Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıEskişehir'de yaşayan yeni anneler
Merhabalar Eskişehir'e eşimin işi nedeniyle yeni taşındık. 1 yaşında kızım var ve burada tanıdığımız kimse yok. Kızıma ve kendime arkadaş olacak cici anneler arıyorum :)
Hoş geldiniz şehrimize umarım çabuk adapte olursunuz :) Benimde 20 aylık bir kızım var.Kasım ayında umreye gidicez nasipse.sonra kendi evimde çocuk bakmak istiyordum bende.evde çocuk bakımı belgem var.kızım ve ben seve seve arkadaşlık ederiz size :)
Hoş geldiniz şehrimize umarım çabuk adapte olursunuz :) Benimde 20 aylık bir kızım var.Kasım ayında umreye gidicez nasipse.sonra kendi evimde çocuk bakmak istiyordum bende.evde çocuk bakımı belgem var.kızım ve ben seve seve arkadaşlık ederiz size :)
Merhabalar Eskişehir'e eşimin işi nedeniyle yeni taşındık. 1 yaşında kızım var ve burada tanıdığımız kimse yok. Kızıma ve kendime arkadaş olacak cici anneler arıyorum :)
Merhaba arkadaşlar 23 aylık oğlum var kış şartları nedeniyle çok sıkılıyoruz. Arkadaşlar ile oyun oynamak istiyoruz. Evimiz osmangazi mahallesinde. Çocuklarla haftada bir dışarıda buluşup kaynasmalarina ne dersiniz?