Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

cnm öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
mayıs ayında doğum yaptım ve doktorum gülbin hanımdı çok memnun kaldım çok ilgili bir bayan tavsiye ederim

çok teşekkür ederim canım benim... Gülbin hanımdan memnunum ama tek sıkıntım çok fazla konuşmuyor ultrasonda bakıyor herşey yolunda diyor okadar... birde normal doğum yaptırmıyor sezeryancı diyorlar kafam allak pullak

Herkese merhaba,
Acıbadem de doğum yapan var mı?
Özlem Hanımla yada Hulusi Bey le ilgili olumlu yada olumsuz bilgisi olna var mı?
Paylaşır mısınız?

Selam ben 5 ay önce acıbademde özlem hanımda doğum yaptım. Herşey süperdi, iyiki acıbademi ve özlem hanımı seçmişim, eğer özlem hanıma gidersen çok doğru bir tercih yapmış olursun. İçin rahat olsun. Hamileliğim sırasında da, doğumda da sonrasında da hep ilgilendi, her soruma, hatta bazen kaprislerime bile katlandı. Çok güzel bir doğum geçirdim, sonrasında hiçbir sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Benim yorularım böyle, sormak istediğin birşey olursa cevaplarım. Sevgiler...

Selam ben 5 ay önce acıbademde özlem hanımda doğum yaptım. Herşey süperdi, iyiki acıbademi ve özlem hanımı seçmişim, eğer özlem hanıma gidersen çok doğru bir tercih yapmış olursun. İçin rahat olsun. Hamileliğim sırasında da, doğumda da sonrasında da hep ilgilendi, her soruma, hatta bazen kaprislerime bile katlandı. Çok güzel bir doğum geçirdim, sonrasında hiçbir sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Benim yorularım böyle, sormak istediğin birşey olursa cevaplarım. Sevgiler...

Merhaba,
Sezaryan mı olmuştun yoksa normal doğum mu yapmıştın?
Paylaşımın için teşekkür ederim. Allah analı babalı büyütsün bebeşini.

Merhaba,
Sezaryan mı olmuştun yoksa normal doğum mu yapmıştın?
Paylaşımın için teşekkür ederim. Allah analı babalı büyütsün bebeşini.

canım ben sezeryan oldum ama ben hastanedeyken 3-4 tane normal doğumda gördüm, doğum yapanlar da memnundular ben çok seviyorum özlem hanımı biraz kısık sesle konuşuyor onun dışında olumsuz bir yanı yok ama sen kendini hangi doktorda iyi hissedeceksen onu seç, ben hamileleğimin başında yaklaşık besş doktora gittim, özlem hanıma içim ısındı güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle

hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..:nazar:sana soracaklarım var beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum.bende acıbademe gidiyorum 20. haftadayım.ssk lıya doğum ücreti ne kadar? normal doğumu kaçıncı haftada nasıl yaptın?sancıyla mı gittin? dr un kimdi?önerilerini bekliyoruz...

1000 tl normal doğum refakatçi yeme içme odayı basitçe süsleme çocuğa tulum body eldiven aşıları işitme testi herşey dahildi 39 + 0 da akşam saat 10 gibi sancım başladı. sabah 4'e kadar evde bekledim 4 gibi ılık güzel bir duş aldım sabah 5 te hastaneye gittik açılmam 3 cm di hastanede normal odada eşim ile beraber sancı çektim arada kalkıp yürümeme müsade ettiler sabah 9:30 gibi suyum geldi öğlen 12 de tam açılma oldu doğumhaneye aldılar eşim de doğuma girdi doğumhanede sancıyla beraber 13:15 e kadar çocuğun kanala inmesini bekledik sonra yaklaşık 3 ıkınmada doğdu. epizyotomi uygulandı korkulacak bişey değilmiş şu an 10 günlük oldum ve normal hayata döndüm doğumdan çıkar çıkmaz güzel bir yemek yedim duş aldım bebek doğduğu anda herşey bitti öyle bir can geldi ki anlatamam eşim çok destek oldu sancı çekerken hiç bağırmadım nefes tekniklerinden en rahat geleni uyguladım eşim de sürekli belime masaj yaptı çok iyi geldi bu arada doğru ıkınmayı da daha gitmeden okudum bana suni sancıyı sadece doğumhhaneye girdidğimde verdiler herşeyiyle doğal bir doğum oldu doktorum fatih beydi süper moral veriyor bu arada faydası olur mu bilmiyorum ama doğuma 2 hafta kala hergün 3-4 tane hurma yedim hatta hastaneye giderken bile yedim tavsiye ediyorum.

