Eskişehir'deki Diş Hastanesinden Doktor Tavsiyesi Olan Var Mı?

__kartanesi__

Daha fazla pozitiflik :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
223
916
Öncelikle merhaba :) Şu an çıkmakta olan bir yirmilik dişim ve her fırçalamada hatta bazen durduk yere gülerken bile kanayan diş etlerim var ve Eskişehir'deki hastaneden randevu alacağım ama kafam çok karıştı çünkü fazlasıyla doktor var.:KK17: Daha önce gidip muayene olduğunuz ve memnun kaldığınız doktor varsa öğrenebilir miyim?

Merb dis etleriniz ne durumda ?
Merhaba :) geçen sene önce yirmilik dişim ufak bir operasyonla alındı. Daha sonra ise tartar temizliği yapıldı küretaj dahil. Şu son bir aya kadar neredeyse hiç kanamam olmuyordu ama şu an yeniden başladı. Doktorum fırçalarken biraz kanamanın normal olduğunu söylemişti geçen sene. Artık ben de stresten falan olduğunu düşünmeye başladım :/

Merhaba :) geçen sene önce yirmilik dişim ufak bir operasyonla alındı. Daha sonra ise tartar temizliği yapıldı küretaj dahil. Şu son bir aya kadar neredeyse hiç kanamam olmuyordu ama şu an yeniden başladı. Doktorum fırçalarken biraz kanamanın normal olduğunu söylemişti geçen sene. Artık ben de stresten falan olduğunu düşünmeye başladım :/
Merhaba canim. Kurtaj derken amelyatmi ? Yani dis etlerini yerinden cikarip temizlemek mi ?

X