Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:

amin inşallah yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin.

özlem hanıma normal doğum yapan yok mu acıb... de?

ben özlem hanımda norml doğum yaptım. biraz şanslıydım sanırım. suni sancıya cvp veren bir vücudum olduğu için çok çok şanslıyım. çünkü çoğu hamile 1 cm açıklıkta olsa suni sancıyla doğurtulmaya çalışılıyor. herkesin açıklığı devam etmiyor ve direk sezaryene gidiyor. ben derim ki eğer özlem hanımda normal doğum yapacaksanız kesinlikle sancınız başlamadan açıklığınız var denirse yatış yapmayın. kendi sancınızı bekleyin. ayrıca 6 cm açıklıktan sonra hemşireler 1 saatte kontrol ediyor, siz siz olun 20 dk da bir düğmeye basın kontrol ettirin. ben az daha odada doğuruyordum. birden açılmış hemşireler gelip kontrol edesiye odada doğuracaktım.

tamam çok teşekkür ederim, aslında sancıyı biraz evde çekip gitmek istiyorum ama şartlar nasıl olur bilemiyorum. normal olsun çok istiyorum, korkuyorumda. hayırlısı

arkadaşlar dün onvak hastanesinde sebahattin akyıla randevumuz vardı eşimle gittik doktor bizi ayakta karşıladı güzel muyenin ardımdan herşeyi anlattı benim soru sormama gerek bile kalmadı numarasını verdi gece gündüz arayabilirsin diye yanındaki hemşireside çok ilgili güleryüzlü insanlar tavsiye eederim

canım sen kaç haftalık oldun?doğum ne zaman görünüyor?

ümit hastanesine giden kimse yok mu acaba????

Merhaba arkadaşalar benim arkadaiım daha yeni hamile olduğunu öğrendi acıbademde hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Eskişehirli kızlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım.Acıbadem'de Fatih bey'e gidiyorum;ilgili güler yüzlü iyi bir doktor ama çok kalabalık

ben de fatih bey'e gitmeyi planlıyorum, tavsiye ediyor musunuz? genel olarak fatih bey'de normal dogum yapan ya da yapmayı düşünen var mı? bir de ilk muayenede neler yapılıyor? vajinal ultrasona giriliyormu? yardımcı olursanız sevinirim...

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Fatih beyi tavsiye ederim,ben normal düşünüyorum daha önce normal doğumlara girdiğini biliyorum.. ilk muayene vajinal ultrasonla yapılıyor kese ve kalp daha iyi görülebilmesi için.. ilk kontrolüne 6. haftanda gitmeni tavsiye ederim hem keseyi hem kalp atışını görmüş olursun böylece..

Merhaba arkadaşalar benim arkadaiım daha yeni hamile olduğunu öğrendi acıbademde hangi doktoru tavsiye edersiniz?

canım Fatih bey iyi bir doktor fakat çok yoğun ben randevu almak istediğimde 1 ay sonrasına verebileceklerini söylemişlerdi ara randevu veriyorlar ama ne kadar beklersin belli olmaz diyorlar bende Hulusi beye gidiyorum memnunum kendisinde hem çok yoğun değil hem ilgili bilgilendiriyor başta soğuk gibi geliyor ama öyle değil gayet alakalı biz eşimle çok memnun kaldık rahim filmi çektirdim aşılamaya başlıcaz kısmet olursa. Çıkarken ayağa kalkıp kapıda uğurluyor bizi.

mrb sizin rahatsızlıgınız bnde de var bnm de sag yumurtalıgım da yumurtlama düzensizligi var fatıh beye gttım 3 ay klomen ve çatlatma ignesi kullandım ilk ay kımyasal gebelık gecırdım snrasında gebe kalamadım daha sonra doktorum fatıh bey rahım flimi istedı bn ise çok korkuyorum siz rahım flımı çekıldınız mi tedavi sürecinde soru birde doktorum ciddi bsey olmadıgını söyledı ama kafam karmakarışık yardımcı olrsanız cok sevınırım

cnm mrb bnm de senın gıbı rahatsızlıgım bnm sag yumurtalıgım da yumurtlama düzensizligi bn fatıh beye gttım bna 3 kere klomen ve çatlatma ignesi uyguladı ilkinde gebe kaldım ama kımyasaldı 2 ve 3 de kalamadım snrada rahım flımı ıstedı bnde korktum çekınmedım bna cok cıddı bsey degıl dedı dr esımın de normal herseyı snra nasıl gebe kaldın sen ve hangı dr gttın yarımcı olrsan sevınırım