Herkese merhaba,
Özlem Hanımla yada Hulusi Bey le ilgili olumlu yada olumsuz bilgisi olna var mı?
Paylaşır mısınız?

Merhaba canım, bende 2 hafta önce özlem Hanım'da epidural sezeryanla dogum yaptım. Aslında beklediğim ilgiyi göremedim. Ameliyattan sonra gelip bilgilendirici bı konuşma yapmadı, ailemi bilgilendirmedi ameliyat çıkışı. Ameliyata girerken hiç benimle konuşmadı. Ondan cok anestezi uzmanıyla muhabbet ettim. Ameliyat gunünün aksamı geldi. Sabah aksam uğradı. 1 hafta sonra kontrolum vardı. Gittim. Dikişler iyi tamam dedi. Gönderdi. Suna dikkat et. Böyle yap falan gibi önerilerde bulunmadı. Bilmiyorum belki benim beklentilerim çoktu. O cok yogundu belki de. Ama sorduğun soruları cevaplıyor, telefon ettigin zaman sana er ya da geç donüyor. İlk görüşmede cep telefonunu veriyor zaten. Bu yönleri güzel. Benim yorumlarımda böyle...

1000 tl normal doğum refakatçi yeme içme odayı basitçe süsleme çocuğa tulum body eldiven aşıları işitme testi herşey dahildi 39 + 0 da akşam saat 10 gibi sancım başladı. sabah 4'e kadar evde bekledim 4 gibi ılık güzel bir duş aldım sabah 5 te hastaneye gittik açılmam 3 cm di hastanede normal odada eşim ile beraber sancı çektim arada kalkıp yürümeme müsade ettiler sabah 9:30 gibi suyum geldi öğlen 12 de tam açılma oldu doğumhaneye aldılar eşim de doğuma girdi doğumhanede sancıyla beraber 13:15 e kadar çocuğun kanala inmesini bekledik sonra yaklaşık 3 ıkınmada doğdu. epizyotomi uygulandı korkulacak bişey değilmiş şu an 10 günlük oldum ve normal hayata döndüm doğumdan çıkar çıkmaz güzel bir yemek yedim duş aldım bebek doğduğu anda herşey bitti öyle bir can geldi ki anlatamam eşim çok destek oldu sancı çekerken hiç bağırmadım nefes tekniklerinden en rahat geleni uyguladım eşim de sürekli belime masaj yaptı çok iyi geldi bu arada doğru ıkınmayı da daha gitmeden okudum bana suni sancıyı sadece doğumhhaneye girdidğimde verdiler herşeyiyle doğal bir doğum oldu doktorum fatih beydi süper moral veriyor bu arada faydası olur mu bilmiyorum ama doğuma 2 hafta kala hergün 3-4 tane hurma yedim hatta hastaneye giderken bile yedim tavsiye ediyorum.

ne güzel canımmm bundan sonra Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu... darısı bize artık bende 29 + 2 günlük oldum acıbademe gidiyorum. Paket seçmedin sanırım gerek var mı diye soracaktım? bir de yanında mutlaka olsun götürmeyi unutma dediğin şeyler varsa tavsiyelerini istiyorum canım müsait olduğunda. Odalar tek kişilik di mi bildiğim kadarıyla biz öyle bilgi almıştık?? çok soru sordum ama şimdiden sağol canımmm.

Herkese merhaba,
Paylaşır mısınız?

bende hulusi beyin hastasıydım,sezaryanla doğum yaptım tek kelimeyle harika bir hastane ve harika bir doktordu...

eskişehirde bebek bakıcıları evinize gelirse fiyatları biliyor musunuz. Tam gün bebeğin evinde bakım..

