• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de olanlar Allah rızası için bir bakar mısınız

Evladı hasta bir anneye yaptığınız şu yorum çok çirkin... Kadın dilenmemiş etrafınızda uygun ev kiralayan varsa 15 günlük filan yardımcı olsun demiş... O zaman fakir insanların hiç biri anne baba olmasın.... Ben asıl sevgisiz ve kötü yürekli insanların çocuklarına acırım... Para kazanılır ama ... neyse.
Ve evet fakirse anne baba olmasin

Arkadaşlar Eşin nerede diyenler olmuş ilk geldiğimizde birlikte geldik ama onu göndermek zorundaydım Çünkü çalışmak zorunda o çalışmadığı zaman parasından kesiyorlar kesildiği zaman da bizim için çok zor oluyor Ayrıca baktık Bir aylığına ya da 15 günlüğüne vermiyorlar ev falan eşyalı evlere baktık Ev sahipleri kontrat istiyorlar öyle çok parası yüksek olan yerlerde de bakamadım açıkçası Çünkü eşim asgari ücretle çalışıyor apartlarda da Yer bulamadık hep öğrenciye veriyorlar Hani öyle aklınızda Çevrenizde varsa birileri günlük ya da haftalık evler kiralayan söylerseniz çok mutlu olurum
Öğretmen evi hastaneye yakın sayılır. Tek vasıta ile gidebilirsiniz. Geceliği kahvaltı dahil 70 TL civarında.

İşte ben konusuncada kötü oluyorum. Esiniz asgari ucretle calisiyor. Ikinci cocugu yapiyorsunuz ki bu durumda insan bi cocuk bile yapmaz. Allah rizkini vermiyormus demek ki bir defa daha gorduk. Uzuldum cocuklara insan ailesini secemiyor bol sans diliyorum
Pardon size ne bundan? Size mi soracaktı yaparken?onu mu soruyor hanımefendi?

İşte ben konusuncada kötü oluyorum. Esiniz asgari ucretle calisiyor. Ikinci cocugu yapiyorsunuz ki bu durumda insan bi cocuk bile yapmaz. Allah rizkini vermiyormus demek ki bir defa daha gorduk. Uzuldum cocuklara insan ailesini secemiyor bol sans diliyorum
Yorumu okuyunca içim acıdı merhametten yoksun oluşunuza. Allah yardım etsin. Bu şekilde sizin yanınızda yaşayanlara

Hanımlar yazıktır, ayıptır.
Kadıncağız sizden para istemiyor, evinizi açın demiyor, kaç çocuk yapacağı da insanların özelidir değil mi? Eskişehir'de ucuz yollu kalacak yer var mı diyor.
Belediye misafirhanesi
Öğretmen evi
Hastane misafirhanesi

Başka seçenekler var mı ?

Memleketinizden 8 saat uzaklıkta ki yoğun bakıma neden sevk edildi ki ? Genelde yakından uzağa doğru yoğun bakım yeri bakılır keşke yakın bir yer olsaydı 😔 çok büyük geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin dualarımız sizinle 🙏🏻🙏🏻
O kadar çok yer aradı ki hiçbir yer kabul etmedi bütün yoğun bakımlar doluymuş öyle Aslında ben İstanbul'a gidiyordum ama maalesef ambulansta doğum başladı Bolu'da doğum yaptım sadece Burası kabul etti çocuğu dualarınız için çok sağ olun Allah razı olsun

Yaptım diyorum o kadar kötü ki ben kimseden para istemedim ne kadar çirkin biliyorum ki şu an Ezan okunuyor beni ağlattınız ya Ben Allah diyorum Çok şükür Benim çocuklarıma bakacak durumum var Rabbim onlara sağlık versin Ben her işi yapar yemek çocuklarıma bakarım

Belediyeye basvurdun mu?

Yaptığınız yorum o kadar kötü ki ben kimseden para istemedim ne kadar çirkin bir yorum bu şu an Ezan okunuyor beni ağlattınız ya Ben Allah diyorum başka hiçbir şey demiyorum Allah'a şükür Ben çocuklarıma her şekilde bakarım yeter ki iyi olsunlar her işi yaparım ben Rabbim rızkını veriyor diye yapmadım Bu çocuğu Down sendromlu diye aldıracak kadar imansızda değilim Kimseden para istemedim beni evinize alın demedim vicdanınıza bırakıyorum sizi başka da diyecek bir şeyim yok çok şükür aç değilim açıkta değilim evsiz barksız da değilim memleketimde ama buralarda insan Sudan Çıkmış balık gibi oluyor Tabii siz Demek ki çaresizliği hiç tatmamışsınız Ne diyeyim Allah

Yorumlari hayretle okudum.
Birde asgari ucretle neden 2. Çocuk diyene sanane senimi gerdi demek geldi icimden..
Bazilarini hayatinin tasasi bos yasayan insanlara dusuyor demekki.
Konu sahibi eskisehirde degilim ama ankaradayim.
Yapabilcegim birsey olursa elimden geleni mutlaka yaparim
Hastanede anne oteli mutlaka olmali , size yok diyip geri çeviremezler. Ozaman yer olan yere sevketsinler.

Yaptım diyorum o kadar kötü ki ben kimseden para istemedim ne kadar çirkin biliyorum ki şu an Ezan okunuyor beni ağlattınız ya Ben Allah diyorum Çok şükür Benim çocuklarıma bakacak durumum var Rabbim onlara sağlık versin Ben her işi yapar yemek çocuklarıma bakarım
Lütfen siz kimseye bakmayın olumlu olan dışındakileri görmeyin. Allah sağlık versin ve yardım etsin.

Para kazanilmiyor iste gordugunuz uzere bos konusmayin lutfen. Down sendromlu cocuk bir suru ozel egitimi var ne yapacak nasil yapacak? Cocuklara aciyorum. Bu dunyaya gelen neredeyse butun cocuklara aciyorum. Etraf manyak ebeveynlerle dolu yazik
Ben de size çok acıyorum.

Tühhh iyi ki söylediniz yol yakınken uyardınız aileyi napsınlar o zaman. Hah buldum atsınlar gitsinler nasıl fikir? Bende sizin çevrenizdekilere üzüldüm. İnsan sizin gibi annesi teyzesi halası varsa seçemiyor bende onlara bol şans diliyorum

O kadar çok yer aradı ki hiçbir yer kabul etmedi bütün yoğun bakımlar doluymuş öyle Aslında ben İstanbul'a gidiyordum ama maalesef ambulansta doğum başladı Bolu'da doğum yaptım sadece Burası kabul etti çocuğu dualarınız için çok sağ olun Allah razı olsun
Bursa olsaydı gel bende kal derdim.. evim rutubetli ama olsun idare ederdin

Back
X