Eskişehir'de olanlar Allah rızası için bir bakar mısınız

Twitter'dan AHbap Platformu'na yazın , onlar hemen dönerler size.
Bir de her devlet kurumunun misafirhanesi vardır , Diyanetin , Orman Bkn. Vs.
Allah kolaylık versin

Odunpazarının misafirhanesi var, otobüsler de önünden kalkıyor oraya bir sorun. Sadece yol paranız olur. Onun haricinde osmangazinin güvenliklerine sorun misafirhanesi var diye biliyorum, oralara en yakın güvenlikler yönlendirir sizi. Eskişehirdeyim tanıdığım apartlar yok ama başka bir ihtiyacınız olursa mesaj atmaktan çekinmeyin. Allah şifa versin inşallah.

Konu sahibi ne yaptın. İyi misin kardeşim ?
İyiyim elhamdülillah şu an hastanenin misafirhanesi deyim dediğim gibi onunla 2 arası çıkış yapıyorum buradan hastanede bekliyorum bir buçukta Görüş saati var idare ediyorum elhamdülillah oğlumu yanıma almak için öyle bir yer bulamadım daha bakalım Allah büyük Sizden de Allah razı olsun sorup ettiğiniz için

Sağ olasın Allah razı olsun Şimdilik misafirhanede kendimi idare ediyorum sizden de tek istediğim dua duanızı Esirgemez Seniz çok sevinirim

Çirkin üsluba gerek yok değil mi ?
Siktir lan dogurup dogurup aglamasinlar. Zengin parasiyla fakir karisiyla diye bosuna dememisler. Insan gibi yasatamicaklari cocugu dogurmayacaklar hic vicdan falan yapmiyorum yine soyluyorum sadece cocuklara uzuluyorum aptal anne babalar umrumda degil

Öğretmenevi ve polisevi seçeneğini denediniz mi? Telefondan durumu izah edip rezervasyon yaptırıp gidince ücreti ödersiniz. Çift kişilik bir oda tutunca rahatça kalırsınız hem kahvaltı da fiyata dahil oluyor.

Bende senin kafadaydim ama yaş ilerledikce bazi yerlerde yanlis düşündüğümü düşünüyorum. Mesela sende soyle dusunebilirsin; evet kimse bakamayacağı cocugu dogurmasin hatta iyi anne baba olabilirmi sertifikasi verilsin. Ama.bunun parala pek iliskisi yok. Mesela cocugun eline tablet alip tutusturmak zenginlik gostergesiyse eger bu cocuga iyi bakiliyor diyebiliyor muyuz. Yada istedigi her oyuncak alininca ya da ozel okula gonderilince. Baska bir yandanda cocuguna her dedigini alamayan ama onun yerine sonsuz merhamet sevgi ilgi gösteren fakir aile. Cocuk marka elbisesiz durabilir ama sevgisiz ölür. Tam tersi de olabilir tabi. O sebeple cok uc olmadigi sürece maddiyatla bunlari degerlendirmemek lazim. Bu hanimefendinin durumu bunu degerlendirebileceginiz konumda degil kaldiki sıkıntısı farkli. Cok yanlis yerden konuya giris yapmissiniz. Siz dusunmeden yazıyosunuz ama fikir arayan birini uzup aglattiniz. Eee simdi siz diyelimki zenginsiniz sizin cocugunuz boyle dusuncesiz kalpsiz bir anneyle zenginim diye mutlu yasayacakmi saniyorsunuz. Kaldiki zenginde oldugunuz düşünmüyorum hepimiz orta halliyiz yoksa burda bos vaktimizi gecirmek yerine herhalde bilmem hangii salonda yoga yüzme aktivite partiler toplantılar filan yapiyor olurduk.

Ankaradayim hızlı trenle 1 saat eskişehir uzuldum
Sahibinden.com a baktınız mı acaba

Sen insan mısın ? Çocugun var mı yok mu bilmiyorum ama sırf masum can için beddua edemiyorum sana.Umarım Allah seni bu duruma düşürmez. Ama düşersen de konu sahibine söylediklerini hatırla !!

Öğretmen evinde veya Üniversite misafirhanesinde kalamaz mısınız?

Hasa Allahu Teala nin rızkını sorgulayan bir kendini bilmez için neden uzuluyorsunuz. Ben insandan dahi saymam bırakın yorumuna uzulecegim.
Bebeğiniz daha ne kadar kalacak belki inşallah erken çıkarsınız da gerek kalmaz. Diger bebeğinizden ayrılmanız çok zordur eminim anne değilim ama tahmin ediyorum. Onunda düzeni için birazcık fedakarlık yapmanız gerekiyor sanirim. Memleketinizde en azından aile buyukleriniz ilgileniyordur. Hastane ortamına gelse daha çok etkilenir sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…