Merhaba canım, bende 2 hafta önce özlem Hanım'da epidural sezeryanla dogum yaptım. Aslında beklediğim ilgiyi göremedim. Ameliyattan sonra gelip bilgilendirici bı konuşma yapmadı, ailemi bilgilendirmedi ameliyat çıkışı. Ameliyata girerken hiç benimle konuşmadı. Ondan cok anestezi uzmanıyla muhabbet ettim. Ameliyat gunünün aksamı geldi. Sabah aksam uğradı. 1 hafta sonra kontrolum vardı. Gittim. Dikişler iyi tamam dedi. Gönderdi. Suna dikkat et. Böyle yap falan gibi önerilerde bulunmadı. Bilmiyorum belki benim beklentilerim çoktu. O cok yogundu belki de. Ama sorduğun soruları cevaplıyor, telefon ettigin zaman sana er ya da geç donüyor. İlk görüşmede cep telefonunu veriyor zaten. Bu yönleri güzel. Benim yorumlarımda böyle...

bende şimdi özlem hanıma gidiyorum gebelik takibi için. Söylediklerine de katılıyorum. Ama onun şöyle bir tavrı olduğunu düşünüyorum, sorun varsa anlatıyor, sesli düşünmüyor, sorun yoksa; iyi güzel tamam gibi açıklama yapmayan cümlelerle konuyu kapatıyor. Dolayısıyla sende deneyimsiz olduğun için tatmin olmamış oluyorsun:) Benim de başlarda çok dikkatimi çekti bu tavrı doktorumu değiştiricem dedim eşime , memnuniyetsizliklerini say dedi..... Bir şey yok..Ama şu ana kadar bende buna dahilim özlem hanım için çok iyi mutlaka gidin şöyle süper böyle süper diyeni görmediğim gibi kötüleyeni de görmedim. İşini biliyor ve detayları abartmadan işini hallediyor gibi geliyor bana. Umarım hamileliğimin ilerleyen zamanlarında da bunları söyleyebilirim.

Mesela ben metin acu ya gidiyordum ilk gebelik planı yapmaya başladığımda. Eşimle gittik ne tetkik gerekiyorsa yapın biz bebek istiyoruz dedik. Açıkçası düzenli kontrollerimi de yaptırırım bi sağlık problemim olmadığını da bilirim ama içimiz rahat etsin dedik. O kadar sosyal o kadar pozitif ki, sen oraya gittiğinde seni ayrı tavlıyor eşini ayrı, resmen sosyalleşiyorsun adamla, her şeyi anlatıyor falan dolayısıyla konuya hakim ve bilgili izlenimini veriyor ( yani bana öyle olmuştu) dolayısıyla yaptığı hiç bir şeyi sorgulamadım. Minik bir enfeksiyonun var rahimde dedi, antibiyotikler dondurmalar, polipler hayatımda görmediğim seviyede mantar enfeksiyonu falan derken 2 ay gittim geldim. Kendimi tanıyamadım ama sorgulamadım güvendiğim için. Sonra tamam dedim özlem hanıma gittim bir tedavi de doğru tanı doğru ilaçlar 1 haftada toparladı beni. Dolayısıyla evet moral ve motivasyon önemli bir şey diyemem, ama sadece ona da tav olmamak lazım.

Paylaşımın için teşekkür ederim. Allah analı babalı büyütsün bebeğini.

ne güzel canımmm bundan sonra Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu... darısı bize artık bende 29 + 2 günlük oldum acıbademe gidiyorum. Paket seçmedin sanırım gerek var mı diye soracaktım? bir de yanında mutlaka olsun götürmeyi unutma dediğin şeyler varsa tavsiyelerini istiyorum canım müsait olduğunda. Odalar tek kişilik di mi bildiğim kadarıyla biz öyle bilgi almıştık?? çok soru sordum ama şimdiden sağol canımmm.

