- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Ev kısmını ben söyledim belki maddiyattan tutamiyordur da cekiiyordur diyePardon da kadın evine alacak var mı dememiş ki neden bazıları kalkıp ta kimseye güven olmaz eve kimse almaz demiş acaba? Var ya bazen düşünüyorum parasız kalsak herhalde 1 allahın kulu acımayacak yardım etmeyecek yazık...
Yok öyle bir yere başvurmadım şu an misafirhane deyim ama çocuk kabul etmiyorlar Çocuğumda memlekette durmuyor anne diyor çok ağlıyor burada bir hafta veya 2 haftalık bir yer bulabilseydim çocuğumla annemi de yanıma getirecektim Stresten sütüm falan hep kesildi sabah 10'la 2 arası misafirhane yi boşaltma mı istiyorlar her gün o soğukta dışarıda kalmak zorunda kalıyorum bebeğin yanına da almıyorlar Şu an tam beslenemediği içinBelediyeye basvurdun mu?
Allah razı olsun kalmış kadar oldum Rabbim ne muradın varsa versin Sağ olasınBursa olsaydı gel bende kal derdim.. evim rutubetli ama olsun idare ederdin
Allah yardimxin olsun canim.. dedigim gibi belediye ye kaymakamliga filan başvur.. öğrencileri araştır belki kabul eden olur.. parti binalarına git başvur.. 10 15 gun çok değil aslında ama işte olmadı mı olmuyor.. bazı apartlara güvenme oralara başka yerden gelen co oluyo kötü amaclı kullanım.. günlük evler hepsi güvenli değil bazıları mimli olabiliyo..ucuz bulcan derken başına bela almaAllah razı olsun kalmış kadar oldum Rabbim ne muradın varsa versin Sağ olasın
Allah yar ve yardımcın olsun.Yok öyle bir yere başvurmadım şu an misafirhane deyim ama çocuk kabul etmiyorlar Çocuğumda memlekette durmuyor anne diyor çok ağlıyor burada bir hafta veya 2 haftalık bir yer bulabilseydim çocuğumla annemi de yanıma getirecektim Stresten sütüm falan hep kesildi sabah 10'la 2 arası misafirhane yi boşaltma mı istiyorlar her gün o soğukta dışarıda kalmak zorunda kalıyorum bebeğin yanına da almıyorlar Şu an tam beslenemediği için
Yok öyle bir yere başvurmadım şu an misafirhane deyim ama çocuk kabul etmiyorlar Çocuğumda memlekette durmuyor anne diyor çok ağlıyor burada bir hafta veya 2 haftalık bir yer bulabilseydim çocuğumla annemi de yanıma getirecektim Stresten sütüm falan hep kesildi sabah 10'la 2 arası misafirhane yi boşaltma mı istiyorlar her gün o soğukta dışarıda kalmak zorunda kalıyorum bebeğin yanına da almıyorlar Şu an tam beslenemediği için
Ya Allah askina bir fikriniz yoksa gidip yatip uyuyun.Ve evet fakirse anne baba olmasin
Bosverin kardesim kötü insan her yerde var, burda da olacak.Takilmayin hic.Faydali olabilecek önerilere odaklanin siz. Yavrulariniza odaklanin.Allah güç kuvvet versin sizeYaptığınız yorum o kadar kötü ki ben kimseden para istemedim ne kadar çirkin bir yorum bu şu an Ezan okunuyor beni ağlattınız ya Ben Allah diyorum başka hiçbir şey demiyorum Allah'a şükür Ben çocuklarıma her şekilde bakarım yeter ki iyi olsunlar her işi yaparım ben Rabbim rızkını veriyor diye yapmadım Bu çocuğu Down sendromlu diye aldıracak kadar imansızda değilim Kimseden para istemedim beni evinize alın demedim vicdanınıza bırakıyorum sizi başka da diyecek bir şeyim yok çok şükür aç değilim açıkta değilim evsiz barksız da değilim memleketimde ama buralarda insan Sudan Çıkmış balık gibi oluyor Tabii siz Demek ki çaresizliği hiç tatmamışsınız Ne diyeyim Allah
Allah herkesi para ile sınav etmiyor bu dünyada. Parasızlıkta bir sınav. Ben asgari ücretli ailenin çocuğuyum özel üniversitede de okudum, istediğimi de aldım, giydim, yedim. Hatta buradaki çoğu kişinin yemediğini yiyip giymişimdir. Herkes nasibini yer bu dünyada.Ve evet fakirse anne baba olmasin
Ne kadar güzel insanlarsınız Allah razı olsun hepinizden bazen düşünemedim taraflarda oluyor tabiBen de ne yapacağımı şaşırdımArkadaşım kulaklarını zamanla tıkamayı başarırsın umarım. Hele ki özel durumda olan çocukların annesi kaç kat daha hassas kırılgan olur. Nacizane tavsiyem bugunden başlaman umursamamaya. Bak insanlar haddi olmayan şeye bile laf ediyorlar. Bir yer kiralamak bulmak çok daha maddi külfetli olur gibi hemde tehlikeye açık. Bugünlerde geçer diyip bu şekilde daha 20 gün daha devam ettirebilmeniz daha mantıklı gibi geldi bana. Havalar soğuk büyük oğlunuu getirseniz hastalansa hangisine yetiseceksin. Annen ona el bebek gül bebek bakıyordur. Misafirhaneden çıkardıkları 4 saatte bir avm de gezebilir hem dikkatini dagitabilirsin. Allahim yardımcın olsun
Evet konuşunca baya kötü oluyorsunuz. Keşke konuşmasanız. Hele lohusa bir kadına keşke hiç konusmasanız.İşte ben konusuncada kötü oluyorum. Esiniz asgari ucretle calisiyor. Ikinci cocugu yapiyorsunuz ki bu durumda insan bi cocuk bile yapmaz. Allah rizkini vermiyormus demek ki bir defa daha gorduk. Uzuldum cocuklara insan ailesini secemiyor bol sans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?