• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Ortodontist !!?

dingo

analar ve oğulları
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
22
0
16
Eskişehir
arkadaşlar eskişehirde bildiğiniz güvendiğiniz hem hasta memnuniyeti hem de fiyatlar açısından iyi bir ortodontist tavsiyesine ihtiyacım var.
bilenler isim ve fiyat söyleyebilirler mi? malum okullar kapanıyor, çocukları götürüp muayene ettirmek istiyorum da..

Doktorlar caddesinde edi koopun ustunde sinem aydınmakinanin muaynanesi var oraya ankaradan ayda 1 kez ortodontist geliyor temmuzun 14ünde gelicek. Isterseniz bi baktırın. Ben orada tedavi görüyorum :)

Sanırım yeni açılan Oldcitydent hastanesinde de ortodonti bölümü var. İlk muayene ücretsizmiş. Gidip bir fikir alabilirsin belki.

Doktorlar caddesinde edi koopun ustunde sinem aydınmakinanin muaynanesi var oraya ankaradan ayda 1 kez ortodontist geliyor temmuzun 14ünde gelicek. Isterseniz bi baktırın. Ben orada tedavi görüyorum :)

canım böyle ayda 1 felan gelen ortodontistlere itibar etme lütfen. uzman olup olmadığını bile bilemezsin.
hem bazen telin kopuyor felan doktorunun ulaşılabilir olması lazım.
ki eskişehirde çok da iyi muayenehanesi olan ortodontistler varken kendini emin olmadığın ellere emanet etme derim ben..

ben yeni tel taktırdım oldcity'de. gayet memnunum. daha 4 günlük tellerim :) fiyatları ise: metaller 4.500, porselen teller ve tedavi süresini kısaltan yeni bir tel (adını hatırlamıyorum) 5.500, içten takılanlarada 10.000 demişlerdi. ben o tedaviyi kısaltandan taktırdım. çünkü 18 yaşından küçüksen devletin diş hastanesinden sevk aldığın zaman tedavi bitiminde hala 18 yaşından küçük olursan sigorta ödediğin miktarın bi kısmını karşılıyormuş. bundan yararlanmak için o teli taktırdım. gitmenizi tavsiye edebilirim. orada daha iyi bir bilgilendirme yaparlar. şimdiden geçmiş olsun :))

ben yeni tel taktırdım oldcity'de. gayet memnunum. daha 4 günlük tellerim :) fiyatları ise: metaller 4.500, porselen teller ve tedavi süresini kısaltan yeni bir tel (adını hatırlamıyorum) 5.500, içten takılanlarada 10.000 demişlerdi. ben o tedaviyi kısaltandan taktırdım. çünkü 18 yaşından küçüksen devletin diş hastanesinden sevk aldığın zaman tedavi bitiminde hala 18 yaşından küçük olursan sigorta ödediğin miktarın bi kısmını karşılıyormuş. bundan yararlanmak için o teli taktırdım. gitmenizi tavsiye edebilirim. orada daha iyi bir bilgilendirme yaparlar. şimdiden geçmiş olsun :))

off çok pahalıııı...
ben mesajı yazdığımda yiğenlerim için ortodontist araştırıyordum.
biz dr.burçin ipek'te karar kılmıştık. doktorlarda yeri var.
özel hastaneye de götürmüştüm çocukları. çok pahalı gelmişti bize.
yukarıda yazdığın fiyatlardan çok daha aşağısına yaptırıyoruz şu anda.
doktorumuz işini iyi yapıyo bence. dişler düzelmeye başladı bile:)))
çocukların ikisine de sevk aldık biz de..
şu anda tedavileri devam ediyor ben götüremesem de ablam her ay götürüyor.

off çok pahalıııı...
ben mesajı yazdığımda yiğenlerim için ortodontist araştırıyordum.
biz dr.burçin ipek'te karar kılmıştık. doktorlarda yeri var.
özel hastaneye de götürmüştüm çocukları. çok pahalı gelmişti bize.
yukarıda yazdığın fiyatlardan çok daha aşağısına yaptırıyoruz şu anda.
doktorumuz işini iyi yapıyo bence. dişler düzelmeye başladı bile:)))
çocukların ikisine de sevk aldık biz de..
şu anda tedavileri devam ediyor ben götüremesem de ablam her ay götürüyor.

dr.burçin ipeği duymamıştım. oldcityde sevk olduğu için bi kaç ortodontiste bakıp direk oraya gittik. ayy kazıklandık mı ne :)) umarım sigorta geri öder bi kısmını içime oturdu şuan :)

Back