çok sevindim hayırlı olsun. sağlıklı günlerde büyütün inşallahhh...
darısı başımıza. bende ,Hulusi beye gidiyorum yani pazartesi kontrole gidicem 2. gidişim olacak .ama şimdilik beğeniyorum. sizde memnun kalmışsınız ne güzel.
ortalama ne kadar mal oldu doğum?
çok sevindim hayırlı olsun. sağlıklı günlerde büyütün inşallahhh...
darısı başımıza. bende ,Hulusi beye gidiyorum yani pazartesi kontrole gidicem 2. gidişim olacak .ama şimdilik beğeniyorum. sizde memnun kalmışsınız ne güzel.
ortalama ne kadar mal oldu doğum?
Çarşamba günü 39. haftamızda bebeğimi aldım kucağıma şükürler olsun,darısı tüm hamilelere ve bebek bekleyenlere olsun inş.... Acıbademde hulusi bey'di doktorum ve normal doğum olacak dedi dediği gibide yaptı sağolsun :))) son yarım saat epidural istedim ama bitti artık herşey yolunda diye dinlemedi bile beni iyiki de dinlememiş.. korkmayın kızlar normal doğum en güzeli kendinize güvenin ben sezeryandan da normalden de çok korkuodumm ama Allah yardım ediyor ne olup bittiğini unutuyosunuz bebeğinizi kucağınıza alınca..Acıbademde süper tavsiye ederim kesinlikle.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallahh.. Ben Özlem hanıma gittim şubatta ancak bana doğum kontrol hapı verdi sen pcosun dediama o değerlere göre pco olamam çünkü lh fshtan çok az yükse öyle iki katı falan değil ki benim değerlrim hep böyle başka dr sorun yok demişti bende kullanmadım ara kanamalarım oluyor yani ayda iki kanama geçiriyorum ama pco gecikme yapar ayrıca memnun da kalmadım herneyse. Şimdi yeni dr arayışındayım çünkü kanamalarım kesilmedi. Onvağa gideyim dedim ama acıbademi de hastane olarak çok sevdim. Güven verdi hastane bana açıkçası ancak Özlem2e gitmek istemiyorum. Fatih bey inanılmaz yoğun bir Hulusi bey kalıyor geriye. Kendisi çok mu yoğun, randevu olmazsa ara randevu veriliyor mesela o ara randevu için çok bekletiliyorlar mı siz biliyorsunuzdur yani aklımın bir köşesi hala acıbademde..
hafta sonu randevum vardı acıbadem de fiyatları aldım.normal doğum 1000, sezeryan 1500 tl bunlara ek olarak doğum paketleri var bir de standart paket +600 vip paket +1000 tl imiş. orada standart ve vip paketin neler içerdiğini gösteren broşür var orda yazıyor herşey.yalnız ben hiç bir paket almazsak sadece doğum neyi içeriyor onu bulamadım.hangi hizmeti veriyolar doğumda paket almayanlar bilgilendirirse çok iyi olur.
merhaba,
ben prof. Turgay hocaya gidiyorum ama iş hastanelik olunca topu öğrencilerine atıyor.
pazartesi düşük tehlikem vardı beni hulisi beye yönlendirdi
iyi bir dr.abenziyor hem çok müsait.
paketsiz doğumda ; lohusa şerbeti, oda süsleme, bebeğe hastane çıkışı, refakatçı ve hastaya yemek, bide bebeğin ilk muayenesi..
paketsiz doğumda ; lohusa şerbeti, oda süsleme, bebeğe hastane çıkışı, refakatçı ve hastaya yemek, bide bebeğin ilk muayenesi..
benim doktorumda hulusi beydi ve o kadar memnundumki anlatamam,çok şükür kızım kollarımda...şiddetle tavsiye ederim kendisini,asla pişman olmayacaksın
allah bağışlasın bende hulusi beye gidiyorum sakin biri memnunum dr dan haziranda doğum yapacağım inşallh..sen normal doğum mu yaptın doğumunu kısaca anlatabilirmisin ben korkuyorum biraz:18:
allah bağışlasın bende hulusi beye gidiyorum sakin biri memnunum dr dan haziranda doğum yapacağım inşallh..sen normal doğum mu yaptın doğumunu kısaca anlatabilirmisin ben korkuyorum biraz:18:
Merhaba arkadaslar, ben öğretmenim ve Mayıs ayında raporum bitiyor ve en azından okullar kapanincaya kadar rapor almam gerekiyor. Benimde doktorum özlem hanimdi. Rapor konusunda yardımcı oluruz dedi ama bilmiyorum.
Dogum yapan arkadaslar bu konuda bilginiz var mı? Rapor veriyorlar mı? Heyet raporu alınabiliyor mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
ben de eskişehirli taze bir hamişim :) doktorum acıbademden fatih bey..iyi yada kötü bildiğiniz bişeyler var ve paylaşırsanız çok sevinirim.ben memnunum doktorumdan ancak zaman zaman gerek fatih beyle gerek acıbademle ilgili kafa karıştırıcı şeyler duydum..o yüzden yardımcı olursanız sevinirim...