Canım ben ekim ortası gibi çekildim yeni sayılır yani. Hiiç korkacak birşey yok eğer 1 senedir deneyip sonuç alamadıysanız tedaviye başlamdan önce rahim filmi çekilmeli tüpler tıkalıysa zaten direk tüp bebek aşılama da olmuyor o yüzden çekiyorlar. Benim dr Hulusi beydi ama dr farketmez yapılan işlem aynı bak sana anlatayım bende yaptırmadan önce çok baktım ayrıntılı pek göremedim sana anlatayım sen rahatla. Rahim filminin reglin biter bitmez yumurtlama başlamadan çekilmesi gerekiyor genelde 8-10. günlerinde çekiyorlar. Reglinin 2. günü gidiyorsun muayene ediyor etmeyebilir de sana gün veriyor muhtemel regl bitme tarihine göre. O gün gidiyorsun zaten anestezi ile yapıyorlar yani sen normal istesen bile yapmazlar orada prosedür böyle çok ısrarla anestezi istemeyenlere yapıyorlarmış ama nadirmiş neyse kadın doğum katına çıkıp bekliyorsun yanında biri mutlaka olsun ama. Son hiç dr görmeden bir kız geliyor elinde aletler daha poşetinde seni aşağı indiriyor röntgen odasının önünde yanında olan kişiyi kapıda bırakıyorsun bu arada takı, tel toka saat vs çıkaruyorsun ya hiç takma ya yanındakine ver. Sonra odaya giriyorsun uzun bir masa var ucunda röntgen cihazı. Kabine giriyorsun burada altını tamamen çıkarıyorsun üstün kalıyor ama sütyen çıkıyor oda soğuk üst tarafın kalsın o yüzden. Bu arada kız baya sorular soruyor anestezi alacağın için. Yaşın kilon falan filan. Sonra masaya oturuyorsun bir kız geliyor şefiyle gelmişti bana damar yolu açıyor merak etme pek acımıyor ve duyacağın tek acı da o zaten. Sonra uzanıyorsun masaya oksijen maskesi takıyorlar ama hiç rahatsız edici değil hata çok rahatlatıyor bir parmağna da plastik birşey tuttuyorlar kalp atışlarına bakıyorlar ki fazla heyecan var mı diye ben baya dr bekledim 20 dk kadar. Sonra anestezist geliyor kilonu soruyor o arada açılan damar yolunun iğnesini üzerinden ilacı enjekte ediyor sonra ayaklarını yukarı kaldırıp bağlıyorlar çünkü uyurken düşerler. Dr geliyor falan. O arada işte ne olduğunu anlamadan gidiyorsun hiç öyle yavaş yavaş uyuma yok ben uyandım kız yanımdaydı herkes gitmişti. Kız iyi misin dedi iyiym dedim ama işlem yapılmadı daha bekliyorum sanıyorum o kadar yanii. Kız işlem bitti dedi hadi canım ben bekliyorum daha dedim bak ayakların aşağıda masken yok dedi. İnanamadım. Kızla baya muhabbet ettik sedye gelmek bilmedi ha bu arada alttan ilaç geri geliyr beni uyardılar zaten işlemden önce, bişiler gelecek uyanınca korkma dediler. Dedim birşeyler akıyor ilaç geri geliyor dedi. Sedye geldi müşade odasına götürüldüm buraya yanındaki kişide gelebiliyor. 1.5 saat kalıyorsun yarım saatte bir orada göreevli tansiyon ölçüyor kalp atışına bakıyor 1.5 saat sonra önlükle lavaboya gittim temizlendim gyindim dr odasına çıktık kızdan bilgi almıştım zaten çatlardım zaten kız iyi ama daha detay diyemem dedi dr güzel haberi verdi hiçbir sorun yokmuş o an kendini çok iyi hissediyosun ama arabaya bindiğimde ben baya sersem oldum baş ağrısı uyku isteği falan o akşam hep kafam düştü uyudum ertesi günü işe gittim sersem gibi yinr baş ağrısı uyku sen çalışmıyorsan daha rahat olursun öğlene toparlanırsın. 2. günü hiçbirşey kalmıyor işte bu kadar.

