Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

inş canım hayırlısıyla kucağına alırsın sende.. Hulusi bey çok sakin, gereksiz olan hiçbirşeyi yaptırmıyor acaba niye bunu yaptırmadı bunu sölemedi diye dşünme aklında kalan herşeyide sor zaten her an ulaşabiliyorsun. Doğumda 1000tl verdik biz herhangi bir paket istemedim zaten gerek de yok

hafta sonu randevum vardı acıbadem de fiyatları aldım.normal doğum 1000, sezeryan 1500 tl bunlara ek olarak doğum paketleri var bir de standart paket +600 vip paket +1000 tl imiş. orada standart ve vip paketin neler içerdiğini gösteren broşür var orda yazıyor herşey.yalnız ben hiç bir paket almazsak sadece doğum neyi içeriyor onu bulamadım.hangi hizmeti veriyolar doğumda paket almayanlar bilgilendirirse çok iyi olur.

acıbademde özlem hanıma normal doğum yapan var mı arkadaşlar?? yada ümüt hastanesinde gülbin hanıma normal doğum yapan?

srrbkl hayırlı olsun bebişin ne mutlu çok sevindim sagsalim olmasına doğumunun.

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallahh.. Ben Özlem hanıma gittim şubatta ancak bana doğum kontrol hapı verdi sen pcosun dediama o değerlere göre pco olamam çünkü lh fshtan çok az yükse öyle iki katı falan değil ki benim değerlrim hep böyle başka dr sorun yok demişti bende kullanmadım ara kanamalarım oluyor yani ayda iki kanama geçiriyorum ama pco gecikme yapar ayrıca memnun da kalmadım herneyse. Şimdi yeni dr arayışındayım çünkü kanamalarım kesilmedi. Onvağa gideyim dedim ama acıbademi de hastane olarak çok sevdim. Güven verdi hastane bana açıkçası ancak Özlem2e gitmek istemiyorum. Fatih bey inanılmaz yoğun bir Hulusi bey kalıyor geriye. Kendisi çok mu yoğun, randevu olmazsa ara randevu veriliyor mesela o ara randevu için çok bekletiliyorlar mı siz biliyorsunuzdur yani aklımın bir köşesi hala acıbademde..

hulusi bey özellikle hafta içi oldukça sakin. rahat oluyor. dün gittim. güzelce ilgilendi.
ama hemen çocuk sahibi olayım daha çabuk sonuç alayım dersen. prof. Turgay ŞENERe git derim. ben pkoluyum. 14 ay uğraştım. Turgay hocaya başladım 2. ay hamile kaldım. ben 1 yılımı Özlem hanımda kaybetttim. kesinlikle tedaviden anlamayan bir dr. sürekli oyaladı beni. sözde o da Turgay hocanın öğrencisiymiş.
geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım. o da beni Hulusi beye yönlendirdi. onun öğrencsi oluyor. bu yüzden de içim rahat.

Son düzenleme:

paketsiz doğumda ; lohusa şerbeti, oda süsleme, bebeğe hastane çıkışı, refakatçı ve hastaya yemek, bide bebeğin ilk muayenesi..

merhaba,

ben prof. Turgay hocaya gidiyorum ama iş hastanelik olunca topu öğrencilerine atıyor.
pazartesi düşük tehlikem vardı beni hulisi beye yönlendirdi
iyi bir dr.abenziyor hem çok müsait.

benim doktorumda hulusi beydi ve o kadar memnundumki anlatamam,çok şükür kızım kollarımda...şiddetle tavsiye ederim kendisini,asla pişman olmayacaksın

selam eskişehir li hamişler ben şuan hamile değilim ama allah cümlemizinkini bağışlasın iki tane kızım var bende sizinle sohbet etmek isterim

paketsiz doğumda ; lohusa şerbeti, oda süsleme, bebeğe hastane çıkışı, refakatçı ve hastaya yemek, bide bebeğin ilk muayenesi..

merhaba yanlış bilgi almışsın sanırım ben fiyat verme odasına gidip herşeyi ayrıntısıyla öğrendim 1000 normal 1500 sezeryan fakat bunlar paketsiz içinde bu saydıklarının hiçbiri yok sadece normalde 1 sezeryanda 2 gün yatış tek refakatçi yemek ve doktor ücreti ve bebeğin ilk testleri var oda süsleme de yok ama biz basitçe kendimizden süslüyoruz dediler normalde yok hatta sitesinde yayınlanan yeni doğan bebekler bölümünde yayınlanması için bile paket seçmiş olmak gerek..