bence pakete gerek yok ama sen bilirsin. ben 2 takım hastane çıkışı aldım idilden gereksiz çok şey var içinde ve dünya kadar para verdim çocuğun içinde en rahat ettiği şeyler alttan çıtçıtlı yarım kollu badiler (mothercareden aldım şu anda da indirim var kaçırma derim) ve yine tulumlar hem tek parça hem giydirmesi kolay bence 4-5 tane de tulum al yeter ben 2 tane tulum aldım bi birini bi birini giydiriyorum çok rahat özellikle göbek düşene kadar. Hastaneye giderken yanına çocuk için yedek kıyafet al derim hastaneden çıkmadan çocuğu yıkayıp onları giydiriyorlar hasta bezi falan almana gerek yok ben savaşa gider gibi gittim hiç birine dokunmadan geri geldim. Odalar tek kişilik acıbademin sayfasından sanal tur ile odaları doğumhaneyi gezebilirsin bu arada internet var laptop varsa akrabalarla online olarak bebeğin görüntülerini paylaşabilirsin. Eşin doğuma girecekse mutlaka fotoğraf makinessi tabiki harika fotoğraflaı var benim kızımın... Ha bide mümkünse kısa kollu gecelik al hatta ben 1 pijama tk. 1 gecelik aldım ama zaten kanaman çok olduğu için pijama altını giymeden yattım sadece donla çarşafla örttüler rahat ettim.ve bence en önemlisi laansinoh göğüs kremini doğuma 2 ay kala her gün sür benim şu an göğüslerim çok yara emziremiyorum. şimdilik bu kadar

bence pakete gerek yok ama sen bilirsin. ben 2 takım hastane çıkışı aldım idilden gereksiz çok şey var içinde ve dünya kadar para verdim çocuğun içinde en rahat ettiği şeyler alttan çıtçıtlı yarım kollu badiler (mothercareden aldım şu anda da indirim var kaçırma derim) ve yine tulumlar hem tek parça hem giydirmesi kolay bence 4-5 tane de tulum al yeter ben 2 tane tulum aldım bi birini bi birini giydiriyorum çok rahat özellikle göbek düşene kadar. Hastaneye giderken yanına çocuk için yedek kıyafet al derim hastaneden çıkmadan çocuğu yıkayıp onları giydiriyorlar hasta bezi falan almana gerek yok ben savaşa gider gibi gittim hiç birine dokunmadan geri geldim. Odalar tek kişilik acıbademin sayfasından sanal tur ile odaları doğumhaneyi gezebilirsin bu arada internet var laptop varsa akrabalarla online olarak bebeğin görüntülerini paylaşabilirsin. Eşin doğuma girecekse mutlaka fotoğraf makinessi tabiki harika fotoğraflaı var benim kızımın... Ha bide mümkünse kısa kollu gecelik al hatta ben 1 pijama tk. 1 gecelik aldım ama zaten kanaman çok olduğu için pijama altını giymeden yattım sadece donla çarşafla örttüler rahat ettim.ve bence en önemlisi laansinoh göğüs kremini doğuma 2 ay kala her gün sür benim şu an göğüslerim çok yara emziremiyorum. şimdilik bu kadar

öneriler için teşekkür ederim hastane çantasını hazır ediyorum yavaştan bnde.. iyi oldu kafam karışmıştı nette bi sürü liste var hepsi gereklimi gerçekten diye düşünüodum bndee. inş bi an önce iyileşir göğüslerin, sağlıkla kal canım.

