• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de olanlar Allah rızası için bir bakar mısınız

Yok öyle bir yere başvurmadım şu an misafirhane deyim ama çocuk kabul etmiyorlar Çocuğumda memlekette durmuyor anne diyor çok ağlıyor burada bir hafta veya 2 haftalık bir yer bulabilseydim çocuğumla annemi de yanıma getirecektim Stresten sütüm falan hep kesildi sabah 10'la 2 arası misafirhane yi boşaltma mı istiyorlar her gün o soğukta dışarıda kalmak zorunda kalıyorum bebeğin yanına da almıyorlar Şu an tam beslenemediği için
Twitter'dan AHbap Platformu'na yazın , onlar hemen dönerler size.
Bir de her devlet kurumunun misafirhanesi vardır , Diyanetin , Orman Bkn. Vs.
Allah kolaylık versin

Odunpazarının misafirhanesi var, otobüsler de önünden kalkıyor oraya bir sorun. Sadece yol paranız olur. Onun haricinde osmangazinin güvenliklerine sorun misafirhanesi var diye biliyorum, oralara en yakın güvenlikler yönlendirir sizi. Eskişehirdeyim tanıdığım apartlar yok ama başka bir ihtiyacınız olursa mesaj atmaktan çekinmeyin. Allah şifa versin inşallah.

Konu sahibi ne yaptın. İyi misin kardeşim ?
İyiyim elhamdülillah şu an hastanenin misafirhanesi deyim dediğim gibi onunla 2 arası çıkış yapıyorum buradan hastanede bekliyorum bir buçukta Görüş saati var idare ediyorum elhamdülillah oğlumu yanıma almak için öyle bir yer bulamadım daha bakalım Allah büyük Sizden de Allah razı olsun sorup ettiğiniz için

Odunpazarının misafirhanesi var, otobüsler de önünden kalkıyor oraya bir sorun. Sadece yol paranız olur. Onun haricinde osmangazinin güvenliklerine sorun misafirhanesi var diye biliyorum, oralara en yakın güvenlikler yönlendirir sizi. Eskişehirdeyim tanıdığım apartlar yok ama başka bir ihtiyacınız olursa mesaj atmaktan çekinmeyin. Allah şifa versin inşallah.
Sağ olasın Allah razı olsun Şimdilik misafirhanede kendimi idare ediyorum sizden de tek istediğim dua duanızı Esirgemez Seniz çok sevinirim

Çirkin üsluba gerek yok değil mi ?
Tühhh iyi ki söylediniz yol yakınken uyardınız aileyi napsınlar o zaman. Hah buldum atsınlar gitsinler nasıl fikir? Bende sizin çevrenizdekilere üzüldüm. İnsan sizin gibi annesi teyzesi halası varsa seçemiyor bende onlara bol şans diliyorum
Siktir lan dogurup dogurup aglamasinlar. Zengin parasiyla fakir karisiyla diye bosuna dememisler. Insan gibi yasatamicaklari cocugu dogurmayacaklar hic vicdan falan yapmiyorum yine soyluyorum sadece cocuklara uzuluyorum aptal anne babalar umrumda degil

İyiyim elhamdülillah şu an hastanenin misafirhanesi deyim dediğim gibi onunla 2 arası çıkış yapıyorum buradan hastanede bekliyorum bir buçukta Görüş saati var idare ediyorum elhamdülillah oğlumu yanıma almak için öyle bir yer bulamadım daha bakalım Allah büyük Sizden de Allah razı olsun sorup ettiğiniz için
Öğretmenevi ve polisevi seçeneğini denediniz mi? Telefondan durumu izah edip rezervasyon yaptırıp gidince ücreti ödersiniz. Çift kişilik bir oda tutunca rahatça kalırsınız hem kahvaltı da fiyata dahil oluyor.

Siktir lan dogurup dogurup aglamasinlar. Zengin parasiyla fakir karisiyla diye bosuna dememisler. Insan gibi yasatamicaklari cocugu dogurmayacaklar hic vicdan falan yapmiyorum yine soyluyorum sadece cocuklara uzuluyorum aptal anne babalar umrumda degil
Bende senin kafadaydim ama yaş ilerledikce bazi yerlerde yanlis düşündüğümü düşünüyorum. Mesela sende soyle dusunebilirsin; evet kimse bakamayacağı cocugu dogurmasin hatta iyi anne baba olabilirmi sertifikasi verilsin. Ama.bunun parala pek iliskisi yok. Mesela cocugun eline tablet alip tutusturmak zenginlik gostergesiyse eger bu cocuga iyi bakiliyor diyebiliyor muyuz. Yada istedigi her oyuncak alininca ya da ozel okula gonderilince. Baska bir yandanda cocuguna her dedigini alamayan ama onun yerine sonsuz merhamet sevgi ilgi gösteren fakir aile. Cocuk marka elbisesiz durabilir ama sevgisiz ölür. Tam tersi de olabilir tabi. O sebeple cok uc olmadigi sürece maddiyatla bunlari degerlendirmemek lazim. Bu hanimefendinin durumu bunu degerlendirebileceginiz konumda degil kaldiki sıkıntısı farkli. Cok yanlis yerden konuya giris yapmissiniz. Siz dusunmeden yazıyosunuz ama fikir arayan birini uzup aglattiniz. Eee simdi siz diyelimki zenginsiniz sizin cocugunuz boyle dusuncesiz kalpsiz bir anneyle zenginim diye mutlu yasayacakmi saniyorsunuz. Kaldiki zenginde oldugunuz düşünmüyorum hepimiz orta halliyiz yoksa burda bos vaktimizi gecirmek yerine herhalde bilmem hangii salonda yoga yüzme aktivite partiler toplantılar filan yapiyor olurduk.