benim doktorumda hulusi beydi ve o kadar memnundumki anlatamam,çok şükür kızım kollarımda...şiddetle tavsiye ederim kendisini,asla pişman olmayacaksın

allah bağışlasın bende hulusi beye gidiyorum sakin biri memnunum dr dan haziranda doğum yapacağım inşallh..sen normal doğum mu yaptın doğumunu kısaca anlatabilirmisin ben korkuyorum biraz:18:

merhaba arkadaşlar. benım de 3 aylık bir oğlum var. doğumumu sakarya hastanesinde yaptım ocak ayında. doktorum ramazan bayırlı. gayet soğukkanlı ve tüm olasılıkları güzelce izah eden, hastasını asla başından savmayan tüm tlflara cevap veren bir doktor. muayeneye girdiğinizde önce sizinle sohbet ediyor sonra ultrasona alıyor ve siz anlamasanız bile herşeyı tüm ayrıntılarıyla anlatıyor tüm organlarını eliyle gösterıyor.sizin soru sormanıza gerek kalmıyor çünkü o siz merak etmesienizde herşeyi ayrıntılarıyla anlatıyor. odasından yarım saatten önce çıkanı hiç görmedim. kılo konusunda ciddi takıntılı asla çok kılo alınmasını istemıyor. doğumum epidural sezeryan oldu.( doktorum suni sancı verip normal doğumu denemek istedi ama ben suni sancı istemediğim için epidural doğumu seçtim) dikişlerim kısa sürede düzeldi. anestezicim fikret beydi ki hiç canımı yakmadı. odalarda 2 yatak var ama tek başınıza kullanıyorsunuz dolayısıyla refakatçınız da koltukta değil yatakta yatmış oluyor. refakatcımıza ve bize yemek veriliyor. bebeğin ilk muaynesi aşısı vs. hepsine 540 tl istediler. oda süsleme yok. acıbademdeki gibi refakatçıye ayrı yemek anneye ayrı yemek de yok. ama ben çok memnun kaldım hemşireler çok ilgiliydi. doktorumu da anestezicimi de tavsiye ederim.
benden tam 5 hafta sonra da kuzenım acıbademde doğum yaptı. doktoru fatih beydi. uzun süre başka doktorlarda tedavı gördü çatlatma iğneleri vs. sonra fatih beye başladı 2 ay sonra da kendiliğinden hamile kaldı. tüm hamileliği boyunca da ona gitti. 5. yada kuzenıme bebeğin çok iri 4 kg yu kesın görür sezeryanla alırız dedi. zaten kuzenım de normal doğumdan korktuğu için kendını ona hazırladı. ama şubat başında bi yasa çıkmış sanırım artık doktorlara bıçak parası denılen para verilmiyormuş sezeryanlarda. eskisi gibi yok bebeğin kafası büyük sezeryan yapalım yok bebek iri sezeryana alalım, çatın dar sezeryan olmalısın vs. diyemıyorlarmış. bakanlık sezeryan doğumları ciddi takıbe almaya başlamış. bu yuzden de herkeze sezeryan diyen fatih bey birden çark etti. son güne kadar beklıyecez normal doğuracaksın dedi kuzenime. kuzenım 41. haftaya geldi. hala hiç sancısı yoktu fatıh bey de hastaneye yatışını yaptı. sabah 11.00 den gece 23.00 e kadar tam 12 saat suni sancı verdirdi.gerçi bu süre zarfında da sadece bir kere gelmiş kuzenımın yanına ama genelde her bu şekilde yapıyorlar zaten. ama bebek mümkün değil inmiyordu sancılar da en fazla 80lere ulaşmıştı. gece 23.30 da genel anesteziyle sezeryana aldı doktoru.ama normal doğurtmak için de elinden geleni yaptı. doğum için de tam 1500 tl ödediler
bunu yazdım çünkü fatih bey direkt sezeryana alıyor diyen çok kişi duydum. ben canlı şahidim adam normal doğurtacam diye çok uğraştı ama olmayınca olmuyor. benım doktorum ise doğuracak olan sensın ben senı her şekılde doğurturum benım için sorun değil dedi ama ben sezeryanı tercih edince hiç de ısrar etmedi normal doğum olsun diye. sonuç olarak ikimizde çok memnun kaldık hem doktorlarımızdan hem hastanelerimizden. paylaşmak istedim. hepinize iyi doğumlar diliyorum.

