Eskişehir'de olanlar Allah rızası için bir bakar mısınız

Ev kısmını ben söyledim belki maddiyattan tutamiyordur da cekiiyordur diye

Belediyeye basvurdun mu?
Yok öyle bir yere başvurmadım şu an misafirhane deyim ama çocuk kabul etmiyorlar Çocuğumda memlekette durmuyor anne diyor çok ağlıyor burada bir hafta veya 2 haftalık bir yer bulabilseydim çocuğumla annemi de yanıma getirecektim Stresten sütüm falan hep kesildi sabah 10'la 2 arası misafirhane yi boşaltma mı istiyorlar her gün o soğukta dışarıda kalmak zorunda kalıyorum bebeğin yanına da almıyorlar Şu an tam beslenemediği için

Allah razı olsun kalmış kadar oldum Rabbim ne muradın varsa versin Sağ olasın
Allah yardimxin olsun canim.. dedigim gibi belediye ye kaymakamliga filan başvur.. öğrencileri araştır belki kabul eden olur.. parti binalarına git başvur.. 10 15 gun çok değil aslında ama işte olmadı mı olmuyor.. bazı apartlara güvenme oralara başka yerden gelen co oluyo kötü amaclı kullanım.. günlük evler hepsi güvenli değil bazıları mimli olabiliyo..ucuz bulcan derken başına bela alma

Allah yar ve yardımcın olsun.

Bolu da mıydın belediyesine git aynen durumunu anlat..belediyede sosyal hizmetler yardım edecektir

Bosverin kardesim kötü insan her yerde var, burda da olacak.Takilmayin hic.Faydali olabilecek önerilere odaklanin siz. Yavrulariniza odaklanin.Allah güç kuvvet versin size

Günlük kiralık evlere bakın, aylık ya da haftalık kiralamaya bayağı bir indirim yapıyorlar. Ya da bir yurda durumu anlatım tek kişilik odaları varsa kiralayın bir aylığına.

Tren garının hizasında bir otel düzgüne de benzer hep ucuz fiyat yazar. Bir bakın bence belki bütçenizi aşmaz. Hep fiyatı amma ucuz diye dikkatimi çeker. Bir de üniversite civarındaki emlakçılara gitseniz orda bazen el altından ev kiralarlar. Ama güvenilir midir bilemem. Kamera gibi ahlaksızlıklar da yapabiliyorlardır belki. Eşiniz haftasonu uğrayıp bir emlakçıları gezsin günlük kiralık kendine bakacak gibi. Sizin tek gitmenizde sorun. Anneniz babanız bu süreçte gelseler daha güvenli olurdu

Öğretmen evine, polis evine başvurun mutlaka eminim yardımcı olurlar.
Hiç yok mu tanıdık, akraba? Öğretmen ya da polis tanıdık belki yardımcı olur size.

Arkadaşım kulaklarını zamanla tıkamayı başarırsın umarım. Hele ki özel durumda olan çocukların annesi kaç kat daha hassas kırılgan olur. Nacizane tavsiyem bugunden başlaman umursamamaya. Bak insanlar haddi olmayan şeye bile laf ediyorlar. Bir yer kiralamak bulmak çok daha maddi külfetli olur gibi hemde tehlikeye açık. Bugünlerde geçer diyip bu şekilde daha 20 gün daha devam ettirebilmeniz daha mantıklı gibi geldi bana. Havalar soğuk büyük oğlunuu getirseniz hastalansa hangisine yetiseceksin. Annen ona el bebek gül bebek bakıyordur. Misafirhaneden çıkardıkları 4 saatte bir avm de gezebilir hem dikkatini dagitabilirsin. Allahim yardımcın olsun

Ve evet fakirse anne baba olmasin
Allah herkesi para ile sınav etmiyor bu dünyada. Parasızlıkta bir sınav. Ben asgari ücretli ailenin çocuğuyum özel üniversitede de okudum, istediğimi de aldım, giydim, yedim. Hatta buradaki çoğu kişinin yemediğini yiyip giymişimdir. Herkes nasibini yer bu dünyada.
Yaptığınız yorum çok çirkin gerçekten. Birde pişkin pişkin fakirler anne baba olmasın diye tamamlamanız da rezillik. Pes yani. Bakabileceğine inanmışki doğurmuş bunu sorgulamakta kimseye düşmez. Ülkenin yarısından çoğu asgari ücretli ne yapsınlar bu insanlar yuva kurup aile olmasınlar mı? Çok saçma düşünceleriniz gerçekten. Ve birgün sizinde tüm mal varlığınız elinizden ucup gidebilir yada bir anda işsiz kalıp varlıktan yokluğa düşebilirsiniz.
Ve en önemlisi hasta çocuğu olan yapayalnız bir el memleketinde yol iz bilmeden çırpınışına yaptığınız yorum gerçekten çok üzücü. Yazık....

Ne kadar güzel insanlarsınız Allah razı olsun hepinizden bazen düşünemedim taraflarda oluyor tabiBen de ne yapacağımı şaşırdım

Canım eskişehirdeyim ama benim mahallemde 1+1 ev yok ve dediğin gibi yıllık kontratlı oluyor. Şuan için size en uygun olan hastanedeki personellere sormanız. Öğretmen evine filan bir bakın. Öğrenci apartları filan o civarlarda pahalıdır.
Durumunuza gerçekten çok üzüldüm allah yardımcınız olsun. Rabbim şifa versin

Benim oğlumda kalmıştı yoğun bakımda
Hastanenin anne misafirhanesi olmalı
Hatta bizim kaldığımız hastanede yoğun bakımın içindeydi
Hastaneyle bi görüşün mutlaka çocuğunuzu alamayabilirsiniz ama
Bu seçenek elenirse hastane yönetimine gidin üniversite misafirhanesi için isterlerse indirimde yapıyorlar gayet
Öyle çıkmanız falanda gerekmez
Çoçuğunuz ve annenizde kalabilir
Burası olmaz ise polis evi ve askeriye misafirhaneleri için gidip görüşün geri çevirmezler
Öğretmen evini ben pek önermiyorum kaldım daha önce biraz sıkıntılı

Evet konuşunca baya kötü oluyorsunuz. Keşke konuşmasanız. Hele lohusa bir kadına keşke hiç konusmasanız.

Ne kadar butce ayırabiliyorsunuz. Gunluk apartlar var eskisehirde oralara baksaniz onlar kontrat istemez. Bir de merkezde 3 yildizli vs oteller var. Konusursaniz 1 ay kalacagiz diye uygun fiyat yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…