilmemize gerek yok dr ne yapacağını bilsin yeter. Ama insan merak ediyor.

bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim canım bende 2012 nisan annesiyim :) yazdıklarını görünce geçen sene aklıma geldi bizde cinsiyeti yeni öğrenmiştik ne heyecanlı bi süreçti bi an yeniden yaşadım onları acıbademde doğum yaptım bende doktorum hulusi beydi doğum için çok yardımcı oldu sessiz,sakin ama işini iyi yapan bi doktor ben çok memnun kaldım ve iyi bi doğum oldu.sende kolaylıkla sağlıkla kavuş bebeğine inşşş canım.

hay allah razı olsun canım bende onvak hastanesine gidiyorum ama içim hep ümite gitmek istiyodu okuyunca içim rahatladı onvağa devam:)))

03.01.2011 de doğum yaptım. ümit hastanesi ilk açıldığından beridir hatta ümit polikliniğine de gittim.doktorum abdurrahman akçay.oğlum şuanda 2 yaşında.bebeğim tüp bebek oldu.eskişehirde gitmediğim hastane ve dr kalmadı.(acıbadem hariç o zaman daha açılmamıştı çünkü) tüp bebek uygulamasında ve 1 aşılama uyguladığında ve doğumda doktorumundan ve hastaneden memnuniyetimi anlatmam mümkün değil.başımdan sadece 1 doğum geçmedi benim.1,5-2 yıl aşındırdım hastanenin yolunu 2-3 güne bir.hiç bir zamanda bir buruklukla ayrılmadım oradan.aslında sana cevap yazmayacaktım ama yazını bir çok topikte gördüm.bütün bunların bir kişinin başına gelmiş olmasıda ilginç.BEN TAM TERSİNE ŞİDDETLE DR.UMU VE HASTANEYİ ÖNERİYORUM...

arkadaşlar lütfen yardım... ben de fatih öğüç'e gidiyorum acıbadem'e. herkes çok iyi bir dr olduğunu söylüyor, gerçekten de güleryüzlü falan ama toplam muayeneleri 5 dk bile sürmüyor. şimdiye kadar en tansiyonum ölçüldü, ne de idrar tahlilim yapıldı. siz de benzer şeyler yaşadınız mı? bir de benim hamileliğim normal yolla gerçekleşti, tüp beebk aşılama falan değil, belki de o yüzden çok sallamıyor gibi hissettim. sizde durumlar nasıl? sizce doktorumu değiştirmeli miyim?

Canım Fatih beyi tanımam ama ben hakkında çoğu zaman olumsuz eleştiriler duyduğum için tercih etmedim. Ama herkesin ortak fikri çok güler yüzlü oluşu. Sen bilirsin tabi ama biraz daha araştır bence

Herkese selam Eskişehirli Hamişler Bende Bilecikte oturuyorum ve hamilelik düşünüyorum handi doktora gitsem:44:

merabalar.. Bende sakarya hastanesinde safiye ergine gidiyorum..safiye erginin nasıl doğum yaptırdığına dair bilgisi olan var mı...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…