Maddiyatı yetmiyor belki hasta çocuk hastalığın masrafları var sonucyaEskişehir öğrenci kaynıyor apart, günlük kiralik daire bulamamaniz imkansiz gibi.
İnternette aratin bulursunuz. Geçmiş olsun
Bulamadım demis ki bulduklarim çok pahalı dememiş. O yüzden bende bulabileceği bir alternatif yazdim.Maddiyatı yetmiyor belki hasta çocuk hastalığın masrafları var sonucya
Bende fikir olarak söyledim.. maddiyattan dolayı bulsa da tutamamistir.. biri beni misafir ersin deme çekiniyor belki.. durumu olsa bulurdu çoktan..Bulamadım demis ki bulduklarim çok pahalı dememiş. O yüzden bende bulabileceği bir alternatif yazdim.
İşte ben konusuncada kötü oluyorum. Esiniz asgari ucretle calisiyor. Ikinci cocugu yapiyorsunuz ki bu durumda insan bi cocuk bile yapmaz. Allah rizkini vermiyormus demek ki bir defa daha gorduk. Uzuldum cocuklara insan ailesini secemiyor bol sans diliyorum
Evladı hasta bir anneye yaptığınız şu yorum çok çirkin... Kadın dilenmemiş etrafınızda uygun ev kiralayan varsa 15 günlük filan yardımcı olsun demiş... O zaman fakir insanların hiç biri anne baba olmasın.... Ben asıl sevgisiz ve kötü yürekli insanların çocuklarına acırım... Para kazanılır ama ... neyse.İşte ben konusuncada kötü oluyorum. Esiniz asgari ucretle calisiyor. Ikinci cocugu yapiyorsunuz ki bu durumda insan bi cocuk bile yapmaz. Allah rizkini vermiyormus demek ki bir defa daha gorduk. Uzuldum cocuklara insan ailesini secemiyor bol sans diliyorum
Para kazanilmiyor iste gordugunuz uzere bos konusmayin lutfen. Down sendromlu cocuk bir suru ozel egitimi var ne yapacak nasil yapacak? Cocuklara aciyorum. Bu dunyaya gelen neredeyse butun cocuklara aciyorum. Etraf manyak ebeveynlerle dolu yazikEvladı hasta bir anneye yaptığınız şu yorum çok çirkin... Kadın dilenmemiş etrafınızda uygun ev kiralayan varsa 15 günlük filan yardımcı olsun demiş... O zaman fakir insanların hiç biri anne baba olmasın.... Ben asıl sevgisiz ve kötü yürekli insanların çocuklarına acırım... Para kazanılır ama ... neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?