kızlar meraba sizi bulduguma çok sevindim bende 15+0 haftalık hamileyim acıbademe fatih öğüce gidiyorum kızımız olucak allah nasip ederse fiyatları evet çok arttı ama inşallah eşimi ikne eder orda yaparım dogumumu herkez gibi bende fatih beyden çok ama çok memnunum arkadaşın birirnin yazısını okudum normal dogumla fatih bey dogum yapmış eşide yanındaymış okurken bile göz yaşlarımı tutamadım allah herkeze nasip eder inşallah normal dogumdan çokk korkuyorum ama arkadaşın dogumunu anlatınca rahatladım benim aileminde annem ve ablamın dogumları çok rahat oldu ona güvenerekde benimde rahat olabilecegini düşünüyorum benim korkum sancılarım ama eşimi yanımda olmasını çok istiyordum bebek fotosu için eger o giremem derse annemi istiyorum kesinlikle
(((ben bu ara çok duygusallaştım şimdi bile aglıyorum:)) annemlerde denizlide onları çok özledim sizleri bulduguma çok sevindim ama şu anda 5 tane arkadaşımda acı bademde farklı doktordalar...ben ilk bebegimi 7 haftalıkken özlem hanımın hastasıydım kalbi durması nedeniyle kaybettim kürtajımı özlem hanım yaptı ama o sessiliği soguk kanlılığı yüzünden ve bebegimi kaybetmiş olmanın acısından kadını gördüğüm zaman bile ürperiyorum ben kürtaaja giriyorum kadın bana iyimisin dedi sizce iyimiyim düşünün bana 2 ay korun dedi ben sadece 1 ay bekledim adetim zamanındA GELDİ VE BEN SADECE 1 AY BEKLEDİM SONRA İLK ayda hemen hamile kaldım kızıma 4 aylıgız şimdi rabbim kızıma uzun ömür versin inşallah hemen fatih beye gittik bizi okadar güzel karşıladıki allah ondan razı olsun yazıcak çok şeyim var ama okumakdan sıkılmayın diye yazmıcam her gün giricem umarım güzel dostluklar ediniriz