Merhaba hanımlar çok önceden baya gidiyordum topiğe uzun süredir giremedim hamilelik ertelenince. Şimdi ben Anadolu'da Teoman beye gidiyordum ayrılmış aslında kalbimde Acıbadem var birçok kişi gidiyor. Biz çalışmlara bu ay başlıcaz ancak eşim spermiogram yaptırdı tıpta değerler süper fakat yoğunluk ve hacim kötü aşılama ile çok yüksek ihtimalle tutar demişler.Bu arada lafı gelmişken sperme testinde asla Onvak'ı tavsiye etmiyorum. 2.5 sene önce eşime tuvalette yapmasını söylediler yapamam deyince evden getir dediler 15 dk yol vardı birşey olmaz dediler götürdük ve sonuçlarda % 50 hareket 22 milyon sayı ve varikosel çıktı direk ameliyat dedi üroloji ama iki kadın doktorum gerek yok dedi o zaman.Neyse bu sene de tıba yaptırdık çünkü ileri hızlı yazmıyordu onvakta. Ve ne çıktı biliyor musunuz. 90 milyon sayı, %98 hareket ve %73 ileri hızlı resmen şok olduk ve varikoselde yokmuş. Zaten evden götürünce ölür spermler demiş ama aşılama tek yok gibi onu da ğustosta yaptırabilirim işe girdim henüz izin hakkım yok yine denemeler olacak ama hem ymurta takibi için hem de zamanı gelince aşılama için bir yer tavsiyesi istiyorum. Sırf aşılama için Ankara'ya gitmek istemiyorum tıpta yapıyorlar ama oraya da nedense güvenemiyorum. Acıbadem de aşılama yapıyorlar mı dr hangsini tavsiye edersiniz Özlem, Fatih bey hangisi ya da hangi hastane.

bende 20 hatalık hamileyim tıpı öneriririm ama hamile kalınca mutlaka turgay bey ditorum eskişehirde tek isim bence o

kızlar meraba sizi bulduguma çok sevindim bende 15+0 haftalık hamileyim acıbademe fatih öğüce gidiyorum kızımız olucak allah nasip ederse fiyatları evet çok arttı ama inşallah eşimi ikne eder orda yaparım dogumumu herkez gibi bende fatih beyden çok ama çok memnunum arkadaşın birirnin yazısını okudum normal dogumla fatih bey dogum yapmış eşide yanındaymış okurken bile göz yaşlarımı tutamadım allah herkeze nasip eder inşallah normal dogumdan çokk korkuyorum ama arkadaşın dogumunu anlatınca rahatladım benim aileminde annem ve ablamın dogumları çok rahat oldu ona güvenerekde benimde rahat olabilecegini düşünüyorum benim korkum sancılarım ama eşimi yanımda olmasını çok istiyordum bebek fotosu için eger o giremem derse annemi istiyorum kesinlikle:KK43:(((ben bu ara çok duygusallaştım şimdi bile aglıyorum:)) annemlerde denizlide onları çok özledim sizleri bulduguma çok sevindim ama şu anda 5 tane arkadaşımda acı bademde farklı doktordalar...ben ilk bebegimi 7 haftalıkken özlem hanımın hastasıydım kalbi durması nedeniyle kaybettim kürtajımı özlem hanım yaptı ama o sessiliği soguk kanlılığı yüzünden ve bebegimi kaybetmiş olmanın acısından kadını gördüğüm zaman bile ürperiyorum ben kürtaaja giriyorum kadın bana iyimisin dedi sizce iyimiyim düşünün bana 2 ay korun dedi ben sadece 1 ay bekledim adetim zamanındA GELDİ VE BEN SADECE 1 AY BEKLEDİM SONRA İLK ayda hemen hamile kaldım kızıma 4 aylıgız şimdi rabbim kızıma uzun ömür versin inşallah hemen fatih beye gittik bizi okadar güzel karşıladıki allah ondan razı olsun yazıcak çok şeyim var ama okumakdan sıkılmayın diye yazmıcam her gün giricem umarım güzel dostluklar ediniriz