Arkadaşlar ben yeni doğum yaptım 15 gün oldu çocuğum yoğun bakımdan birçok ameliyatlar oldu ve Down sendromu var şu an Eskişehir'deyim Osman Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildim benim memleketim burası değil 8 saat uzakta Hiç bilmediğim bir yer ve Burada kendim kalmak zorundayım 4 yaşında bir oğlum daha var buralarda kaç gün kalacağım belli değil oğlum yavrum duramıyor bensiz buralarda apart-pansiyon gibi yerlere çok baktık ama bulamadık Oğlumu da yanıma almak istiyorum çünkü onsuz da duramıyorum dayanamıyorum artık anne olanlar anlar zaten sütüm falan hep kesildi benim sizden istediğim tek gözlü de olsa bir oda gibi bir yer arıyorum Allah rızası için varsa bildiğiniz ettiğiniz bir yer Yardımcı olursanız çok sevinirim parası çok olmamak şartıyla parasını vereceğim Ben buraları yabancı olduğum için hiçbir yer bilmiyorum
Ankaradayim hızlı trenle 1 saat eskişehir uzuldum
Yok yanlış anlamayın kimsenin evinde kalmak için demedim doğru diyorsunuz Bu devirde kimse kimseye güvenemez Sonuçta hani benim amacım varsa Çevrenizde ev kiralayan günlük haftalık Belki birileri bilir diye konu açtım
Sahibinden.com a baktınız mı acaba

Sen insan mısın ? Çocugun var mı yok mu bilmiyorum ama sırf masum can için beddua edemiyorum sana.Umarım Allah seni bu duruma düşürmez. Ama düşersen de konu sahibine söylediklerini hatırla !!

Arkadaşlar ben yeni doğum yaptım 15 gün oldu çocuğum yoğun bakımdan birçok ameliyatlar oldu ve Down sendromu var şu an Eskişehir'deyim Osman Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildim benim memleketim burası değil 8 saat uzakta Hiç bilmediğim bir yer ve Burada kendim kalmak zorundayım 4 yaşında bir oğlum daha var buralarda kaç gün kalacağım belli değil oğlum yavrum duramıyor bensiz buralarda apart-pansiyon gibi yerlere çok baktık ama bulamadık Oğlumu da yanıma almak istiyorum çünkü onsuz da duramıyorum dayanamıyorum artık anne olanlar anlar zaten sütüm falan hep kesildi benim sizden istediğim tek gözlü de olsa bir oda gibi bir yer arıyorum Allah rızası için varsa bildiğiniz ettiğiniz bir yer Yardımcı olursanız çok sevinirim parası çok olmamak şartıyla parasını vereceğim Ben buraları yabancı olduğum için hiçbir yer bilmiyorum
Öğretmen evinde veya Üniversite misafirhanesinde kalamaz mısınız?

Yaptığınız yorum o kadar kötü ki ben kimseden para istemedim ne kadar çirkin bir yorum bu şu an Ezan okunuyor beni ağlattınız ya Ben Allah diyorum başka hiçbir şey demiyorum Allah'a şükür Ben çocuklarıma her şekilde bakarım yeter ki iyi olsunlar her işi yaparım ben Rabbim rızkını veriyor diye yapmadım Bu çocuğu Down sendromlu diye aldıracak kadar imansızda değilim Kimseden para istemedim beni evinize alın demedim vicdanınıza bırakıyorum sizi başka da diyecek bir şeyim yok çok şükür aç değilim açıkta değilim evsiz barksız da değilim memleketimde ama buralarda insan Sudan Çıkmış balık gibi oluyor Tabii siz Demek ki çaresizliği hiç tatmamışsınız Ne diyeyim Allah
Hasa Allahu Teala nin rızkını sorgulayan bir kendini bilmez için neden uzuluyorsunuz. Ben insandan dahi saymam bırakın yorumuna uzulecegim.
Bebeğiniz daha ne kadar kalacak belki inşallah erken çıkarsınız da gerek kalmaz. Diger bebeğinizden ayrılmanız çok zordur eminim anne değilim ama tahmin ediyorum. Onunda düzeni için birazcık fedakarlık yapmanız gerekiyor sanirim. Memleketinizde en azından aile buyukleriniz ilgileniyordur. Hastane ortamına gelse daha çok etkilenir sanki

Back
X