Son düzenleme:
allah bağışlasın bende hulusi beye gidiyorum sakin biri memnunum dr dan haziranda doğum yapacağım inşallh..sen normal doğum mu yaptın doğumunu kısaca anlatabilirmisin ben korkuyorum biraz:18:

Hiç korkma canım hulusi bey çok sakinleştiriyor, rahatlatıyor.. 1 hafta önce yaptım bende doğumu hemşirelerin konuştuklarından korktum epidural istedim gerek yok dedi cesaret verdi, güven verdi sağolsun..

ben sezaryan olmuştum,doğum sabahı altıda hastaneye gittik odamıza çıkardılar bizi,hemşire hanım geldi kendini tanıttı sonra önlüğü verdi,üstümü değiştim ve tv izlemeye başladım,sonra ameliyathaneye iniyoruz dediler indik herkes çok güler yüzlüydü bana ne dinlemek istersin diye sordular ben fark etmez dedim:)sonra anestezi uzmanı bana yapacaklarını anlatmaya başladı o sırada hulusi beyde ordaymış meğer,heyecanlımısınız avukat hanım dedi masaya yatırdılar beni ve o muhteşem ses...bebeğim dünyaya geldi ama ben inan hiç anlamadım,sonra hulusi beyle konuşmaya başladık işte...doğum sonrasıda hergün iki kere uğradı bi sabah bi akşam,harika bi doktor gerçekten ya

Merhaba arkadaslar, ben öğretmenim ve Mayıs ayında raporum bitiyor ve en azından okullar kapanincaya kadar rapor almam gerekiyor. Benimde doktorum özlem hanimdi. Rapor konusunda yardımcı oluruz dedi ama bilmiyorum.
Dogum yapan arkadaslar bu konuda bilginiz var mı? Rapor veriyorlar mı? Heyet raporu alınabiliyor mü? Yardımcı olursanız sevinirim.

yorum ve moral verdiğiniz için teşekkürler artık nasıl olacak doğum belli değil fakat sağlıklı sıhhatli olsunda napalım katlanacağız artık doğuma

benimde seminer döneminde 2 hafta rapor almam gerekiyor bi arkadaşım heyet aldı benim ama prosedür nedir bilmiyorum :26:

ben de eskişehirli taze bir hamişim :) doktorum acıbademden fatih bey..iyi yada kötü bildiğiniz bişeyler var ve paylaşırsanız çok sevinirim.ben memnunum doktorumdan ancak zaman zaman gerek fatih beyle gerek acıbademle ilgili kafa karıştırıcı şeyler duydum..o yüzden yardımcı olursanız sevinirim...

ne gibi şeyler duydun. açıkça yazarsan bize de yardımcı olursun.
bende acıbademe Hulisi beye gidiyorum. bir DE prof. Turgay şenere gidiyorum.

Merhaba hanımlar. Ben şubatta Özlem hanıma gitmiştim. Kanalamarım vardı ayda iki kere gelen. Özlem hanım hormon testi yaptı pco teşhisi koydu ama fsh ve lh arasındaki fark çok azdı iki katı gibi bir durum olması gerekir normalde bebek istediğimizi de söylemiştik ayrıca ama bana d.k hapı verdi prolaktinimde yüksek çıkmıştı ama 27 gibi bir değer iki tane de doatınex verdi iki ay sonra gel dedi. Ama ben d.k hapını kullanmak istemedim bebek istiyordum ve bıraktığım zamanda koruyuculuğu bir süre devam edebilirdi sadece prolaktin düşürecek ilacı aldım neyse kanamalarım devam etti ve nisanda iyice arttı bu sefer acıbadem istediğim için hastane olarak Hulısi beye randevu aldım gittim 10 gün kadar önce. Bir kere çok sakin sizi dinleyen bir doktor durumu anlattım d.k hapını da içmediğimi söyledim. Bana, bebek isteyen birine d.k hapı ile tedavi yanlış başka düzenleyecilerde var dedi, prlaktin içinde ben hemen ilaç vermezdim ki değer yüksek değil ayrıca değerler pco değil dedi. Sonra muyane etti ve hiç bir şekilde acı hissetmedim. Tabii Özlem hanımı hiç kötülemedi o da iyi doktordur hatta benden de iyidir ama ben olsam böyle bir tedavi uygulamazdım dedi. Başka bir düzenleyici verdi 2 ay kullancam yine gidicem ama ara kanamalar yine de olursa gelirsin dedi. Çok güven verdi bize. Benim rahmim ters bunu zaten biliyorum sorun olmayacağını da ama beni rahatlatmak için hiçbir sorun olmayacağını gayet normal olduğunu da söyledi ki bazı dr lar söylemiyor bile. Ben ilk doktorumdan öğrenmiştim. Çok çok memnun kaldım genç bir doktor ama ne yaptığını blen bir dr gibi geldi gayet nazik. Herhalde bu doktora devam edeceğim artık inşallah hamile kalmak ve orada doğum yapmakta nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…