kızlar meraba sizi bulduguma çok sevindim bende 15+0 haftalık hamileyim acıbademe fatih öğüce gidiyorum kızımız olucak allah nasip ederse fiyatları evet çok arttı ama inşallah eşimi ikne eder orda yaparım dogumumu herkez gibi bende fatih beyden çok ama çok memnunum arkadaşın birirnin yazısını okudum normal dogumla fatih bey dogum yapmış eşide yanındaymış okurken bile göz yaşlarımı tutamadım allah herkeze nasip eder inşallah normal dogumdan çokk korkuyorum ama arkadaşın dogumunu anlatınca rahatladım benim aileminde annem ve ablamın dogumları çok rahat oldu ona güvenerekde benimde rahat olabilecegini düşünüyorum benim korkum sancılarım ama eşimi yanımda olmasını çok istiyordum bebek fotosu için eger o giremem derse annemi istiyorum kesinlikle:KK43:(((ben bu ara çok duygusallaştım şimdi bile aglıyorum:)) annemlerde denizlide onları çok özledim sizleri bulduguma çok sevindim ama şu anda 5 tane arkadaşımda acı bademde farklı doktordalar...ben ilk bebegimi 7 haftalıkken özlem hanımın hastasıydım kalbi durması nedeniyle kaybettim kürtajımı özlem hanım yaptı ama o sessiliği soguk kanlılığı yüzünden ve bebegimi kaybetmiş olmanın acısından kadını gördüğüm zaman bile ürperiyorum ben kürtaaja giriyorum kadın bana iyimisin dedi sizce iyimiyim düşünün bana 2 ay korun dedi ben sadece 1 ay bekledim adetim zamanındA GELDİ VE BEN SADECE 1 AY BEKLEDİM SONRA İLK ayda hemen hamile kaldım kızıma 4 aylıgız şimdi rabbim kızıma uzun ömür versin inşallah hemen fatih beye gittik bizi okadar güzel karşıladıki allah ondan razı olsun yazıcak çok şeyim var ama okumakdan sıkılmayın diye yazmıcam her gün giricem umarım güzel dostluklar ediniriz

Merhaba. Tebrik ederim. Ben daha hamile değilim. Daha doğrusu ben de 7 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim, doktorum da Özlem hanımdı. Özlem hanım'ı beğeniyordum. Ama kürtajdaki soğuk soğuk "iyi misin" demesi ve sonra hiç uğramaması.. Ondan soğudum. Bakalım tekrar hamile kalırsam ona devam etmicem inş. Maşallah diyeyim bu arada. Hiç tanışmıyoruz ama bebeğin için çok sevindim.. Allah sağlıkla kavuştursun :)

Merhaba. Tebrik ederim. Ben daha hamile değilim. Daha doğrusu ben de 7 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim, doktorum da Özlem hanımdı. Özlem hanım'ı beğeniyordum. Ama kürtajdaki soğuk soğuk "iyi misin" demesi ve sonra hiç uğramaması.. Ondan soğudum. Bakalım tekrar hamile kalırsam ona devam etmicem inş. Maşallah diyeyim bu arada. Hiç tanışmıyoruz ama bebeğin için çok sevindim.. Allah sağlıkla kavuştursun :)

aminnn canım inşallah tez zamanda sanada rabbim nasip etsin sana ne kadar bekle dedi özlem hanım şimdi düşünüyormusun bebek sana tavsiyem birdaha düşünürsen eger mutlaka fatih beye git insanı okadar rahatlatıyorki ikinci bebegimize korka korka gidiyoruz her ay ve her gittiğimizde bi oh diyip çıkıyoruz ve uzun uzuzn konuşuyor bizimle en az 20 dk özlemde 10 dk zor duruyorduk içerde ve söylediklerinin çocunu duymuyorduk ilk bebegimin öldüğünü bile eşim yanımda olmasına ragmen eşim kadını duymadı ne oldu dedi ben aglayınca anladı aklıma gelince çok üzülüyorum ve içimde hep bir korku var:KK43:

merhaba kızlar, hoşgeldiniz bu bölüm bayadır unutulmuştu. bende acıbademde Özlem hanımın hastasıym. 12 haftalık bebeğim. 2 kere gittim daha önce annem, yengem gitti. biz memnunuz. doktorun genel karakteri belki odur bilemiyorum
çok fazla konuşmuyor. gerekli olan şeyleri söylüyor. iki kere telefon ettim cebine ikisinde de hemen açtı ilgilendi.
bizler ilk defa yaşadığımız şeylerde çok yoğun duygular yaşıyoruz, doktorlardanda onu bekliyoruz ama malesef bir sürü hastaları var o kadar normal geliyorki herşey.
kendimizi hangi doktorda rahat hissediyorsak ona gitmeliyiz bence.

X