Canım ben ekim ortası gibi çekildim yeni sayılır yani. Hiiç korkacak birşey yok eğer 1 senedir deneyip sonuç alamadıysanız tedaviye başlamdan önce rahim filmi çekilmeli tüpler tıkalıysa zaten direk tüp bebek aşılama da olmuyor o yüzden çekiyorlar. Benim dr Hulusi beydi ama dr farketmez yapılan işlem aynı bak sana anlatayım bende yaptırmadan önce çok baktım ayrıntılı pek göremedim sana anlatayım sen rahatla. Rahim filminin reglin biter bitmez yumurtlama başlamadan çekilmesi gerekiyor genelde 8-10. günlerinde çekiyorlar. Reglinin 2. günü gidiyorsun muayene ediyor etmeyebilir de sana gün veriyor muhtemel regl bitme tarihine göre. O gün gidiyorsun zaten anestezi ile yapıyorlar yani sen normal istesen bile yapmazlar orada prosedür böyle çok ısrarla anestezi istemeyenlere yapıyorlarmış ama nadirmiş neyse kadın doğum katına çıkıp bekliyorsun yanında biri mutlaka olsun ama. Son hiç dr görmeden bir kız geliyor elinde aletler daha poşetinde seni aşağı indiriyor röntgen odasının önünde yanında olan kişiyi kapıda bırakıyorsun bu arada takı, tel toka saat vs çıkaruyorsun ya hiç takma ya yanındakine ver. Sonra odaya giriyorsun uzun bir masa var ucunda röntgen cihazı. Kabine giriyorsun burada altını tamamen çıkarıyorsun üstün kalıyor ama sütyen çıkıyor oda soğuk üst tarafın kalsın o yüzden. Bu arada kız baya sorular soruyor anestezi alacağın için. Yaşın kilon falan filan. Sonra masaya oturuyorsun bir kız geliyor şefiyle gelmişti bana damar yolu açıyor merak etme pek acımıyor ve duyacağın tek acı da o zaten. Sonra uzanıyorsun masaya oksijen maskesi takıyorlar ama hiç rahatsız edici değil hata çok rahatlatıyor bir parmağna da plastik birşey tuttuyorlar kalp atışlarına bakıyorlar ki fazla heyecan var mı diye ben baya dr bekledim 20 dk kadar. Sonra anestezist geliyor kilonu soruyor o arada açılan damar yolunun iğnesini üzerinden ilacı enjekte ediyor sonra ayaklarını yukarı kaldırıp bağlıyorlar çünkü uyurken düşerler. Dr geliyor falan. O arada işte ne olduğunu anlamadan gidiyorsun hiç öyle yavaş yavaş uyuma yok ben uyandım kız yanımdaydı herkes gitmişti. Kız iyi misin dedi iyiym dedim ama işlem yapılmadı daha bekliyorum sanıyorum o kadar yanii. Kız işlem bitti dedi hadi canım ben bekliyorum daha dedim bak ayakların aşağıda masken yok dedi. İnanamadım. Kızla baya muhabbet ettik sedye gelmek bilmedi ha bu arada alttan ilaç geri geliyr beni uyardılar zaten işlemden önce, bişiler gelecek uyanınca korkma dediler. Dedim birşeyler akıyor ilaç geri geliyor dedi. Sedye geldi müşade odasına götürüldüm buraya yanındaki kişide gelebiliyor. 1.5 saat kalıyorsun yarım saatte bir orada göreevli tansiyon ölçüyor kalp atışına bakıyor 1.5 saat sonra önlükle lavaboya gittim temizlendim gyindim dr odasına çıktık kızdan bilgi almıştım zaten çatlardım zaten kız iyi ama daha detay diyemem dedi dr güzel haberi verdi hiçbir sorun yokmuş o an kendini çok iyi hissediyosun ama arabaya bindiğimde ben baya sersem oldum baş ağrısı uyku isteği falan o akşam hep kafam düştü uyudum ertesi günü işe gittim sersem gibi yinr baş ağrısı uyku sen çalışmıyorsan daha rahat olursun öğlene toparlanırsın. 2. günü hiçbirşey kalmıyor işte bu kadar.

çok tsk edrım açıklaman için braz olsun rahatladım ve kendıme güvenım geldı Allah razı olsun senden ama kendı kendıme dyorum tüplerim kapalı olsa ilk klomen ve çatlama ignesınden snra kımyasal gebelık gecırmezdım degıl mı dr sordum aynı şeyi tüplerim kapalı olsa kımyasal da gebe kalamazdım demi dedim dr evt kalamazdın dedı ama yinede rahım flımı şart dedi şimdi dr degıştirdım nasıp olrsa yarın metin acu ya gidicem bi dr da kalmak istemıyorum egr metın beyde aynı şeyi söylerse mecbur çektiricem sen hamilemısın şimdi peki yoksa tedavı mı göruyosun

kusura bakma ama seninle ya msnde yada facede görüşmemiz mümkün mü bna adresını verebılırmısın bnı en ıyı sen anlarsın yardımcı olrsan sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…